x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun AUTORITĂŢILE din Mexic şi Guatemala susţin că deţin dovezi INCONTESTABILE ale vizitei EXTRATEREŞTRILOR!

AUTORITĂŢILE din Mexic şi Guatemala susţin că deţin dovezi INCONTESTABILE ale vizitei EXTRATEREŞTRILOR!

29 Sep 2011   •   08:49
AUTORITĂŢILE din Mexic şi Guatemala susţin că deţin dovezi INCONTESTABILE ale vizitei EXTRATEREŞTRILOR!

Adevar sau provocare? Ministrul Turismului din Campeche (unul dintre cele 31 de state ale Mexicului) sustine ca s-au obtinut dovezi incontestabile ale unei vizite extraterestre, in urma cu circa 3.000 de ani si ale contactelor dintre extraterestri si maiasi.

Intre dovezi ar fi o pista de aterizare in jungla, veche de trei milenii si coduri utilizate la comunicarea dintre extraterestri si maiasi.

Dovezile urmeaza sa fie prezentate in cadrul unui nou documentar mexicano-guatemalez despre civilizatia maiasa, informeaza thewrap.com.

Producatorul documentarului este Raul Julia, fiul actorului mexican cu acelasi nume, iar regizorul este un laureat al Premiului Humanitas in 2009, cu documentarul 'Those Who Remain'.

In anuntul referitor la acest documentar, Luis Augusto Garcia Rosado, ministrul Turismului din Campeche precizeaza ca s-a reusit, in sfarsit, descifrarea unor vechi codice ale culturii maiase, pastrate in conditii de maxima siguranta de autoritatile mexicane. Documentele arata ca maiasii, care se pregateau sa isi extinda dominatia pe tot cuprinsul globului, au fost fortati sa isi paraseasca teritoriile originare, dupa o invazie a unor 'oameni cu intentii intunecate', lasand in urma dovezi ale existentei invadatorilor.

'Tot ceea ce afirm va fi dovedit', a asigurat Garcia Rosado.

La randul sau, Guillermo Novielli Quezada, ministrul Turismului din Guatemala a precizat ca si tara sa a pastrat pana in prezent secretul absolut in privinta detinerii unor artefacte arheologice 'provocatoare', dar considera ca a sosit timpul ca acestea sa fie cunoscute de restul omenirii. Rosado afirma ca insusi presedintele tarii, Alvaro Colom Caballeros a dat ordinul de a se pune la dispozitia realizatorilor documentarului artefactele secrete.

'Revelatii ale civilizatiei Maya 2012 si de apoi' este programat sa fie lansat in cinematografe in a doua parte a anului viitor. Pe 21 decembrie 2012 este sfarsitul calendarului maias. Desi cei care se folosesc de aceasta data pentru a prognostica sfarsitul lumii, multi cunoscatori ai civilizatiei maiase sustin ca este vorba de o simpla 'resetare', 21 decembrie 2012 marcand doar sfarsitul unui ciclu de 5.126 de ani si inceputul altuia.

×