x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii care gândesc prea mult

4 zodii care gândesc prea mult

de Moira Dună    |    29 Mar 2021   •   13:56
4 zodii care gândesc prea mult

Analizezi prea mult un simplu mesaj sau potențialul rezultat al fiecărei decizii pe care o iei ? Dacă da, s-ar putea să gândești prea mult. Despicarea firului în patru ar putea fi provocată de mulți factori dar și zodia în care te-a născut este posibil să te influențeze, scrie bustle.com.

În timp ce raționalizarea situațiilor și a posibilităților poate fi un lucru bun, te poate împiedica să-ți atingi potențialul, paralizându-ți acțiunile. Incapacitatea de a lua decizii poate veni de la cântărirea excesivă a argumentelor pro și contra, oprindu-te în trecut sau îngrijorându-te cu privire la viitor. 

Dacă elementul aer este preponderent în astrograma ta, acest lucru poate indica o minte hiperactivă. Semnele aeriene pun mare accent pe logică și idei. O altă influență este a planetei Mercur, care guvernează comunicarea, informațiile și logica. Dacă Mercur realizează anumite aspecte astrologice intense cu alte planete, ar putea arăta o înclinație spre gânduri în buclă sau gândire excesivă, ceea ce poate deveni o problemă serioasă asupra sănătății mintale.

Iată zodiile cele mai predispuse să întoarcă lucrurile pe toate părțile.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt susceptibili de a fi prea gânditori. Semnul guvernează informațiile și este dominat de planeta Mercur, astfel că este ușor pentru ei să se piardă în analizarea lucrurilor, ceea ce îi copleșește și poate fi dificl să avanseze. Așa încât, Gemenii trebuie să treacă și la fapte, chiar dacă nu au cercetat tot. Nu este nevoie să fie experți în orice sau să ceară părerea tuturor oamenilor din jurul lor pentru a merge mai departe.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Fecioara este singurul semn din această listă care nu este aerian. Dar Fecioara este condusă de planeta intelectuală Mercur, motiv pentru care tinde să se concentreze asupra detaliilor fiecărei situații. Persoanele născute sub acest semn sunt super organizate, iar atenția lor deosebită asupra detaliilor îi determină să gândească prea mult și să devină perfecționiști. Așa încât, dacă se simt obsedați de un lucru sau este îngrijorat de consecințele unei mici erori, este indicat să-și asculte intuiția.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Balanța este reprezentată de echilbru, dar uneori acest lucru poate fi o greșeală. Axată pe comunicare, ea caută în mod natural armonie și corectitudine, așa că, atunci când vine vorba de luarea unei decizii, devine adesea victimă a cântăririi argumentelor pro și contra. Deși examinarea tuturor părților unei situații poate fi utilă, ea ajunge să fie o piedică dacă este dusă la extrem. Acestea fiind spuse, Balanța trebuie să-și tempereze indecizia naturală, conștientizând că, dacă face o greșeală, poate oricând să corecteze cursul evenimentelor.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este cel mai vizionar și mai inovativ gânditor al zodiacului. Dar, întrucât semnele aeriene sunt atât de concentrate mental, poate fi ușor să se piardă într-un vârtej de gânduri. Vărsătorul are tendința de a se concentra prea mult asupra viitorului, dar este important să nu devină obsedat asupra lucrurilor care s-ar putea întâmpla. Soluția este să se oprească din analiză și să rămână conectat la prezent, acordând atenție lucrurilor din jurul său și fiind atent la senzațiile din corp.

 

×
Subiecte în articol: zodii horoscop