x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Bărbatul Pești în dragoste și relații: Partener generos și romantic

Bărbatul Pești în dragoste și relații: Partener generos și romantic

de Moira Dună    |    18 Feb 2021   •   13:51
Bărbatul Pești în dragoste și relații: Partener generos și romantic
Sursa foto: pixabay.com

Persoanele născute în perioada 19 februarie - 20 martie aparțin zodiei Pești. Acest semn este dominat de Neptun, planeta viselor, și Jupiter, Marele Benefic, planeta abundenței și dreptății. Cei doi aștri le influențează gândirea profundă și natura misterioasă. Semn de apă și mutabil, Peștii sunt ființe emoționale și intuitive, care se adaptează ușor la schimbările vieții, scrie yourtango.com.

Caracteristici

Deoarece acest semn este ultimul  din zodiac, bărbatul Pești întruchipează trăsăturile celorlalte 11 semne și are un suflet străvechi. Este spiritual, artist, însă emoțiile sale pot să-l copleșească provocându-i schimbări bruște de dispoziție. Sunt empatici și absorb emoțiile celor din jur, au o sensibilitate extremă, imaginație, compasiune, sunt romantici, introvertiți și fermecători. Aceste trăsături îl fac pe bărbatul Pești mai puțin agresiv și mai liniștit decât ceilalți. El este însă înclinat spre pesimism din cauza viselor în care tind să se piardă. 

Dragoste și relații

Când bărbatul Pești își caută partenera, el este inițial timid și nu abordează direct persoana de care este atras. Deși are nevoie de timp pentru a se deschide, odată ce o face, va fi loial și blând. Întâlnirea cu el este plină de romantism și fantezie. Își manifestă dragostea prin generozitate și depune eforturi pentru a avea o relație armonioasă cu prietena sa. Perechea ideală pentru el este cineva care îi înțelege romantismul. Dacă este respins, el se va retrage și se va frământa săptămâni în șir.

Cu toate aceste calități, el are și puncte slabe. Este excesiv de emoțional și se manifestă uneori cu spontaneitate și entuziasm. Dacă partenerul său îl ceartă, atunci va încerca să iasă din relație și să caute altceva. 

Compatibilități

Se potrivește cu celelalte zodii de apă, Rac și Scoprion, și cu două dintre semnele de pământ, Taur și Capricorn. Racul este și el emoțional și sensibil, și are multă dragoste de oferit. Scoprionul este intens și pasional și îi oferă Peștelui protecție. Taurul îl ține cu picioarele pe pământ, cei doi împărtășind dragostea pentru artă și frumusețe. Capricornul aduce stabilitate în viața lui, este amabil și loial. 

Sexualitate

Bărbatul Pești se poate conecta emoțional cu partenera sa.  Chiar dacă nu există încă o legătură solidă între ei, sexul va deschide ușa multor posibilități, dar trebuie să fie atent pentru că poate deveni confuz. Sexul cu acesta este pasional, iar el este dispus să încerce lucruri neconvenționale, care îi vor satisface latura creativă. 

Trăsături de personalitate

Empatic și compasiv, el are însă tendința de a se retrage în propriile lumi imaginare, preferând să se ascundă de sentimentele lui decât să le confrunte. Sensibilitatea lui îi provoacă multe emoții, care îi pot schiba însă starea de spirit și poate deveni pesimist. Totuși, el simpatizează cu celalalt, indiferent de situație. Sare în ajutor oricui are nevoie și firea sa generoasă îl poate face naiv. Din cauza fluctuațiilor emoționale uneori este nehotărât.

 Carieră

Deoarece bărbatul Pești poate face orice își dorește, să lucreze la o corporație nu este cariera ideală pentru el. Are nevoie de libertate și un program flexibil care să-i permită să-și exprime creativitatea. Are o problemă și cu autoritatea la locul de muncă, vrând să-și stabilească singur propriile reguli. Cu toate astea, este deștept și inovator, iar dacă îl pasionează ceea ce face, își va  dedica mult timp și energie sarcinilor sale. În acest caz trebuie să fie atent să nu muncească până la epuizare. Carierele bune pentru acesta sunt în asistență socilă, vânzări, consiliere, educație, medicină, dar poate fi și scriitor, pictor sau muzician.

Viața de familie

Este devotat nu doar partenerului, ci și copiilor săi, care se află pe primul loc. Ca părinte este generos, tandru și le oferă libertate copiilor pe măsură ce aceștia cresc. Va fi dificil pentru el să-i disciplineze și să le impună reguli dar este grijuliu și le inspiră valorile după care el însuși se ghidează în viață, precum independența, creativitatea și mintea deschisă.

Prietenii

Întrucât sunt altruișiti din fire, vor face orice pentru prietenii lor, asigurându-se că sunt fericiți și sănătoși. Este tipul de om care rămâne lângă tine în vremuri grele și te va apăra de rele. Au însă tendința de a avea un grup mic de prieteni apropiați, care le înțeleg cu adevărat personalitatea. Ei nu-i judecă pe cei din jur, ceea ce face din aceștia niște prieteni grozavi.

De cine este atras un bărbat Pești 

Îi plac oamenii spirituali, empatici, sensibili, dar și dominanți și încrezători. Pentru a-l atrage, trebuie să te conectezi emoțional cu el.

Slăbiciuni

Tind să fugă de realitate și să trăiască în propria imaginație. Așa încât, pot juca rolul victimei și luptă pentru a depăși traumele din trecut. Se pot lăsa copleșiți de teamă și pesimism. 

De unde știi dacă un bărbat Pești te place 

Nu va fi sincer cu sentimentele lui, dar vei ști că te place atunci când renunță la activitățile lui pentru tine. Va avea grijă să-ți satisfacă nevoile și te va copleși cu cadouri și complimente. 

Cu cine se potrivește sexual

Cel mai senzual semn al zodiacului este perfect pentru el. Bărbatul Pești are o dispoziție emoțională în timpul sexului, iar Scorpionul se contectează cu el cel mai bine. Scorpionul este aventuros în pat, ceea ce se potrivește cu imaginația Peștilor. Ambele semne de apă știu ce își dorește celălalt. 

7 lucruri amuzante despre bărbatul Pești

1. Este incredibil de romantic, mereu atent și în ton cu nevoile tale. Este fericit să te răsfețe cu cadouri și complimente și este mulțumit pentru cel mai mic semn de apreciere. 

2. Îi place să devină ciudat în dormitor. Vrea să joace roluri și să-și interpreteze fanteziile. De fapt, vrea să fugă din realitate din când în când. Asta nu înseamnă că totul ține de sex și intimitate, el își dorește în continuare pasiune și sens în relație.

3. Poate fi impulsiv. Acest lucru este valabil mai ales în privința cheltuielilor. Este o persoană emoțională și asta înseamnă că poate deveni impulsiv cu banii. Atunci când este vorba de o achiziție importantă, mai întâi acționează și apoi gândește. Dacă este nevoie, el poate fi harnic în gospodărie, dar nu este încântat.

4. Este loial până la un punct. Deși este un bărbat de încredere, nu uita că are câte puțin din fiecare zodie. În general va fi fidel, cu condiția să nu se simtă ignorat. Va trebui să simtă că ești implicată în relația cu el, altfel s-ar putea să se rătăcească.

5. Simbolul zodiei este reprezentat de doi pești care înoată în direcții opuse, însă cu un motiv. Bărbatul Pești va avea întotdeauna frământări interioare, încercând în mod constant să găsească un echilibru între rațiune și sentimente. 

6. Vrea să trăiască fără presiune. Întrucât este deja plin de emoții, orice stres suplimentar îl poate face să se îndepărteze. Impulsivitatea lui îl poate determina să aleagă partenera greșită și să-și piardă apoi încrederea în instinctele sale. Dacă îți place relația cu un bărbat Pești, atunci acordă-i atenție.

7. Dorește ca uneori să stea singur. Este foarte introspectiv și va avea nevoie să-și exerseze gândurile și sentimentele. Asta nu înseamnă însă că vrea să pună capăt relației. 

Bărbați Pești celebri: Kurt Russell: 17 martie 1951 Justin Bieber: 1 martie 1994 Sigiliul: 19 februarie 1963 Adam Levine: 18 martie 1979 Daniel Craig: 2 martie 1968 Jon Bon Jovi: 2 martie 1962 Domnul Rogers: 20 martie 1928 Shaquille O'Neal: 6 martie 1972 Bryan Cranston: 7 martie 1956 Bruce Willis: 19 martie 1955 Josh Groban: 27 februarie 1981 Kurt Cobain: 20 februarie 1967

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop pesti