x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 10 greșeli pe care le fac în relații persoanele născute în zodia Taurului

10 greșeli pe care le fac în relații persoanele născute în zodia Taurului

de Moira Dună    |    03 Mai 2021   •   15:09
10 greșeli pe care le fac în relații persoanele născute în zodia Taurului
Sursa foto: Everton Vila - unsplash.com

Semnele de pământ sunt pragmatice și raționale. În timp ce relațiile sunt mult mai multe decât zodiile, dacă aruncăm o privire la astrologia iubirii ne poate ajuta să înțelegem cum putem ajunge pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Astfel că, dacă te-aii născut sub semnul Taurului, cunoașterea celor mai frecvente greșeli pe care le faci, te va ajuta să le eviți în viitor, scrie bustle.com.

Pentru ceilalți, întâlnirea cu un Taur este norocoasă pentru că acesta este un partener fidel, calm și de încredere. Taurul este condus de planeta Venus, ceea ce înseamnă că adoră luxul și sexul. Deși este muncitor, îi place să lenevească duminica, luând micul dejun în pat cu persoana iubită. În timp ce Taurul face pați lenți când vine vorba de a se implica într-o relație, odată implicat devine un partener dedicat.

Iată principalele greșeli pe care le face o persoană născută sub semnul Taurului în relație și cum pot fi evitate:

1. Încăpățânare

Este una dintre trăsăturile de bază ale unui Taur. Compromisul poate fi astfel o provocare pentru un Taur, însă găsirea unui echilibru între dorințele individuale a două persoane este o necesitate în orice relație sănătoasă. Prin urmare, fii mai flexibil cu partenerul tău.

2. Plăceri senzuale

Dominat de planeta Venus, Taurului îi place să se piardă în plăceri senzuale. Tocmai de aceea, el trebuie să fie precaut pentru a nu deveni hedonist. Așadar, ține cont și de persoana iubită, nu doar de propriile dorințe. 

3. Încetineală

Este în regulă să luați lucrurile încet pentru că nu trebuie să te grăbești într-o relație. Dacă însă îți ții prea mult partenerul la distanță, vă veți pierde interesul. Unii oameni pot crede că nu îi dorești în viața ta. Să-ți exprimi sentimentele îl va ajuta pe celălalt să rămână lângă tine.

4. Nesiguranță

Fiind unul dintre semnele fixe ale zodiacului, securitatea este importantă pentru un Taur. Preferă partenerii previzibili și le place să știe exact la ce să se aștepte de la relațiile pe care le au. Desigur, chiar și cei mai fermi parteneri au liber arbitru, motiv pentru care și relațiile apropiate pot declanșa uneori sentimentul de nesiguranță. Solicitarea partenerilor pentru validare și rezolvarea problemelor legate de încredere îi poate ajuta să depășească acest lucru.

5. Confort

Taurul este o zodie căreia îi place să se simtă confortabil, așa că o seară romantică înseamnă pentru el o cină cu bucate alese, lumânări și sex. Dar este important și să ai o viață socială sănătoasă împreună cu partenerul tău. Așadar, acordă importanță și dorințelor partenerului tău, care ar putea să își dorească la o seară distractivă în oraș.

6. Ranchiună

Este nevoie să-l enerveze ceva foarte tare pe un Taur. Acesta este de obicei calm și lent, așa încât rar pot vedea roșu în fața ochilor. Dar dacă ceva îl supără, nu poate lăsa lucrurile să treacă. Dar trebuie să-și amintească de faptul că luptele și dezacordurile sunt o parte naturală a relațiilor. Prin urmare, fii deschis să rezolvi conflictul fără încăpățânare.

7. Plictiseală

Deoarece Taurul tinde să se blocheze și să rămână în zona lui de confort, acest lucru  poate duce la stagnarea relațiilor. În timp ce rutina poate crea senzația de siguranță pentru acesta, în cele din urmă ar putea deveni plictisitor pentru partener. Așadar, găsește modalități de a stimula persoana iubită.

8. Materialism

Taurul este dornic de plăceri și bogăție, așa că îi plac cadourile scumpe și luxul. Dar amintește-ți că banii nu pot cumpăra dragostea și asigură-te că alegi parteneri care aduc valoare vieții tale, nu doar un cont bancar plin de bani.

9. Teamă de schimbare

Fiind unul dintre zodiile fixe, schimbarea poate fi dificilă pentru un Taur. Indiferent dacă se mută într-un oraș nou sau schimbă dinamica unei relații, el se teme de necunoscutele unei situații noi. Soluția este să fii flexibil și să nu lași frica de schimbare să te cuprindă pentru ca relația ta să evolueze.

10. Posesivitate

Semnul Taurului este asociat cu casa a II-a a zodiacului, responsabilă cu bunurile materiale. Dar Taurul trebuie să-și amintească că partenerii nu sunt bunuri, sunt persoane libere să facă propriile alegeri. Așa încât, fii atent să nu devii posesiv ori gelos.

 

×
Subiecte în articol: horoscop taur