x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 6 zodii cărora le este greu să aibă relații de lungă durată

6 zodii cărora le este greu să aibă relații de lungă durată

de Moira Dună    |    15 Apr 2021   •   13:48
6 zodii cărora le este greu să aibă relații de lungă durată
Sursa foto: pixabay.com

Unor oameni le este ușor să se afle în relații pentru că au mintea deschisă, sunt stabili și grijulii. Însă sunt și persoane pentru care găsirea unui partener este dificilă. Aceștia nu sunt răi, și nici nu au probleme de a-și asuma angajamente. Este vorba mai degrabă de faptul că tind să îngreuneze lucrurile, scrie yourtango.com.

Există câteva zodii pentru care relațiile sentimentale sunt dificil de gestionat. Ei pot fi prieteni grozavi, însă atunci când vine vorba de iubire, în loc să facă lucrurile ușoare, își pun singuri piedici. Dacă cineva este pesimist, asta îi afectează și modul în care se raportează la un partener de viață. 

Este posibil să se teamă că ceva nu va funcționa și să nu se simtă suficient de confortabil pentru a se relaxa. Unele persoane cred că nu sunt suficient de bune pentru a avea o relație, iar această insecuritate se reflectă în felul în care acționează. 

Încrederea este o parte importanță a unei relații, iar dacă trăiți cu impresia că partenerul vă va dezamăgi, vă veți proiecta în minte ideea că el vă va părăsi. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Poate fi greu pentru ei să se afle într-o relație întrucât sunt schimbători, lipsiți de direcție și se pot dedica unei singure persoane mult timp. Așa încât se simt sufocați și plictisiți. 

Sunt minunați atunci când relația lor este stimulantă, dar când lucrurile intră în rutină, lucrurile devin dificile pentru ei și partenerul lor. În timp ce alții doresc o relație stabilă, pentru Gemeni s-ar putea să nu fie suficient.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Le place să cunoască oameni noi și sunt foarte entuziasmați la început, dar poate fi problemati. Aceștia pot fi oarecum distanți și încep să-și acuze partenerul de orice problemă ivită în relație. 

Săgetătorii consideră uneori că oamenii și lucrurile li se cuvin. Devin nerăbdători și, dacă unele întâmplări au nevoie de timp pentru a-și găsi o rezolvare, este posibil să nu vrea să aștepte. 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Sunt încăpățânați și se supără dacă oamenii nu sunt de acord cu ei ori au idei și credințe diferite. 

Compromisul nu este punctul lor forte, așa încât s-ar putea să fugă, fără să se gândească măcar să asculte un alt punct de vedere. Această atitudine face ca o relație cu un Taur  foarte dificilă. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Deși vor ca ceilalți să țină cont de sentimentele lor, Vărsătorii nu sunt empatici cu partenerul. Dacă acesta dorește să-și exprime emoțiile, Vărsătorul nu este deschis să-l asculte și să-l înțeleagă, nu-l vede și nu-l aude.

Nu este vorba de faptul că Vărsătorului nu-i pasă, dar exprimarea emoțiilor nu este ușoară pentru el. Pur și simplu nu știu ce să facă și, în loc să ofere sprijin emoțional, se distanțează. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Întrucât sunt pasionali, sentimentele intense ale acestora pot crea probleme într-o relație. Sunt grijulii și afectuoși un minut, iar apoi devin geloși și posesivi. Scorpionii sunt mult mai sensibili decât lasă să se vadă și au reacții intense. Poate fi dgreu să ajungi la rădăcina problemei Scorpionului deoarece își ascund emoțiile. 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pestii tind sa joace cartea victimizării atunci cand se simt încolțiți. La fel ca în cazul Scorpionului, emoțiile pot escalada rapid cu un Pește și, de multe ori, oamenii vor simți că trebuie să fie foarte atenți, astfel încât să nu îl supere.

Când Peștii văd că lucrurile nu merg bine, devin pesimiști și se întreabă dacă mai are rost să depună eforturi ori este mai bine să încheie relația. Dacă se simt răniți, le este greu să fie raționali pentru a rezolva problema. 

 

 

 

×