x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop chinezesc. Anul Bivolului de Metal pentru fiecare zodie

Horoscop chinezesc. Anul Bivolului de Metal pentru fiecare zodie

de Moira Dună    |    12 Feb 2021   •   17:06
Horoscop chinezesc. Anul Bivolului de Metal pentru fiecare zodie
Sursa foto: Hepta

Anul Nou Chinezesc începe și se termină la date diferite, în funcție de ciclurile Lunii. Astfel, 12 februarie 2021 este prima zi din anul Bivolului de Metal, iar ultima zi va fi 30 ianuarie 2022. Cel de-al 4.718-lea an chinezesc este sărbătorit de locuitorii din Hong Kong, Taiwan, Singapore, Indonezia, Malaezia și China.

Semnul Bivolului (Bou) semnifică munca, responsabilitățile, casa, rutina, disciplina, cooperarea. Este astfel o perioadă a treburilor casnice, în care importante vor fi relațiile între membrii familiei. Vei putea realiza ce îți dorești doar dacă depui efort să treci peste problemele care îți vor apărea în cale. Trebuie să ai răbdare, să cauți înțelegere, să mai cedezi pe alocuri și să faci ce trebuie. 

Cum va fi anul Bivolului de Metal pentru fiecare zodie:

Bivol

În tradiția chineză, anul nașterii nu este cel mai prielnic. Cu toate astea, vei avea parte de o perioadă destul de bună. Sigur, lucrurile se vor amâna și vor apărea piedici neașteptate. Cu toate astea, poți să-ți duci relația de dragoste la un alt nivel, așa încât fie te vei căsători, fie familia ta va deveni mai numeroasă.  Este posibil să pleci într-o călătorie neplanificată. 

Tigru

Te așteaptă conflicte iscate din cauza egoismului tău și a lipsei de cooperare cu ceilalți. Planurile îți vor fi zădărnicite, motiv pentru care devii frustrat și puțin dispus la concesii. Dacă reușești să-ți controlezi nervii, vei putea trece cu bine lunile care vor urma.

Iepure

Un an amestecat, care îți provoacă neliniști și spaime. Aceste stări îți vor afecta sănătatea, așa încât este bine să ai răbdare și să accepți ceea ce nu poți controla.

Dragon

În sfârșit, o zodie care va avea parte de un an prielnic. Nu vei face lucruri extraordinare, însă întârzierile și obstacolele de care se vor împiedica ceilalți, pe tine nu te vor afecta. Viața de familie va fi fericită, neînțelegerile vor fi minore, iar lucrurile se vor rezolva aproape de la sine.

Șarpe

O perioadă echilibrată, în care vei întâmpina și câteva obstacole. Unii oameni nu vor fi de acord cu tine. Vei avea și ceva probleme financiare iscate de niște calcule greșite. Acest lucru te va afecta dar nu te complica inutil, acceptă pierderile și mergi mai departe. 

Cal

Îți vei realiza planurile pentru că te vei dedica muncii în acest an. Altfel, va fi o perioadă liniștită, marcată pe alocuri cu unele neplăceri, pe care vei ști totuși să le treci datorită diplomației care te caracterizează. 

Oaie

Un an cam agitat pentru liniștita Oaie din cauza unor conflicte cu unii membri ai familiei ori cu prietenii. Fii precaut cu banii pentru că ți se vor diminua câștigurile. Acestea vor fi suficiente pentru un trai decent dar nu vei putea să te răsfeți. 

Maimuță

Un interval cam neplăcut pentru capricioasa Maimuță, căreia îi plac extravaganțele, distracția, petrecerile. Acum va trebui să te limitezi la o viață cam anostă și la venituri modeste. Te vei simți totuși bine în familie și este posibil să pleci și într-o vacanță dacă vei fi cumpătată. 

Cocoș

Vei avea mai multă încredere în tine în acest an, ceea ce îți va aduce sprijin din partea apropiaților. Și tu vei călători dar fii atent că există risc de accidente. 

Câine

Lucrurile nu vor fi prea stabile, ceea ce îți va crea o stare de agitație. Așa că nu te grăbi înainte de a lua o hotărâre pentru că apoi s-ar putea să regreți. Cei din jurul tău s-ar putea să nu te ajute, motiv de frustrări pentru tine. Încearcă să-ți controlezi emoțiile și nu recurge la reproșuri și ranchiună. Fii precaut cu banii și limitează-te la cât ai. 

Mistreț

Un an excelent pentru norocosul Mistreț. Într-o perioadă cu atâtea incertitudini, tu vei putea chiar să-ți deschizi propria afacere. Așadar, vei trece ușor peste obstacolele care se vor ivi. Totuși, iubirea este punctul tău nevralgic. Dar nu te îngrijora pentru că există soluții. Fii deschis, cooperează, renunță la ideile rigide, și vei reuși. 

Șobolan

Deși nu vei câștiga prea mult în perioada următoare, vei lucra mai mult și te vei simți obosit. Cu toate astea, vei fi fericit alături de cei dragi. Ai în jurul tău oameni cărora le merg bine treburile și, în mod neobișnuit pentru tine, vei beneficia de pe urma lor.

 

×
Subiecte în articol: zodiac chinezesc bivolul de metal