x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii favorizate de Luna Nouă în Rac

3 zodii favorizate de Luna Nouă în Rac

de Moira Dună    |    07 Iul 2021   •   16:31
3 zodii favorizate de Luna Nouă în Rac
Sursa foto: Hepta

Luna Nouă în Rac din 9 iulie 2021 semnifică un nou început pentru toate zodiile dar trei dintre acestea sunt favorizate. Este vorba despre Rac, Săgetător și Scorpion, scrie yourtango.com.

Interesant la această Lună Nouă este că toate deciziile vor începe de acasă și este vorba despre spiritualitate, siguranță și sensibilitate. Prin urmare, nu vom lua decizii iimpulsive, vom gândi lucrurile astfel încât următoarele noastre acțiuni să ne aducă pace și armonie. 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Această Lună Nouă nu va fi diferită pentru tine, în ceea ce privește experiența palpabilă. Ceea ce vei avea ocazia să faci este să te schimbi în bine, iar acest lucru este legat de sănătate. Din punct de vedere mental și fizic, ai dorit o schimbare. Poate că ai fost copleșit de rutină. NU ești sigur ce vei face dar vrei să mergi mai departe și să lași în spate lucrurile  care te-au supărat. Pentru asta trebuie să ai încredere în propria ta capacitate de decizie și că vrei să te schimbi, să ai mai multă grijă de tine. Acceptă-ți, așadar, potențialul, și acționează în funcție de el. Și nu uita că ești capabil să faci ce trebuie.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Această Lună Nouă în Rac va fi deosebit de interesantă pentru tine deoarce te va face să-ți continui educația. Dacă ai vrut mereu să înveți o limbă străină, acum este momentul. Și acest lucru este valabil pentru orice subiect pe care nu ai vrut până acum să-l abordezi din cauza lenei sau a lipsei de timp. Luna Nouă de acum îți va stârni astfel curiozitatea să ieși afară și să găsești  ce cauți, fie că este vorba despre învățătură, călătoriie sau un nou mod de a te menține sănătos. Ai șansa să faci mai mult pentru tine.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

În timp ce crezi despre tine că ești o persoană independentă și liberă, vei constat acum că un lucru bun este să te conectezi cu ceilalți pentru a obține ajutor și pentru a munci. Când te gândești la un nou început, mintea ta călătorește departe, dar rareori include alte persoane. Nu ești antisocial, dar nu ai încredere în alții la fel de mult ca  în tine, ceea ce are sens, într-o anumită măsură. Ceea ce lipsește în viața ta este angajamentul social, acel atașament față de alte persoane. Acum Luna Nouă îți oferă spațiul sigur pentru a începe să acorzi atenție și altora. Până acum ai făcut totul singur. Ei bine, noul început este despre oameni, familie, prietenie. Folosește-te de această energie pentru a descoperi cât de iubit ești și cât de frumos e ste să fii alături de cei dragi.

 

×
Subiecte în articol: luna noua in rac