x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ciprian Apostoaie, băiatul "Nu ştiu!" de nota zece

Ciprian Apostoaie, băiatul "Nu ştiu!" de nota zece

13 Dec 2010   •   19:34
Ciprian Apostoaie, băiatul "Nu ştiu!" de nota zece

142332-untitled-1.jpgNu avea un nume, era doar un chip şi o replică: "Nu ştiu!". Puterea mediei online l-a adus în postura de a pretinde încoronarea ca reprezentant unic al titulaturii de ilustru necunoscut.

Ingredientele ascensiunii sale au fost simple, un microfon, o cameră de luat vederi şi răspunsul prostănac la o întrebare, banală şi pe băncile şcolii, prin clasa a V-a.
Probabil e o demonstraţie a faptului că succesul umorului, deşi căutat cu ardoare de practicanţii profesionişti ai genului, cel de conjunctură, de situaţie, e mai natural şi mai convingător.

Nu-i putem pretinde să fie dezinvolt în faţa aparatului de filmat, putem doar să-i mulţumim că într-o lume cenuşie, şi din ce în ce mai amărâtă, ne-a aprins cel puţin un zâmbet care să ne lumineze faţa.

Faceţi cunoştiinţă cu Ciprian Apostoaie, un tânăr din Piatra Neamţ care a tot invitat fetele să apeleze la el până a găsit-o pe Oana - "care face bine".  Un tânăr căruia îi plac manelele şi telenovelele, şi care, cu aceeaşi inocenţă care l-a făcut celebru, din fericire pentru el, continuă să nu ştie!

×
Subiecte în articol: video