x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Unul din călăreţii Apocalipsei în Piaţa Tahrir din Cairo? - video

Unul din călăreţii Apocalipsei în Piaţa Tahrir din Cairo? - video

06 Feb 2011   •   21:49
Unul din călăreţii Apocalipsei în Piaţa Tahrir din Cairo? - video

În lumea internetului, care dacă n-ar fi fost, nu s-ar fi povestit, circulă de câteva zile legenda călăreţului Apocalipsei...  Camerele reporterilor televiziunii americane NBC, aflate în Piaţa Tahrir din Cairo, au surprins o apariţie misterioasă printre protestatarii anti Mubarak adunaţi în acel loc:  viziunea translucidă şi fantomatică a unui călăreţ.

După cum era de aşteptat, imaginile au născut numeroase controverse, de la exaltarea religioasă a celor care recunosc în ciudata apariţie pe unul din cei patru călăreţi ai Apocalipsei, pomeniţi de Sf Ioan, la scepticismul celor care spun că este vorba de o prelucrare digitală a imaginilor, de o hologramă sau de o reflexie a luminii focului din piaţă, deformată de lentila camerei video.

Cum nu e loc de părtinire în rezolvarea acestei probleme, vom aştepta, cu sufletul la gură, rezultatele investigaţiei conduse la faţa locului, de ce nu,  chiar de Nicolas Cage, cel care a deţinut rolul principal în filmul Ghost Rider. Şi... dacă niciun pixel nu-i albastru?

×