x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 5 zodii infidele. Cei mai mari trișori ai zodiacului

5 zodii infidele. Cei mai mari trișori ai zodiacului

de Moira Dună    |    26 Mai 2021   •   17:32
5 zodii infidele. Cei mai mari trișori ai zodiacului

Când vă gândiți ce zodii sunt mai predispuse să înșele, probabil că vă gândiți imediat la una sau două. Însă realitatea este că toate semnele pot face asta, doar că unele sunt mai susceptibile să trișeze, iar altele vor merge și mai departe pentru a nu fi prinse.  Din moment ce nu ne putem abține să ne îndrăgostim de cine nu trebuie uneori ne plac oamenii nestatornici, scrie bustle.com.

Totuși, pentru a înțelege de ce unele semne trișează mai mult decât altele, este important să cunoaștem elementele de bază ale fiecărui semn. Prin urmare, semnelor cardinale (Berbec, Rac, Balanță și Capricorn) le place să ia inițiativa. Semnelor fixe (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător) vor să-și păstreze independența, iar semnele mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) sunt adaptabile.

Din această cauză, semnele fixe sunt cele mai predispuse să rămână fidele în relații. În general, acestora nu le place schimbarea. Asta nu înseamnă că toate vor fi fidele dar șansa este mai mare ca semnele fixe să fie de încredere. 

Iată o descriere a celor mai infidele cinci semne din zodiac.

1. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbecul este condus de Marte, planeta acțiunii, agresivității și sexualității. Acesta este un semn cu o dorință sexuală extrem de mare și are tendința de a se plictisi ușor. Prin urmare, partenerul lui trebuie să fie pe fază pentru a-l împiedica să plece în altă parte. Berbecul se îndrăgostește repede, dar îi trece la fel de repede. Dacă partenerul lui nu mai pare interesant, ar putea fi tentat să exploreze alte oportunități. Probabil își va piarde interesul pentru orice semn care nu poate ține pasul cu ritmul rapid. De exemplu, Taurul este lent și constant, așa că îl va plictisi. Racul este blând și prea emoțional pentru el. Deci este probabil ca acești doi parteneri să fie înțelaț de tumultuosul Berbec. Cu toate astea, Berbecul trișează fără să gândească, așa că este mai probabil să aibă aventuri de o noapte decât o a doua relație.  Un alt semn pe care Berbecul îl va înșela este Vărsătorul. Cele două zodii sunt creative, iubitoare și imaginative, dar sunt și versatiile, gata să înceapă mereu ceva nou. Astfel că Berbecul va încerca să-și ascundă aventura, dar va fi greu să reușească.

2 Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt un semn mutabil și poate cea mai infidelă dintre zodii. Aceasta este simbolizat de dualitate, deci există cel puțin două laturi ale personalității lor de care trebuie să fim conștineți. Semnele mutabile tind să fie mai maleabile și mai deschise la sugestie și dorință. În plus, Gemenii au o nevoie continuă de stimulare și se plictisesc cu ușurință în relații. Nu știm niciodată cu exactitate ce vor, au nevoie de varietate, libertate și flexibilitate în viața lor pentru a fi fericiți. Sunt fluturii sociali ai zodiacului, așa că le place să converseze și să iasă mereu în lume. Totodată, vor să experimenteze mai multe relații în același timp. Dar pentru un Gemeni, acest lucru nu poate fi considerat o înșelăciune. Fiind meșterii de cuvinte, ei tind să aibă o definiție mult mai relaxată a ceea ce înseamnă să fii loial.  Deși nu intenționează niciodată să trișeze, uneori se întâmplă. Când o va face, va găsi o modalitate de spune. Gemenii sunt foarte isteți și va găsi modalități de a-și ascunde înșelăciunea. Dacă sunt însă prinși, este mai probabil să spună ce vrea partenerul să audă. Lucrurile încep prin schimbări de mesaje și fotografii sexy chiar dacă nu au intenția de a merge mai departe. Cel mai probabil, Gemenii i-ar înșela pe Pești pentru că aceștia sunt visători. Dar dacă ar fi să aibă un partener la trișat, acesta va fi Săgetătorul. Există o tentație din partea arcașului căreia Gemenii îi rezistă greu.

3 Balanța (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța este un semn condus de Venus, romantică și extrem de concentrată pe relații. În ciuda faptului că este  socială ș comunicativă, Balanța este pacifistă. Dacă o Balanță înșală, este pentru că încearcă să îndeplinească ceea ce simt că nu primește de la partenerul ei în relație. Se va simți îngrozitor de vinovată apoi, dar, pentru a păstra pacea, va face tot posibilul să o ascundă. Balanța nu este la fel de ascunsă ca Scorpionul sau Peștii și nici la fel de rapidă ca Gemenii. Odată află partenerul ei, va încerca inițial să nege. Pot chiar să încerce să reziste la această conversație, cât mai mult timp posibil. S-ar putea să încerce să-și determine partenerul să pună capăt relației sau să vadă dacă aventura ei rezistă. Cu toate acestea, odată ce va fi încolțită, va fi sinceră. Totuși, atâta timp cât o Balantă va fi împlinită, ea va fi fidelă. Îi place să fie romantică și cel mai probabil ar înșela un semn precum Fecioara sau Capricornul. Acestea două sunt serioase și practice. Deși i-ar putea asigura Balanței securitate, relația poate fi lipsită de pasiune și romantism, pe care Balanța îl dorește cu adevărat. Vărsătorul ar fi semnul cu care Balanța ar fi cel mai probabil să înșele. Atracția dintre ei este intensă.

4 Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este unul dintre cele mai credincioase semne. Totuși, dacă trișează, este probabil să ascundă. Asta pentru că păstrarea secretelor este chiar în natura unui Scorpion. Dar când vine vorba de a înșela într-o relație, există adesea un motiv mult mai profund. Deși nu există niciodată o scuză bună pentru a înșela, un Scorpion loial tipic va decide să trișeze din cauza rănilor emoționale profunde sau a lipsei comunicării. Unii Scorpioni se pot bucura chiar de riscurile unei aventuri romantice clandestine, deoarece au un fior de a păstra un astfel de scandal ca pe un mare secret. Scorpionul este condus de Pluto, planeta misterelor. Deci, atunci când vine vorba de ascunderea unei aventuri, Scorpionii ar putea fi cei mai pricepuți la asta. Sexul joacă un rol important într-o relație cu un Scorpion, așa că, dacă această parte a relației lor actuale nu este puternică, ar putea privi în altă parte. Un semn pe care l-ar înșela cel mai probabil este Leul. Foarte ambițios, dornic să fie în centrul atenției, acesta este prea egoist pentru a-i acorda suficientă atenție Scorpionului care ar putea ajunge să caute în altă parte. Iar zodia cu care ar putea înșela este Taurul. Aceste două semne se află la 180 de grade unul față de celălalt și atracția este maximă. Lucrul bun este că Scorpionii apreciază loialitatea în relațiile lor. Deci, în cazul în care vor fi prinși înșelând, probabil că nu vor mai face asta. De obicei Scorpionul trece printr-un fel de situație de criză, dar iese din ea complet schimbat și reînnoit.

5. Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii, la fel ca Gemenii și Balanța, sunt un alt semn al dualității. Simbolul zodiei este reprezentat de doi pești care înoată în direcții opuse. Sunt intrigați de polarități, așa că tind să fie magnetizați de ceea ce este opus relației în care se află. Purtând ochelari roz, iarba arată întotdeauna mai luxuriantă pe cealaltă parte, întrucât au tendințe de evadare atunci când relația lor nu merge bine. Peștii sunt sensibili și se pot simți copleșiți adesea de viață. Conduși de planeta Neptun, a fanteziei și iluziei, ei au uneori așteptări nerealiste când vine vorba de dragoste și romantism. S-ar putea să fie tentați cu ușurință de alte opțiuni. De exemplu, dacă simt o legătură magnetică cu cineva, Peștii ar fi tentați să vadă unde merg lucrurile. Peștii cred că există suflete pereche și un semn de care se simte atras este Scorpionul. Iar acestuia din urmă, îi place să se răsfețe cu partea fantezistă a Peștilor. Cei doi vor ajunge să aibă o aventură emoțională care, în cele din urmă, devine fizică. Un semn zodiacal pe care este cel mai probabil să-l înșele este Vărsătorul. Semn de aer, independent, el prețuiește libertatea și tinde să fie distant în relații. Vărsătorul intelectualizează emoțiile, în timp ce Pești simt lucrurile profund și vor să împărtășească sentimentele lor. Așa se leagă cu partener. Astfel că Peștii vor începe să caute în altă parte dacă simt că Vărsătorului nu-i pasă cu adevărat de ei, chiar dacă acest lucru poate să  nu fie adevărat. Când vine vorba de păstrarea secretelor, Peștii se pricep foarte bine. Simt pur și simplu că nu este cazul să povestească. Deși un Pește se va bucura de aventura lui, nu se bucură că înșeală. Dacă sunt nemulțumiți de situația lor actuală, tind să se lase pradă fanteziilor și se vor aventura. Deoarece nu le place conflictul, vor încerca să-l ascundă cât pot. Lucrul bun este că nu este în natura lor să înțele. Atâta timp cât au un partener blând și empatic, Peștii vor fi fideli.

 

×
Subiecte în articol: horoscop infideli zodii femeia zodiacului