x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii care nu se grăbesc niciodată în dragoste

4 zodii care nu se grăbesc niciodată în dragoste

09 Iul 2020   •   16:50
4 zodii care nu se grăbesc niciodată în dragoste
Sursa foto: pixabay.com

Nu toți oamenii se îndrăgostesc la prima vedere. Unii au nevoie de timp pentru a-și găsi perechea potrivită pentru că dragostea este un proces complex și nu e nevoie să o grăbim. Dacă cineva este menit să fie al tău, cu siguranță așa se va întâmpla. 

Când întâlnești o persoană nouă ai nevoie de timp pentru a o cunoaște și este important să te bucuri de ceea ce se întâmplă, decât să grăbești lucrurile și să riști să te desparți atunci când lucrurile devin serioase. 

Parcurgerea etapelor într-un ritm lent este cea mai bună modalitate de a contrui o relație pe o bază solidă.

Unele zodii sunt însă mai înclinate să se arunce înainte cu ochii închiși. Acestea preferă să pună toate cărțile pe masă de la bun început, mai degrabă decât să cântărească pașii pe care îi au de făcut. Iar acest lucru poate fi emoționant. 
Sunt însă alte semne zodiacale pentru care iubirea este un joc de așteptare. Vor să savureze fiecare moment și să de deplaseze într-un fel care să-i  facă să se simtă confortabil. 

Ambele abordări au rațiunile lor, întrucât nu există o cale greșită de a iubi. Ceea ce contează este să fii pe picioarele tale și să știi cum să te porți cu persoana pe care o întâlnești. 

Iată 4 zodii care nu se grăbesc niciodată atunci când trebuie să-și ia un angajament serios. 

1. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurul este condus de Venus, așa că iubirea este un lucru foarte important pentru tine.  Dar asta nu înseamnă că te vei îndrăgosti repede. Ești semn de pământ, stabil, și știi cât de important este să construiești o fundație solidă în relațiile tale. Ești fidel și de încredere, așa că ai nevoie de timp pentru a te asigura că și partenerul tău este la fel. Nu vei cădea în cap pentru nimeni. Dacă ajungi pe marginea prăpastiei, te retragi. Știi când este timpul să te îndrăgostești și să te bucuri de iubire, deși încăpățânarea te-ar putea îndepărta de persoana pe care o dorești. 

2. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Natura ta duală te face versatil și ușor de înțeles. Uneori, îți este însă mai greu să știi cum te simți cu adevărat. Personalitatea ta schimbătoare îți provoacă o mulțime de conflicte interioare atunci când decizi să ai o relație stabilă. Însă ai o singură inimă și de aceea este important să o protejezi. Ești condus de minte, și nu de inimă, așa încât abordezi relațiile cu logică și rațiune. Dar nu totul trebuie să fie perfect. Iubirea nu se poate explica. 

3. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ești obișnuit ca lucrurile să se desfășoare într-un anumit fel și vrei să te descurci singur. Așadar, atunci când o relație riscă să-ți zguduie rutina zilnică, dai înapoi. Totodată, ești profund analitic și ai tendința de răsturna lucrurile în noile relații. Adesea critici relația înainte să înceapă. Deși este bine să fii ocupat, să trăiești doar în zona ta de confort înseamnă uneori să faci aceleași greșeli. A merge mai departe într-o relație implică un risc, dar recompensa poate fi mare. 

4. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Iubirea este o provocare căreia ești dipus să-i faci față. Însă nu vei face nimic pe jumătate. Pentru o relație solidă ești dispus să parcurgi un drum lung. Acest lucru se datorează faptului că ești cel mai responsabil semn zodiacal. Știi că un angajament nu trebuie grăbit. Dar ești extrem de dedicat, așa că merită să aștepți. Ritmul tău lent este doar o parte a procesului în realizarea unei relații de iubire.

 

×
Subiecte în articol: zodiac hosorcop dragoste