x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2021. Ce înseamnă Chiron în Berbec pentru fiecare zodie

Horoscop 2021. Ce înseamnă Chiron în Berbec pentru fiecare zodie

de Moira Dună    |    15 Dec 2020   •   14:25
Horoscop 2021. Ce înseamnă Chiron în Berbec pentru fiecare zodie
Sursa foto: Pixabay.com

Chiron este un asteroid, denumit în astrologie și "planeta profesor". El își începe mersul direct prin Berbec pe 15 decembrie și ne pregătește un capitol nou de viață anul viitor.

Oficial a părăsit zodia Pești pe 18 februarie 2019, dar pe 11 iunie 2020 a retrogradat și ne-a cerut să aprofundăm acele răni din copilărie pe care le-am purtat fără să știm, afectându-ne viețile și relațiile.

Acum revine la mersul direct și deschide un mod cu totul nou de abordare a relațiilor noastre. În semnul de foc al Berbecului, Chiron va naviga prin apele vindecătoare ale identității personale și a relației cu ceilalți. Va ajunge apoi în Taur, pe 14 aprilie 2027, scrie yourtango.com.

Micul corp ceresc se mișcă printre planete dar are o legătură profundă cu propria noastră călătorie și ne învață anumite lecții de viață, mai ales aceea că suntem capabili să ne vindecăm singuri. Povestea spune că acesta se dăruiește celorlalți, fără să-și dea seama că trebuie să aibă grijă în primul rând de el. Gândiți-vă la Chiron ca la un codependent modern, care preferă să-i ajute pe ceilalți să-și descopere propria cale, în loc să se ocupe de viața lui. Există aici o dorință de validare exterioară, prin care le permitem altora să ne vindece rănile, dar și să ne împlinească și să ne dea un scop în lumea asta.

Cât de des este adevărat acest lucru în propria noastră viață, în modul în care ne pasă de ceilalți ? Cât de des încercăm să ajutăm pe cineva să devină persoana pe care o dorim și o folosim drept scuză pentru un comportament toxic în dragoste ?

Chiron ne predă în cele din urmă lecția de a nu ne risipi, îngrijorându-ne de ceilalți. Deși este admirabil să-i ajutăm pe oamenii din jur, nu putem face asta înainte de a ne rezolva propriile probleme. Asteroidul ne învață astfel să facem din viața și fericirea noastră o prioritate, pentru că nimeni altcineva nu o va face. 

Ce înseamnă Chiron în astrologie ? Este asociat cu criza vârstei de mijloc, atunci când ne confruntăm brusc cu toate lucrurile pe care am încercat să le evităm în viața noastră, inclusiv cu rănile sinelui nostru mai tânăr. Când acesta devine retrograd, ne cere să încetinim și să reflectăm, astfel încât să putem înțelege ce ne-a transformat în oamenii care suntem acum. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Încrede-te în blândețea ta și speră din nou în dragoste. Este vorba despre iertare și o a doua șansă. Privește spre locurile care dor și iubește-ți mai mult acele părți. Nu fi jenat de lucrurile care te-au făcut cel de acum, dar nici nu deveni insensibil. Lasă-ți inima să te conducă.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Renunță la modul în care te-ai gândit că trebuie să fii și admite că nu poți să prevezi totul. Abandonează credința că dragostea trebuie să fie dură sau superficială. Înțelege că tu îți creezi propriul destin. Gândește-te ce îți dorești și construiește-ți singur viața. Nu trebuie să te opui schimbării. Închide ochii și lasă-ți sufletul să te conducă.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Trecutul te bântuie doar dacă îl lași. Așa că eliberează-te de el. Iubirea este reală, dar numai atunci când crezi în ea. "Pentru totdeauna" este adevărat, dar numai dacă îți dai seama că nimic nu este perfect. Așa că deschide ochii și vezi că singura modalitate de a te îndrăgosti este de a te dedica total. Nu planifica eșecul, lasă-ți credința să te conducă.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Iubeste-te pe tine așa cum ii iubesti pe ceilalti. Ai grijă de tine însuți, așa cum ai de cei din jur. Oferă-ți toate lucrurile de care are nevoie copilul tău interior pentru a  putea crește. Dragostea de sine nu este egoism. Schimbă lucrurile. Vindecă-te și vei avea o viață împlinită.

Leu (23 iulie - 22 august)

Nu trebuie să demonstrezi că ești vindecat. Nu trebuie să arăți celorlalți felul în care te-ai schimbat și nici nu trebuie să-ți justifici alegerile. Demonstrează asta doar ție însuți. Validează-ți ție propria creștere. Crede că poți să-ți realizezi viața pe care ai visat-o. Renunță la credințele vechi și fă un pas înainte pentru a-ți vedea viața din propria ta perspectivă. Lasă adevărul să te conducă.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Pune o mână pe inimă și fii recunoscător pentru cât de departe ai ajuns. Recunoaște că ai făcut schimbări în acest an și realizează lucrurile de care ai nevoie de acum încolo. Relaxează-te, respiră și odihnește-te, bucurându-te de ceea ce ai făcut. Elimină îndoiala, vocile care îți spun că nu ai dreptul la fericirea pe care ți-ai câștigat-o singur. Lasă încrederea să te conducă spre viitor.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Iartă-i pe ceilalți, dar și pe tine însuți. Fiecare idee pe care ai avut-o despre cum ar trebui să fie viața ta, sau cum să acționezi, se va întoarce la tine. Revino la convingerile tale și la optimismul tău. Nu permite nefericirii să te doboare. Crede în demnitatea și în capacitatea ta de a-ți crea viața așa cum vrei. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu mai atinge ceea ce doare și lasă să se vindece. Uneori nu trebuie să rezolvi, e nevoie doar să iubești. Nu îți cultiva resentimentele, în schimb caută și apreciază ceea ce ți-a provocat durere. Ai încredere în ceea ce simți. Vei ști când trebuie să renunți sau să mergi mai departe. Dă-ți voie să te vindeci. În loc să-i schimbi pe ceilalți, fă asta cu tine.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Transformă-ți visul în realitate. Nu mai amâna pentru încă o zi, o altă lună sau un alt an. Crede că ești demn de ceea ce este mai bun și construiește-ți viața așa cum vrei. Va fi mai bine decât ți-ai putea imagina. Ai încredere în soartă și în noi începuturi. Renunță la ideea că greșești. Lasă-te condus de inspirație și nu te abate de la drumul tău.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Eliberează-te de frica, controlul sau chiar responsabilitatea de a face lucrurile într-un anumit fel. Crede că-ți poți schimba cursul vieții în orice moment. Te poți baza pe alții, așa că recunoaște faptul că nu poți face totul singur. E în regulă să te arăți vulnerabil. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Respiră în toate spațiile pe care le-ai ținut închise prea mult timp. Permite intrarea luminii acolo unde a fost cândva întuneric. Nu trebuie să te protejezi de iubire. Crede în bunătatea oamenilor. Crede că dragostea nu pleacă. Crede în acei oameni care nu spun doar că poți conta pe ei, ci îți și arată asta. Distruge vechile căi și riscă să mergi pe altele noi. Lasă trecutul să rămână în trecut și bucură-te să pășești în viitor. Lasă-ți speranța să ocupe locul central.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Renunță la încercarea de a fi altcineva. Nu te mai preface că nu ești profund. Nu mai pretinde că ești ca toți ceilalți. Nu mai arăta doar binele din tine celorlalți. Fii real. Arată ce te doare. Ai încredere în tine. Nu lăsa frica să-ți oprească iubirea. Crede în nemurire. Crede că viața nu trebuie mereu să te rănească și fii gata să o iei de la capăt de fiecare dată când este nevoie, pentru a face ceea ce este corect. Lasă dragostea să te călăuzează pe drumul spre un nou început. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodiac chiron berbec horoscop 2021