x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Cât costă să pătrunzi în tainele numerologiei chiar de la un numerolog

Cât costă să pătrunzi în tainele numerologiei chiar de la un numerolog

de Dan Constantin    |    29 Aug 2020   •   15:53
Cât costă să pătrunzi în tainele numerologiei chiar de la un numerolog

Pe vreme de pandemie, oamenii sunt mai temători cu viitorul mereu mai necunoscut și mai greu de descifrat; ei se apleacă spre cei care le pot arăta luminița de la capătul tunelului. Ghicitoarele în palmă și ghioc, datul în bobi,cititoarele în zațul cafelei, interpreții de vise sunt la mare căutare. Pentru spiritele mai carteziene, care au ales în anii liceului să cârmească spre ,,real”, mai la căutare sunt numerologii, categorie care descifrează destinele individuale și colective după citirea numărului de telefon, de la adresa poștală sau chiar de pa pantof.

Fascinația cifrelor puse în operații succesive de aritmetică cuprinde tot tot despre cum va fi viața ta de acum încolo. Întâlnirea cu un numerolog adevărat, școlit și cu patalama de la academiile în materie, va da siguranța zilei de mâine și de apoi. Este deja un traseu de la care nu mai poți să te abați- numerologul te pune ca într-un bob care pornește pe pista de gheață și ajunge la sosire, ieșirea din canalul frigorific soldându-se cu accidente grave. Deci, regula de fier după consultanța la numerolog este să nu încerci să faci altceva în afara drumului trasat.

Există o mare tentație să înțelegi, să pătrunzi în tainele aranjării cifrelor după culoarea ochilor, a stării de bine date de o baie în mare sau , dimpotrivă să eviți forțarea norocului în zilele care-ți sunt prescrise ca nefaste.  Cum poți să iei și tu puțin din înțelepciunea acestor ,,guru” ai cifrelor, care nu te împing spre calcule diferențiale sau integrale?

Ei, maeștrii , sunt dispuși să dea din cunoștințele lor adunate în ani de experiență și celorlalți, să conducă pașii elevilor prin cursuri oferite on line sau în cadrul unor acțiuni cu întâlnire fizică.

 Găsesc pe internet o ofertă accesibilă, de la un personaj cunoscut, prezent frecvent pe micile ecrane. Romeo Popescu, numerolog cu faimă și experiență, tocmai se află la Vama Veche unde instruiește în trei zile de ședințe  tematice cum  pătrunzi în Stima de Sine. Cazarea și lecțiile costă 870 de lei , ne informează pagina de socializare a maestrului. Se dau și reduceri pentru cei care i-au absolvit școala de numerologie, cu filiale în mai multe orașe. Pentru o intrare mai adâncă , mai bine condusă de la distanță, deci cu risc mic de coronavirus,sunt cursurile on line. Nouă lecții, cu 120 de lei bucata te fac burduf de cifre și la final, dacă ai fost silitor , poți chiar să înțelegi chestia cu cadranul destinului. Încercați!  Chiar și piramidele au în construcția lor rezistentă de milenii tainele numerelor care nu pot fi contrazise!.

×