x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kate Moss nu se mai poate opri din gătit

Kate Moss nu se mai poate opri din gătit

05 Apr 2011   •   14:20
Kate Moss nu se mai poate opri din gătit
Sursa foto: Paul Hackett /REUTERS


Kate Moss şi-a  descoperit pasiunea pentru gătit, iar acum îi pregăteşte permanent logodnicului ei, Jamie Hince, fel şi fel de mâncăruri. Acesta pare a fi şi principalul motiv pentru care supermodelul s-ar fi îngrăşat câteva kilograme. Potrivit contactmusic.com, Moss s-a hotârât să lase deoparte petrecerile şi să se aşeze la casa ei, învăţând în acest timp şi cum să prepare diverse feluri de mâncare vegetariană pentru cel care îi va deveni soţ în luna iulie a acestui an. 

„Kate spune acum că oamenilor nu le-ar veni să creadă cum s-a schimbat. Oare ce s-a întâmplat cu aceea Kate care petrecea până dimineaţă? Însă Jamie iubeşte această nouă latură a ei”, ar fi declarat o sursă din apropierea cuplului, citată de DailyStar. Sursa a mai adăugat că pasiunea pentru gătit a supermodelului a luat naştere de când a primit cadou o nouă carte de bucate de la fiica sa în vârstă de opt ani, Lila Grace.

Asta nu este, însă, prima dată când Moss se implică în de-ale bucătăriei. Anul trecut, ea devenise obsedată să facă gem, punând la punct chiar şi propriile reţete pentru acest produs. Atunci, ea şi-a cumpărat un întreg echipament pentru acest proces, menit să o ajute să „găsească un scop multelor fructe pe care le are pe proprietate”. 

×
Subiecte în articol: gătit mâncăruri Kate Moss