x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Trăistariu începe revoluţia împotriva piţipoancelor şi chiloţatelor de la tv

Trăistariu începe revoluţia împotriva piţipoancelor şi chiloţatelor de la tv

de Dana Andronie    |    16 Feb 2011   •   13:01
Trăistariu începe revoluţia împotriva piţipoancelor şi chiloţatelor de la tv

152107-2.jpgA ajuns şi Mihai Trăistariu la concluzia că “e momentul când trebuie să spunem cu toţii STOP muzicii de proastă calitate! E timpul să începem încet-încet să promovăm valoarea şi vocea adevărată!”. Cel puţin aşa declară artistul într-un comunicat emis, bineînţeles, de PR-ul său de încredere... Dacă tot a făcut această descoperire, Trăistariu anunţă startul “Ligii Campionilor” în Muzică. Competiţia se va desfăşura în mai multe etape, exact ca în competiţiile sportive. Vor fi optimi de finală, sferturi, semifinală şi... finala!

Concurenţii vor trece prin zece emisiuni televizate, până când se vor alege cei mai buni 20 pentru marea finală (1-7 august). Există două categorii de vârstă: Juniorii (cu vârsta curpinsă între 5 - 15 ani ) şi Seniorii (16 - 35 ani ). Un juriu format doar din muzicieni, români şi străini, va desemna câştigătorii! “Primarul Râşnovului, Adrian Vestea, va achiziţiona special pentru marele concurs o scenă în valoare de 60.000 de euro!”, susţine Trăistariu.

Pe toată perioada competiţiei, concurenţii vor avea repetiţii, dar şi timp pentru distracţie. Se vor organiza concursuri de karaoke, vizite la Castelul lui Dracula, foc de tabără, vizită la Cetatea Râşnov etc. Cei care-şi doresc să participe pot accesa site-ul oficial al concursului www.ligacampionilor.com. Au început deja înscrierile, iar lista este deschisă până pe 2 aprilie (pentru concurenţii din România) şi până pe 1 iulie pentru cei din străinătate.

“Trăiesc cu speranţa că peste 5-10 ani o să scăpăm de piţipoancele, chiloţatele sau << bosumflatele>> care populează televiziunile la ora actuală! Astăzi, vocile sunt date la o parte de nişte surogate, niste păpuşici cu buzele umflate, nişte maimuţoi cu pectoralii bine pictaţi şi cu voce ioc! Radiourile promovează muzica pe prietenii şi interese! Numai eu cunosc vreo trei cântăcioşi din showbiz care lucrează şi la radio! Nu mai vorbesc de colegi de-ai mei care ies efectiv la bere cu oamenii de radio! E firesc să-i promoveze numai pe ei! Nu vi s-a părut niciodată că auziţi la radio cam aceleaşi nume mai mereu?! Sau ... aceleaşi piese?! Să nu vă mire! Din păcate, cei care au voce cu-adevărat nu-şi mai găsesc locul printre atâtea pseudonime şi nume englezeşti inventate, printre atâţia puradei cu vocile sparte, metalice, necoapte, nepregătite, neşlefuite! E timpul să facem o revoluţie! Şi sunt sigur că vor fi mulţi revoluţionari! E timpul să promovăm valoarea, calitatea, talentul!”, declară artistul de soi. Cu o floare nu se face primăvară, dar mai ştii ce poate face Trăistariu?! Rămâne de văzut şi de auzit...

×