x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Află mai multe detalii despre Casaluimoscraciun.ro de pe pagina Despre noi si povestea noastra

Află mai multe detalii despre Casaluimoscraciun.ro de pe pagina Despre noi si povestea noastra

28 Sep 2021   •   11:47
Află mai multe detalii despre Casaluimoscraciun.ro de pe pagina Despre noi si povestea noastra

Încă de la primele semne că vara s-a dus, iar frigul toamnei începe să ăși facă simțită prezența zilnic, copiii încep să intre într-o stare de agitație. Simt că nu mai este chiar atât de mult până la Crăciun, așa că încearcă să fie ceva mai înțelegători, să le sugereze părinților că ar avea nevoie de la Moșul ce bun un anumit dar, și chiar își fac pe hârtie, sau doar în minte, modele de scrisoare către acesta. Crăciunul este, fără îndoială, sărbătoarea preferată a tuturor oamenilor, pentru că este momentul în care se primesc și se oferă daruri și ni se oferă, tuturor, șanse de a mai trăi farmecul copilăriei.

Moș Crăciun, așteptat cu nerăbdare

De la an la an, copiii sunt tot mai nerăbdători să se întâlnească ”față în față” cu Moș Crăciun, iar noi, cei mari adorăm lumina din ochii lor din acele momente, zâmbetul larg și obrajii îmbujorați de emoție. Cu atât mai mult cu cât misterioase sunt cadourile Moșului, și nu se știe niciodată ce se află prin sacul lui încăpător, nu-i așa?

Una dintre marile dorințe ale tuturor copiilor este să discute direct cu Moșul, să îl cunoască, să îl atingă. De asemenea, dacă ar putea să vadă cu ochii lor cum zboară cu ajutorul saniei trase de reni, între care Rudolf este cu siguranță preferatul, ar fi de-a dreptul perfect. Și cum uneori marile dorințe devin realitate, așa a început o frumoasă poveste. Mai mulți oameni care iubesc copiii, Crăciunul, mirosul de măr copt și scorțișoară, au decis că trebuie să îl aducă pe Moș în casele tuturor celor care vor să îl cunoască. Aici puteți afla mai multe despre noi si povestea noastra, iar de acum și voi puteți face parte din ea.

Clipe de neuitat pentru cei mici, dar și cei mari

Oferă-le celor mici șansa de a mai crede încă în farmecul lui Moș Crăciun, să i se alăture și să îi spună, dintr-o singură răsuflare tot ceea ce au ținut în sufletul lor, special pentru acest moment. Cu ajutorul unui Moș Crăciun de închiriat (dar secretul îl vom ști doar noi, cei mari, adulții), legenda prinde viață, iar Sărbătorile de Iarnă se transformă în clipe încărcate de magie, de care își vor aduce aminte cu plăcere în anii de maturitate.

Cu fiecare zi care trece din ultima lună a anului aceștia vor fi tot mai nerăbdători și plini de entuziasm așteptând momentul în care se vor întâlni cu Moșul, spiridușii, chiar și cu Doamna Crăciun, dacă se poate.

Moș Crăciun vine la tine acasă!

Dacă și tu vrei să îi oferi copilului tău clipe de neuitat, apelează la serviciile noastre și nu vei fi dezamăgit. La tine acasă va poposi un Moș Crăciun de poveste, cu o barbă lungă și deasă, pe care copiii îl vor îndrăgi de la primul ”ho ho ho”. Poți să îl închiriezi și pentru un aer mai festiv și plin de bucurie de la petrecerea firmei, sau poate chiar la serbarea de final de an și început de vacanță de iarnă. Oferă-le și celorlați șansa de a avea parte de un Crăciun de neuitat, apelând la serviciile unui Moș Crăciun de închiriat.

Ce ar fi Crăciunul, fără Moșul care e așteptat mereu cu nerăbdare?

O petrecere de Crăciun pentru cei mici, o serbare de final de semestru, petrecerea de sfârșit de an a firmei, sau chiar o reuniune de prietenii și cei dragi ție ar fi, poate, ceva mai lipsite de farmec dacă nu li s-ar alătura, plin de cadouri și multe surprize și bătrânul Moș Crăciun. Alături de bradul împodobit, avem de a face cu un adevărat simbol al Sărbătorilor de Iarnă. Chiar și noi, cei mari, care știm adevărul, nu putem rezista unui astfel de moment, care se transformă dintr-unul oarecum banal într-unul desprins parcă din poveștile de demult.

De multe ori, părinții sau conducerea unei firme au preferat să apeleze la anumite persoane care să se deghizeze în Moș. Mda, nu a fost chiar rău, dar parcă simți nevoia de ceva mai mult. Atunci, cu siguranță, cea mai bună soluție este să apelezi la un Moș Crăciun de închiriat, iar din rândurile următoare vei înțelege de ce este cea mai bună idee. 

Un adevărat animator

Dacă apelezi la un Moș Crăciun care poate fi contractat de la o companie specializată în acest sens, atunci cu siguranță distracția va fi una garantată. Acesta este un animator desăvârșit, care va știi cum să îi atragă pe cei mici, dar și cei mari deopotrivă. Toată lumea îl va îndrăgi, iar copiii vor fi de-a dreptul fascinați de acest personaj. Chiar și cei mai timizi vor ieși din carapacea lor și abia vor aștepta să îi spună Moșului măcar câteva cuvinte. În plus, Moșul nu vine niciodată singur, ci însoțit de mulți spiriduși, reni, Crăciunițe, colindători, chiar și dansatori, așa că petrecerea va fi una cu adevărat reușită, și nici nu vei simți când a trecut timpul.

Adevărata magie a Sărbătorilor de Iarnă

Pentru că este vorba despre un Moș Crăciun închiriat, nu există riscul ca micuții să îl recunoască pe cel care se află în spatele costumului, ceea ce le va oferi acea impresie de personaj real. Și ce poate fi mai frumos decât să socializezi cu Moșul, să afli multe lucruri interesante, să primești daruri… În câteva cuvinte, să simți cu adevărat magia Sărbătorilor de Iarnă!

Chiar și adulții sunt cuceriți de spectacolul oferit, fără să piardă niciun moment, pentru că responsabili de buna dispoziție vor fi specialiștii, așa că totul va fi la superlativ.

Mai sunt aproape două luni până la Crăciun, dar asta nu înseamnă că nu te poți pregăti din timp! Încheie un contract cu Moșul, și bucură-te de Sărbători perfecte!

×