x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Justin Bieber încearcă să dreagă busuiocul, după ce i-a jignit pe americani

Justin Bieber încearcă să dreagă busuiocul, după ce i-a jignit pe americani

25 Mar 2011   •   12:14
Justin Bieber încearcă să dreagă busuiocul, după ce i-a jignit pe americani

Luna trecută, Justin Bieber a făcut o gafă destul de mare, numindu-i pe americani „îngrozitori” deoarece sistemul lor de sănătate crează mari probleme financiare celor care beneficiază de el. Acum, el pare că încearcă să cadă la pace cu ei, purtând un costum întreg cu steagul SUA, înainte de concertul pe care l-a susţinut ieri în Nottingham. Cum firma care produce costumele de genul celui pe care l-a purtat Bieber nu are în colecţie şi steagul canadian, este foarte posibil ca alegerea vestimentară a cântăreţului să reprezinte un indiciu al dorinţei lui de a-i îmbuna pe americani.

Bieber şi-a atras o serie de comentarii negative din partea locuitorilor ţării sale adoptive, după ce, în timpul unui interviu, a comentat cât de greu este să îţi plăteşti facturile medicale în SUA. „Voi sunteţi îngrozitori. Cnada este cea mai bună ţară din lume. Acolo mergem la doctor şi nu ne îngrijorăm că trebuie să îl plătim. Dar aici eşti falit toată viaţa din cauza facturilor medicale”, a spus atunci cântăreţul, citat de DailyMail. El şi-a motivat afirmaţia bazându-se pe cazul uneia dintre gărzile sale de corp. „Copilul gărzii mele de corp s-a născut prematur şi acum el trebuie să plătească pentru asta. În Canada, dacă bebeluşul tău se naşte prematur, stă în spital pe toată durata necesară îngrijirii, şi apoi îl duci acasă”, a adăugat el.

Acum, cântăreţul pare că încearcă să dreagă busuiocul, realizând probabil că, indiferent de problemele pe care le au americanii, nu este foarte indicat să lauzi alte ţări în detrimentul SUA, mai ales când cariera ta depinde foarte mult de această ţară. (foto: dailymail.co.uk)

×
Subiecte în articol: america canada Justin Bieber