x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nicolas Cage, în pragul divorţului.

Nicolas Cage, în pragul divorţului.

03 Iun 2011   •   11:55
Nicolas Cage, în pragul divorţului.

Nicolas Cage pare ca a facut-o lata de data aceasta. Potrivit presei tabloide, numarul trei nu este cu noroc pentru actorul din 'Ghost Rider', cel putin nu atunci cand vine vorba de numarul mariajelor, pentru ca sotia starului pare ca s-a saturat de Nic, mai ales dupa manifestarile violente ale lui Cage, care au dus in cele din urma luna trecuta la arestarea actorului pentru abuz domestic.

Desi Alice Kim Cage a sustinut atunci ca nu a fost abuzata de sotul sau, o sursa din apropierea cuplului sustine ca aceasta nu mai suporta toanele acorului. 'Alice s-a saturat de schimbarile extreme de stare si bazdacii lui Nic. El acum se simte in varful lumii, si in secunda urmatoare devine de nesuportat pentru cei din jurul sau', a declarat persoana apropiata cuplului, citata de publicatia Star. Aceasta a mai adaugat si faptul ca Nicolas a petrecut recvent o saptamana intreaga cazat la un hotel din West Hollywood, evident fara sotia sa.

Nicolas Cage si Alice Kim Cage s-au casatorit in anul 2004 si au impreuna un fiu, Kal-El, in varsta de sase ani. Actprul a mai fost casatorit de doua ori, cu Patricia Arquette si Lisa Marie Priestley, si are un fiu in varsta de 21 de ani, Weston Coppola Cage, cu actrita Christina Fulton.

×
Subiecte în articol: divort nicolas cage despartire