x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun J.Lo divorţează de Marc Anthony după o căsnicie de şapte ani

J.Lo divorţează de Marc Anthony după o căsnicie de şapte ani

16 Iul 2011   •   08:09
J.Lo divorţează de Marc Anthony după o căsnicie de şapte ani

Jennifer Lopez si cantaretul de muzica latino Marc Anthony au decis sa divorteze dupa sapte ani de casnicie. Parintii a doi gemeni, Max si Emme, in varsta de trei ani, au facut publica aceasta decizie prin intermediul unei declaratii comune acordata editiei electronice a revistei americane People.

“Am decis sa punem capat casniciei noastre. Am ajuns la o intelegere amiabila privitoare la toate aspectele. Este un moment dureros pentru toti cei implicati si apreciem respectul pentru intimitatea noastra in aceste momente', au anuntat cei doi, fara a oferi motive suplimentare privind decizia de a se desparti.

In varsta de 41, respectiv 42 de ani, Jennifer Lopez si Marc Anthony s-au casatorit in cadrul unei ceremonii secrete in iunie 2004. Acesta a fost cel de-al treilea mariaj a camtaretei si actritei americane, care a mai fost casatorita cu un ospatar cubanez, Ojani Noa, din februarie 1997 pana in ianuarie 1998, dar si cu dansatorul Cris Judd, de care a divortat in iunie 2002, dupa 10 luni de mariaj. J.Lo a mai avut relatii cu rapperul P. Diddy, dar si cu actorul Ben Affleck.

Marc Anthony a mai fost casatorit o singura data, cu o fosta Miss Univers, Dayanara Torres, care i-a oferit doi copii, Cristin (10 ani) si Ryan (7 ani).

In iunie 2001, Jennifer Lopez a devenit prima femeie din istorie care a dominat topurile incasarilor din filme, dar si cele muzicale, in acceasi saptamana, cu albumul J.Lo, respectiv pelicula The Wedding Planner. In aprilie 2011, Jennifer a fost desemnata drept cea mai frumoasa femeie din lume de catre revista People.

×
Subiecte în articol: Jennifer Lopez divort marc anthony