x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 cele mai generoase zodii. Acestea oferă timp, cadouri, energie, cunoștințe

4 cele mai generoase zodii. Acestea oferă timp, cadouri, energie, cunoștințe

de Moira Dună    |    06 Apr 2021   •   17:17
4 cele mai generoase zodii. Acestea oferă timp, cadouri, energie, cunoștințe
Sursa foto: Hepta

În ultimul an, pandemia de COVID-19 ne-a făcut pe mulți dintre noi să simțim că trăim pe propriile noastre insule. Și, uneori, ne-am bucurat de generozitatea celorlalți, care ne-au înveselit zilele și ne-au ajutat să mergem mai departe, scrie bustle.com.

Deși toți suntem darnici din când în când, cele mai generoase zodii sunt mai dispuse să împartă cu alții timpul lor liber, energia și resursele pe care le au. Cu toate astea, este nevoie de mai mult decât o zi de naștere pentru ca o persoană să fie altruistă. Există câțiva indicatori astrologici care oferă indicii în acest sens. Astfel, planeta Jupiter, numită și Marele Benefic, guvernează dreptatea dar și averea, abundența. Prin urmare, dacă Jupiter este bine aspectat în astrograma natală, atunci acea persoană este probabil să fie generoasă. Totodată, oamenii își manifestă această  calitate în mod diferit. Unii oferă cadouri sau bani, în timp ce alții pun la dispoziția altora timpul pe care îl au, cunoștințele, energia. În mod similar, unele semne sunt darnice cu familia, partenerii sau prietenii, în timp ce altele se dedică unor acțiuni caritabile. 

Iată care sunt cele mai generoase zodii:

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Persoanele născute în acest semn sunt printre cele mai generoase și protectoare zodii. Totodată, sunt incredibil de empatice, motiv pentru care excelează în inițierea conexiunilor emoționale și oferă siguranță în relații. Au multă grijă de cei din jurul lor și sunt întotdeauna dispuși să-și facă timp pentru sentimentele și nevoile altor persoane.

Leu (23 iulie - 22 august)

Cei născuți în această zodie sunt dominați de Soare. Și ce corp ceresc este mai generos decât steaua dătătoare de viață din sistemul nostru solar ? Deși se spune despre Lei că vor să fie în centrul atenției, acest lucru este puțin exagerat. Le place să se afle în lumina reflectoarelor dar vor și să împartă cu cei din jur din strălucire. Leilor vor să ofere cadouri scumpe, să serbeze realizările celorlalți și să binedispună pe toată lumea.

Fecioara (23 aug. - 22 sept.)

Este posibil ca Fecioarele să nu iasă în evidență prin generozitate ori să strălucească, dar această zodie pragmatică, de pământ, este printre cele mai generoase. Deseori renunță de bună voie la timpul lor și depun eforturi pentru a-i ajuta pe alți oameni și a face lumea mai bună. Cu toate că este posibil să nu ofere cadouri și nici să fie prea empatice, ele sunt oricând gata să pună umărul atunci când este nevoie.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este semnul prieteniei, comunității, grupurilor sociale, iar toate acestea necesită relații sănătoase pentru a prospera. Semn de aer, intelectual, Vărsătorul consumă mult timp și energie căutând idei inovatoare pentru a-i ajuta pe ceilalți. Cred în justiția socială, se dedică unor cauze umanitare și nu ezită niciodată să-și doneze resursele pe care le au pentru o cauză.

×
Subiecte în articol: horoscop generozitate