x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii care vor beneficia de prezența Soarelui în semnul Leului

3 zodii care vor beneficia de prezența Soarelui în semnul Leului

24 Iul 2020   •   14:11
3 zodii care vor beneficia de prezența Soarelui în semnul Leului
Sursa foto: pixabay.com

Această perioadă este resimțită ca o rază de soare într-o zi înnorată. Energia luminoasă și entuziastă  nu este lipsită de festivitate. Iar veștile bune nu se termină aici. Perioada zodiei Leu 2020 va fi cea mai bună pentru persoanele născute în Berbec, Săgetător și, mai ales, Leu. 

După ce ți-a oferit o zonă de confort și a acordat prioritate bunăstării tale emoționale pe tot parcursul sezonului Racului, Soarele se transformă acum în Leul cinematografic, subliniindu-ți autenticitatea și copilul interior. Perioada zodiei Leului este întotdeauna o binecuvântare deghizată.

Deși severitatea evenimentelor actuale a oprit festivitățile de vară, încă mai există soare. 

Acest semn de foc fix nu iubește nimic mai mult decât să se afle în centrul atenției. Jucăuș și pasional, Leul te va ajuta să-ți scoți la iveală spiritul unic și să-ți cultivi fericirea personală. 

Berbec

Ești în sfârșit gata să ieși din cochilia ta, oriunde te-ai afla. Fasciculele magice de lumină îți aprind casa a V-a, a creativității, pasiunii, romantismului și auto-exprimării. Așadar, pe lângă faptul că te simți energic și revitalizat de către planeta ta dominantă și plină de adrenalină, Marte, ai parte și de fericire autentică. Nu contează dacă se întâmplă să găsești bucurie într-un hobby sau într-o nouă dragoste, acest sezon astrologic va aduce ocazia să te bucuri de binecuvântarea ta individuală. O meriți.

Leu

Ești gata să sărbătorești revoluția ta solară. La mulți ani ! Soarele strălucește doar pentru tine și radiezi. Știu că ultimele luni nu au fost ușoare. Cum îți poți reorganiza rutina de zi cu zi ? Temele se învârt în jurul sănătății tale mentale, fizice și spirituale și ești, în sfârșit, pregătit să intri într-o nouă etapă. Indiferent dacă stăpânești moduri de a-ți îmbunătăți viața sau vrei să te întorci la școală pentru a acumula noi cunoștințe, universul este în favoarea ta. Nu privi înapoi. Concentrează-te asupra viitorului. Obiectivele tale vor începe să se materializeze când te aștepți mai puțin.

Săgetător

Te uiți spre viitor cu încredere. Dacă îl poți vizualiza, cu siguranță se va realiza ce-ți dorești. Toți oamenii știu că acest lucru este adevărat, dar odată ce Soarele îți activează domeniile educației, credinței, călătoriei, tot ce ai pe listă devine brusc posibil. Timpul este cel mai bun medicament, așa că orice faci, asigură-te că nu grăbești procesul. Acest lucru va fi valabil pentru tine la jumătatea zodiei Leului, când soarele îl contestă pe Uranus rebel, în casa a șasea, a îndatoririlor zilnice și a rutinei de muncă. O parte din tine ajunge la stele, iar cealaltă pierde din vedere ceea ce se află în fața ta. Folosește-ți energia cu înțelepciune.



 

 

×
Subiecte în articol: zodiac horoscop leu soare