x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 5 cupluri toxice ale zodiacului care au o atracție sexuală puternică

5 cupluri toxice ale zodiacului care au o atracție sexuală puternică

de Moira Dună    |    26 Mar 2021   •   14:05
5 cupluri toxice ale zodiacului care au o atracție sexuală puternică

Există anumite cupluri care nu se pot opri din luptă. Se vor certa oricând și oriunde. În fața prietenilor, a celorlalți membri ai familiei, la ocazii speciale. Sunt unul împotriva celuilalt timp de 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, fără pauză. Se despart într-o zi și sunt din nou împreună în următoarea, scrie yourtango.com.

Te întrebi cum au supraviețuit primei lor întâlniri și, de fapt, nu ar fi trebuit să iasă împreună niciodată. Te gândești de ce se împacă mereu ș mereu. Se pare că sunt mai interesați să creeze conflicte ca apoi să se regăsească pentru a face sex. Pentru că cupluri, care luptă tot timpul, sunt extrem de pasionale. Însă dezacorduriile pot distruge relațiile de dragoste și chiiar pasiunea în dormitor, în majoritatea relaților. 

Dar pentru anumite tipuri de personalitate, conflictele nu creează distanță. În schimb, o ceartă zdravănă, terminată cu o partid de sex pasional, poate crea o legătură de dragoste puternică. Pentru unele cupluri, întărâtarea spiritelor sunt la fel de sexy și intime ca discuțiile pașnice sau filmele de noapte. 

Să recunoaștem, nicio relație nu este perfectă. Fiecare semn are o idee diferită despre cum arată o cuplul ideal și această imagine nu se potrivește întotdeauna cu cea a partenerului lor. Desigur, lucrurle depind de felul cum ai fost crescut, personalitatea și interesele tale.

Potrivit astrologiei, anumite semne zodiacale se hrănesc și din energia celuilalt. Un semn de foc va face un alt semn de foc mai puternic, dar uneori se pot dezactiva reciproc. Un semn de apă sau de pământ ar putea face un semn de foc să se simtă mai puțin energic și, astfel, vor avea loc lupte de putere. Acesta este motivul pentru care anumite cupluri din semne zodiacale compatibile rămân împreună, iar altele nu își pot rezolva niciodată problemele. Prn urmare, compatibilitatea și personalitatea sunt factori importanți care determină dacă tu și partenerul tău veți rezista sau nu de-a lungul timpului.

Aceste 5 semne zodiacale au o compatibilitate sexuală puternică, dar se luptă tot timpul unul cu celălalt. Ei își folosesc luptele pentru a alimenta pasiunea în relația lor.

1. Berbec (21 martie - 19 aprilie) + Leu (23 iulie - 22 august)

Berbecul și Leul sunt compatibili ? Aceasta este o relație de dragoste cu două semne de foc. Un cuplu între Berbec și Leu este cel mai bun. Cele două zodii formează o echipă pasională, dar dominată de dispute aprinse. Pasiunea celor doi le fac relația nu tocmai ușoară. Ambele semne se simt confortabil luptându-se, dar sunt dispuse să rezolve lucrurile pentru a fi împreună. Sun sinceri și adevărați, chiar dacă nu sunt de acord. Este probabil că Berbecul impulsiv sau Leul arogant vor arunca ceva foc prin cuvintele lor. Niciunul nu se abține de la ceartă. Dar niciunul nu poartă ranchiună. După o dispută aprinsă, cuplul se va întoarce la starea normală și depune eforturi constante pentru a fi împreună. Pasiunea dintre cei doi este greu de ratat. Conexiunea sexuală face ca fiecare luptă să merite pentru cuplul Berbec - Leu.

2. Taur (20 aprilie - 20 mai) + Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Taurul și Scorpionul au o relație de dragoste reușită ? Este vorba despre legătura între un semn de pământ și unul de apă. Când se ciocnesc, iese la iveală o tornadă de emoții, sex și lupte, dar într-un mod bun ! Este aproape imposibil ca Taurul și Scorpionul să mențină o relație platonică, deoarece sunt foarte asemănători sexual. Dar nici nu este atât de simplu. Cele două semne sunt șii cele mai încăpățânate. Mai sunt și contrarii, și știm cu toții că acestea se atrag. Dar contrariile pot fi dificile și pot aduce multe probleme, care se pot transforma în divergențe. Scorpionul este un semn al schimbării, în timp ce Taurul iubește stabilitatea. Taurul se mișcă încet, ceea ce ar putea trezi natura suspicioasă a Scorpionului.

3. Rac (21 iunie - 22 iulie) + Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Pot Racul și Capricornul să facă un cuplu bun ? Când un semn de apă și pământ își unesc forțele, ele se leagă adesea pe viață. Indiferent de câte ori cei doi nu sunt de acord, rămân legați. Ca semne opuse, vei crede că sunt mai degrabă diferiți. Mai gandeste-te ! Amândoi au o dorință înnăscută de stabilitate și o conexiune profundă în dragoste. Racii și Capricornii își doresc, în secret, o legătură emoțională puternică, ceea ce îi face, pe fiecare dintre ei, să aibă așteptări mari de la celălalt, și asta se poate transforma într-o luptă. În pofiida lipsei lor de exprimare emoțională, pasiunea este acolo. Racii și Capricornii se atașează cu ușurință unul de altul, odată ce au o relație. Ei trebuie să se simtă doriți și, odată ce vor găsi un partener care să le ofere stabilitate emoțională, se vor angaja dincolo de limite. Aceste semne sunt un pic confuze ca parteneri, așa că vor avea probleme de comunicare și de exprimare a agrumentelor. Totuși, reprezntă și un punct de plecare pentru o relație serioasă.

4. Gemeni (21 mai - 20 iunie) + Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Gemenii sunt compatibili cu Balanțele ? Acestea sunt semne aeriene care se potrivesc perfect în dragoste. Se completează extrem de bine și formează un cuplu grozav. Gemenii sunt foarte inconsecvenți, schimbându-și des părerea, în timp ce Balanțele sunt stabile și echilibrează lucrurile. Dar acest lucru lasă și mult spațiu pentru dezacorduri. Deoarece Gemenii adoră să conducă, poate fi extrem de solicitant atunci când te întâlnești cu cineva care te lasă mereu să preiei frâiele. Amândoi au tendința de fi insensibili, ceea ce duce la lupte brutale. Ei spun ceea ce cred și consideră că opinia lor este singura importantă. Gemenii și Balanțele se respectă reciproc, în pofida diferențelor dintre e ii și folosesc fiecare luptă ca o modalitate de a învăța și a crește ca un cuplu.

5. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie) + Pești (19 februarie - 20 martie)

Săgetătorul și Peștii sunt compatibili în dragoste ? Combinația dintre un semn de foc și unul semn de apă duce la o adevărată degringoladă emoțională. Sunt foarte diferiți și acest lucru poate crea probleme. Dacă își pot depăși diferențele, merită totuși să fie împreună. Relația lor poate duce la bucurie și trăirii puternice. Se conectează la un nivel extraordinar unul cu altul atunci când nu sunt ocupați să se lupte pentru interese comune, despre care au păreri diferite. Aceste zodii sunt foarte asemănătoare atunci când vine vorba de interesele personale și dragostea de aventură. Dar deseori se lovesc de asumarea angajamentelor și a nevoilor emoționale. Peștii ar putea dori mai mult decat poate da Sagetatorul. Fiecare are o opinie diferită despre ceea ce face o relație fericită, fapt ce poate provoca un război complet. Peștii plâng iar Sagetatorul nu vrea să-și ceară scuze. Atât Săgetătorul, cât și Peștii vor lupta până la moarte, chiar dacă Peștii îi vor acorda timp și energie acestuia. Nu contează cu adevărat cine este potrivit, important este să rămână împreună. Cele două semne se echilibrează atunci când vine vorba de pasiune în dormitor. Se lasă copleșți de emoții și acest lucru este dificil de menținut pentru amândoi, dar odată ce sunt împreună, pot uita motivul de la care au pornit neînțelegerile. Dacă se vor simți fericiți, această relație poate să dureze, dar cu scântei.


 

 

×
Subiecte în articol: cupluri toxice atractie sexuala