x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 7 lucruri provocatoare pe care trebuie să le știi despre zodiile de pământ

7 lucruri provocatoare pe care trebuie să le știi despre zodiile de pământ

08 Apr 2021   •   17:03
7 lucruri provocatoare pe care trebuie să le știi despre zodiile de pământ

Dacă ești în căutarea unui partener matur, realist, dispus să aibă relații serioase, îl găsești într-una dintre zodiile de pământ. Niciun alt semn nu este mai de încredere decât cele născute în Taur, Fecioară și Capricorn. Dar acestea vin și cu partea lor de provocări, scrie bustle.com.

Astfel, cunoașterea felului în care elementul Pământ influențează fiecare semn te poate ajuta să-ți înțelegi mai bine partenerul. Trebuie să știi că există patru elemente, respectiv Apă, Aer, Foc și Părmânt. Dacă Focul aduce îndrăzneală, creativitate și energie, Aerul este rapid, dinamic, comunicativ și intelectual. Totodată, Apa inspiră sensibilitate, imaginație și empatie, în timp ce Pământul vine cu pragmatism, stabilitate și rezistență.

Întrucât fiecare lucru are aspecte bune și altele provocatoare, iată care sunt cele mai dificile lucruri pe care trebuie să le știi despre zodiile de pământ.

1. Deoarece sunt foarte ancorate în realitate și prea implicate în lumea materială, pot avea o vizune îngustă sau lipsită de imaginație asupra vieții. Sunt adesea opace la lucrurile care nu sunt palpabile, ceea ce le poate limita capacitatea de a se conecta la spiritualitate. De asemenea, Taurul, Fecioara și Capricornul nu sunt semne care se vor îndrăgosti la prima vedere. Dacă întâlnești o persoană născută într-una din aceste zodii, trebuie să știi că ceea ce spui trebuie să fie în concordanță cu ce faci. Totodată, nu trebuie să te aștepți să se entuziasmeze cu privire la vitorul relației voastre încă de la început, ceea ce poate fi o provocare pentru unele semne mai visătoare, precum Peștii, cărora le place să-și facă vise. Partea bună este că odată ce o zodie de pământ s-a hotărât să fie într-o relație, se va implica total.

2 Se țin de propria rutină și se supără repede dacă lucrurile nu merg așa cum le-a planificat. Iar dacă vrei aventură și spontaneitate, întâlnirea cu un semn de pământ poate fi o provocare. Nu le plac schimbările, ceea ce î face să rămână în siituații care nu sunt cele mai bune pentru evoluția lor. Îndeosebi Taurul este cel care se va bloca atunci când lucrurile se modifică în ultimul moment, așa încât cel mai probabil le va respinge.

3. Sunt foarte serioase în legătură cu munca și lasă distracția pentru mai târziu. Pentru că sunt materialiste, se concentrează asupra posesiunilor. Au nevoie de stabilitate în viața lor pentru a se simți în siguranță, a se relaxa și a se bucura. În caz contrar, se pot dezechilibra. Astfel, atenția deosebtă acordată muncii, poate afecta relațiile peresonale. Chiar și atunci când un Capricorn este îndrăgostit, el poate fi extrem de dificil. Pentru unele peresoanele, serioazitatea lor este descurajantă. Dar asta nu înseamnă că nu sunt parteneri grozavi. Ei sunt corecți, dedicați și au grijă să se și distreze. Odată ce un Capricorn au găsit persoana potriivită, cu siguranță o vor aprecia așa cum merită.

4 Relațiile lor tind să se miște într-un ritm lent. Aceasta înseamnă și avansarea într-o relație. Semnele de pământ au nevoie de timp pentru a cunoaște cu adevărat pe cineva, înainte de a-și lua vreun angajament. Nu sunt interesate de frivolitate, aventuri de o noapte, romantism desuet ori castele de vis pe cer. De obicei, ele nu sar de la o relație la alta și nu sunt cele mai cochete dintre semne. Sunt precaute și rezervate atunci când vine vorba de problemele inimii. Le place să gândească lucrurile înainte de a acționa. Sunt deseori metodice și minuțioase. Astfel îmncât, dacă întâlnești un semn de pământ, așteaptă-te să mergi într-un ritm lent și constant. Poate fi o provocare, dar dacă ai răbdare, rezultatele sunt uimitoare.

5. Nu le plac schimbările majore. Taurul, în special, sunt cei mai îmcăpățânați. Dacă se simt confortabil, nu au niciun motiv să plece. Dar pentru unii, acest lucru poate fi plictisitor. Pentru o persoană căreia îi place să exloreze mereu lucruri noi, de la o mâncare delicoasă și până la vacanțe în locuri exotice, îndărătnicia unui semn de pământ poate fi frustrantă. Pentru a le convinge, trebuie ca modificările de program să survină lent. Le trebuie timp să se obișnuiască. 

6 Sunt foarte practice când vine vorba de bani. Acordă o atenție deosebită stabilității și bunurilor materiale și lucrează foarte mult pentru a avea tot ce își doresc. Deci, când vine vorba de finanțe, nu este de mirare că semnele de pământ sunt foarte practice cu averea lor. Pentru Fecioară, de exemplu, un partener cheltuitor poate fi o problemă. Deoarece banii tind să fie o sursă majoră de probleme pentru multe cupluri, acest lucru poate provoca îngrijorare. Însă, atunci când există suficiente resurse, Fecioara va fi un partener excelent. Și pentru că au o inimă foarte tandră, este puțin probabil să iubească de mai multe ori în viață.

7. Semnele de pământ nu sunt cele mai romantice. Se bazează pe simțurile lor atunci când iau decizii, deci sunt foarte practice și eficiente. Taurul, de exemplu, preferă plăcerile simple, senzuale, în locul lucrurilor grandioase. Dar trebuie să știi că fiecare persoană va avea trăsături  de caracter care îți plac mai mult sau mai puțin. Prin urmare, deși semnele de pământ pot fi prea pragmatice și se mișcă prea încet, ele sunt stabile, loiale și iau în serios dragostea. Așadar, dacă vrei pe cineva cu care să-ți petreci restul vieții, un semn de pământ este o opțiune foarte bună.


 
×
Subiecte în articol: horoscop zodii