x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Ce carieră ți se potrivește în funcție de zodie

Ce carieră ți se potrivește în funcție de zodie

de Moira Dună    |    19 Mai 2021   •   12:21
Ce carieră ți se potrivește în funcție de zodie

Vrei să știi ce carieră ți se potrivește ? În loc să faci un test aleatoriu, află ce profesii sunt recomandate zodiei tale. Fie că abia ai absolvit școala sau vrei să-ți schimbi domeniul de activitate, folosește-te de caracteristicile naturale ale semnului sub care te-ai născut pentru a afla ce se aplică în mod natural personalității tale, scrie horoscope.com.

Fiecare semn, de la tumultuosul Berbec până la Pești empatici, are propriile trăsături unice care deschid o mulțime de oportunități în carieră. 

Berbec

Berbecul este entuziast și vrea să concureze pentru orice, astfel că se va descurca bine la sport, fie ca atlet, antrenor personal sau antrenor. Mai mult decât atât, atitudinea sa proactivă îl recomandă ca medic chirurg sau pompier.

Taur

Mare amator de plăceri și lux, Taurulu i se potrivește orice carieră unde câștigă bine sau are legătură cu gastronomia. De la blogger de frumuseșe, florărie, parfurmuri și până la cea de somelier sau bucătar. Este, totodată, dornic de cumpărături, astfel încât cheltuiește cu nonșalanță bani, mai ales dacă nu sunt ai lui. 

Gemeni

Munca de birou ? Nu, mulțumesc. În calitate de iepuraș energizant al zodiacului, un Geamăn are nevoie de stimulare intelectuală și socială constantă. Din acest motiv, carierele care permit călătorii frecvente în afara biroului, cum ar fi jurnalist sau detectiv, i se potrivește de minune. Nu este un secret are nevoie de spațiu, iar stagiile la distanță ar putea fi cea mai ușoară cale pentru ca acest semn ocupat să se prevătească pentru cariera sa. Planeta dominantă Mercur, a comunicării și inteligenței, face dintr-un Geamăn o companie plăcută și dorită de cei dn jur. Așa că va excela ca traducător, profesor sau prezentator de emisiuni.

Rac

Acest semn blând și gospodar se adaptează în mod natural, ceea ce face ca posibilitățile lor de carieră să fie nesfârșite. Este sentimental, așa că orice are legătură cu trecutul, precum anticar sau profesor de istorie, reprezintă o încercare reușită de a excela.  Fiind un semn de apă, poate deveni și biolog marin sau dresor de delfini. În cele din urmă, crearea confortului în orice spațiu este specialitatea sa, astfel încât profesia de brutar sau designer de interior ar fi perfectă.

Leu

Fiind vedeta zodiacului, va excela ca actor sau regizor. Leul este fermecător, așa încât poate fi vorbitor motivațional, purtător de cuvânt sau PR-ist.

Fecioara

Specială, organizată și orientată spre detalii, Fecioara se regăsește în orice carieră în care își pot folosi priceperea, cum ar fi o menajeră profesionistă, un statistician sau un analist. Este preocupată și de sănătate, astfel că poate deveni nutriiționist sau maseuză.

Balanța

Prin natura sa diplomatică și cooperantă, Balanța excelează în cariere care aduc armonie celor din jur.Condusă de Venus, planeta iubirii, ea este foarte preocupată de relații, așa că poate fi avocat sau psiholog. Cunoscută pentru aplecare sa spre frumusețe și plăcere, va fi un bun dealer de artă, stilist sau specialist în decoarațiuni interioare.

Scorpion

Scorpionul vrea să-și demonstreze abilitățile și să primească laude. Din această cauză, acest semn vrea o muncă intensă. Asta îl îndreaptă spre știință. Întrucât acest semn este condus de Pluton, planeta lumii interlope, orice profesie care le permite să se scufunde adânc în psihicul uman, ca psihiatru sau hipnotizator, reprezintă o victorie. Dar nu e de neglijat nici faptul că este foarte pasional, așa că s-ar descurca foarte  bine ca terapeut sexual.

Capricorn 

Mult mai puțin sălbatic decât Scorpionul, acesta este hotărât și ambițiios și vrea să termine orice începe.  Fiind unul dintre cele mai răbdătoare semne ale zodiacului, maii ales datorită dorinței puternice de a-și atinge  scopurile, Capricornul poate fi profesor sau director. Materialist de fel, îi plac lucrurile stabile, așa că poate fi un bun agent imobiliar sau arhitect.

Vărsător

Vărsătorul este nebun, așa că are nevoie de o carieră care săi- permită libertate, creativitate și individualism. AȘa că va f un artist, indiferent ce domeniu va alege. Mai mult, Vărsătorul este încăpățânat  și vrea să stabilească el dreptatea socială, așa că poate fi  judecător, asistent social sau inginer de mediu.

Pești

Cel mai empatic dintre toți, acest semn de apă prosperă într-un mediu deschis și nestructurat, unde se poate simți liber și creativ și îi poate ajuta pe ceilalți. S-ar descurca bine ca pastor, psiholog sau maestru reiki. Atunci când își atinge latura creativă, Pestele se va descurca bine și ca profesor de muzică, barman sau animator.

×
Subiecte în articol: cariera zodii