x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 7 cele mai schimbătoare zodii

7 cele mai schimbătoare zodii

02 Iun 2021   •   17:35
7 cele mai schimbătoare zodii

Fiecare dintre noi are felul lui de a gândi și uneori, deși ne-am dori să ne putem controla emoțiile, nu reușim întotdeauna. Stările de spirit vin și pleacă, iar uneori nici măcar nu ne dăm prea bine seama de ele, scrie yourtango.com.

Dar unii își simt emoțiile la intensitate mai mare decât alții, motiv pentru care relațiile au de suferit, dar și sănătatea. Când ești furios tensiunea arterială crește, iar când te simți minunat crezi că toată lumea este a ta. Cu  toate astea, nici înnăbușirea sentimentelor nu este cel mai potrivit lucru. Trebuie doar să fii conștient  de emoțiile pe care le ai și să le îndepărtezi. Ar fi grozav să fim fericiți tot timpul, dar așa  ceva nu se poate. Uneori este bine să fii trist pentru a înțelege unele lucruri. Pentru că, atunci când nu ai habar cum este să fii nefericit, cum ai putea aprecia fericirea ?!

1. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Întreabă-te de ce Racul își face mereu grji. Pentru că el simte totul la nivel profund. Dacă este bine dispus, le va face toate  poftele celor dragi, dar dacă se află într-o dispozițe proastă, va lovi gratuit și va pleca. Partea bună este că acest semn se simte confortabil cu stările lui de spirit și îți exprimă emoțiile. Totodată, știu să gestioneze schimbările de spirit ale celorlalți.

2. Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt excesiv de sensibili, ceea ce le modifică starea de sprit într-o clipă. Uneori emoțiile lor îi fac să nu mai vadă realitatea. Cele mai mici lucruri îi pot întrista. Nici nu contează cât de mare sau mică este problema, aceasta le poate schimba instantaneu starea de spirit. Ei sunt mai predispuș să interiorizeze o problemă decât să o rezolve repede. Urăsc să se simtă neajutorați ! Din fericire, Peștii sunt capabili să-și gestoneze emoțile și să le folosească drept inspirație pentru eforturile lor creative. Ceea ce poate fi o stare proastă pentru alții, devine o oportunitate de exprimare pentru Pești.

3. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Se știe că Scorpionii sunt cel mai furios semn zodiacal. La fel ca Racul și Peștii, Scorpionul este un semn de apă care simte lucrurile cu pasiune, iar dispozițiile ei reflectă această intensitate. Un lucru adevărat despre un Scorpion este că nu poate să ascundă când are o dispoziție proastă. Din moment ce le place să simtă intens, este prediispus să asculte cântece triste sau să meargă la un antrenament de box. El vrea ca stările să-l propulseze în acțiune, fie că este vorba de răzbunare față de cineva care l-a rănit ori de a fi acolo pentru cineva pe care îl iubesc.

4. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbecul nu își va păstra sentimentele sau dispozițiile pentru ei înșiși! Și dacă sunt supărați pe tine, așteaptă-ți o ureche. Dar de ce Berbecul este atât de prost? Are mult de-a face cu atitudinea lor. Pentru că, pe lângă faptul că sunt nebuni, vor fi hotărâți să te învingă într-un fel de competiție doar pentru a-ți arăta cât de superiți sunt. Berbecii știu că pot fi o mână, așa că nu sunt mai presus de a-și cere scuze față de toată lumea după ce au fost nebuni cu cuvintele lor. Oricât de intense ar fi stările Berbecului, ele nu durează atât de mult. Vor trece de la sentimentul că viața lor e de rahat, la sentimentul că nu există nimic pe care să nu-l poată face. Aceste semne de incendiu sunt persoane cu dispoziție și, de asemenea, au tendința de a avea schimbări de dispoziție, din care revin rapid. ÎN LEGĂTURĂ: Cele mai bune și mai proaste 10 trăsături de personalitate ale zodiei Berbec

5. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este un protocol standard pentru Balanță să-i întrebe pe cei apropiați dacă sunt supărați pe ele. Răspunsul este de obicei negativ. Balanțele se tem că au supărat pe cineva fără să știe și stresul le va afecta starea de spirit. Balanțele nu doresc să-și schimbe dispoziția atât de ușor, dar simt totul, deși asta presupune și lucruri care nu au de-a face cu ele. 

6. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii nu vor  să arate celorlalți stările prin care trec, dar nu le pot ascunde. Ori de câte ori cineva îi întreabă pe Gemeni dacă sunt prost dispuși, va răspunde de obicei că este bine și va oferi o grămadă de motive pentru a-și susține afirmațiile. Din păcate, motivele lor demonstrează de ce sunt într-o dispoziție îngrozitoare. Gemenii tind să stea pe rețelele sociale și să discute până când starea lor de spirit a trecut. Când se vor întoarce mai târziu și vor citi ce au scris, se vor simți expuși și puțin jenați. Probabil că ar face mai bine doar să recunoască felul în care se simt, mai degrabă decât să încerce să pară mereu fericiți. 

7. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Dacă Fecioara nu exprimă mereu ce simte, atunci începe să facă scenarii și să devină rea. Ea este mai degrabă obsedată de control, motiv pentru care poate deveni tiranică. Pe lângă faptul că este posesivă, Fecioara devine agitată atunci când nu obține ceea ce vrea. Acesta este motivul pentru care îi place să organizeze petreceri, de exemplu, pentru că vrea să controleze totul. Iar dacă Fecioara îți spune: „Am nevoie de timp să fiu singur”, ascult-o. Nu dorești să începi o confruntare cu ea.  

 

 

×
Subiecte în articol: zodii horoscop