x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Ce job ți se potrivește în funcție de zodie

Ce job ți se potrivește în funcție de zodie

de Moira Dună    |    30 Mar 2021   •   13:10
Ce job ți se potrivește în funcție de zodie

Cu toții avem diferte abilități și majoritatea dintre noi chiar le folosim de-a lungul carierei. Dar știm că este nevoie de timp și pereseverență pentru a le dezvolta. Și, pentru a afla care sunt lucrurile la care ne pricepem, ne putem ghida după zodia în care ne-am născut, scrie metro.co.uk.

Berbec

Berbecul este competitiv. Asta te face să-ți stabilești obiectivele și să le atingi. Ești curajos și încrezător în tine, ceea ce te ajută să-ți păstrezi capul pe umeri, atunci când cei din jur și-l pierd. Lucrezi bne sub presiune pentru mize mari. Avansezi în carieră ș, în același timp, ai o inimă caldă și un instinct înnăscut de a-i susține pe ceilalți.

Joburi potrivite pentru Berbec: promotor sportiv (în orice calitate de la un jucător la un fizician), vânzări, soldat, manager de fonduri de investiții, explorator, concurent la reality show, asistent medical, asistent social, profesor, instructor, antrenor.

Taur

Trăiești în lumea materială deoarece vrei să te simți în siguranță. Îți place luxul, înțelegi valoarea lucrurilor bune din viață, iar banii sunt cheia pentru toate acestea. Ești înțelept în mod natural, grijuliu și, cel mai important, perseverent. Nu renunți niciodată și vei face un kilometru în plus atunci când alții vor cădea pe marginea drumului. Munca grea bate întotdeauna talentul.

Joburi potrivite pentru Taur: bancher, consilier financiar, proprietar de restaurant, bucătar, consultant în domeniul ospitalității, designer, profesor, model, arhitect.

Gemeni

Mintea ta rulează la capacitate maximă pentru a-ți atinge întregul potențial. Prin urmare, poți să ai mai multe locuri de muncă. De asemenea, eșt creativ și nu te blochezi în fața unei hârtii goale, cuvintele și ideile curg cu ușurință. Așadar, folosește-ți creativitatea.

Joburi potrivite pentru Gemeni: scriitor, politician, jurnalist, coafură, ghid turistic, profesor, producător TV, inovație.

Rac

Ești empatc, așa că îi înțelegi extrem de ușor pe ceilalți. Acesta este un atu în orice domeniu al vieții. Folosești tonul potrivit, după cum este necesar, pentru a liniști un coleg sau pentru a-i face o propunere șefului. Munca necesită construirea și înțelegerea relațiilor individuale. Ești incredibil de imaginativ și creativ și cel mai fericit când îț folosești talentele.

Joburi potrivite pentru Rac: consilier, psihoterapeut, astrolog, organizator, militant, medic, actor, dramaturg, poet, marinar.

Leu

Leul are idei mărețe, vise și ambiții în carieră. Toți sunt liideri înnăscuți. Premiile, aplauzele și aprecierea te fac să zâmbești și ești fericit în lumina reflectoarelor. Singura problemă cu care te confrunți întotdeauna, la locul de muncă, este lipsa de timp. Vrei să faci multe lucruri și depui efort pentru a-ți îndeplini toate responsabilitățile.

Joburi potrivite pentru Leu: spectacol, sport, politică, servicii financiare, coafură, fizioterapie, cosmeticiă, vlogger, influencer.

Fecioară

Ești un perfecționist, foarte organizat, practic și un analist natural, astfel încât gestionarea timpului, a bunurilor, a oamenilor sau a banilor sunt potrivite pentru tine. Ești genul de persoană care își va asuma munca pe care alții nu vor să o facă. Cu cât este mai complexă, intensă și problematică o sarcină, cu atât ești mai incitat să o rezolvi. Ești angajatul perfect, pentru că ții la standarde înalte și vei face ceea ce trebuie pentru a le atinge.

Joburi potrivite pentru Fecioară: contabil, administrator, farmacist, inginer, medic, dentist, chirurg, corector, editor, inspector, vameș, manager imobiliar, secretar, jurnalist, critic, profesor.

Balanță

Balanț aduce armonia și ordinea acolo unde există confuzie și haos. Acest lucru te atrage în direcții de carieră diferite. Ai un pendul interior natural pentru a ține lucrurile sub control. Singurul lucru dificil este faptul că amâni lucrurile, nu te decizi ce să alegi. Într-un rol care necesită o mulțime de decizii dure, te poți simți copleșit.

Joburi potrivite pentru Balanță: judecător, asistent social, designer, florărie, coafură, bancher, consilier financiar, artist, muzician, poet.

Scorpion

Ești unul dintre cele mai puternice și mai curajoase zodii. Ești atras de zonele periculoase, înfricoșătoare și întunecate ale vieții, de care alții s-ar îndepărta. Orice lucru extrem de provocator este probabil să te atragă, ceea ce este minunat, deoarece avem nevoie de tine pentru a face lucruri la care alții nu o îndrăznesc ! Ai încredere în tine și autoritate naturală, nu te uimește nimeni și nimic.

Joburi potrivite pentru Scorpion: psihoterapeut, consilier, terapeut sexual, cercetător, jurnalist, polițist, detectiv, soldat, politician, influencer, paramedic, CEO.

Săgetător

Din fericire, planeta Jupiter îți domnă semnul, așa că ești norocos, inclusiv în carieră. Aterizezi în picioare chiar și atunci când faci cele mai îndrăznețe salturi ! Destul nu înseamnă pentru tine suficient. Ai un apetit mare pentru viață, dragoste, așa că, dacă îți place ce faci, vei avea succes. În caz contrar, vei prefera să fii oriunde altundeva și îți va fi greu să te stablești la un lucru.

Joburi potrivite pentru Săgetător: călătorii, turism, sport, filantrop, filosof, corespondent străin, pilot, veterinar, scriitor, șofer, asistent medical.

Capricorn

Ești cel mai muncitor dintre toate zodiile. Cel mai hotărât și ambițios semn. Eficient, decis și organizat. Dorința de succes este pur și simplu conectată la caracterul tău puternic, așa că folosește-l. Banii sunt importanți pentru tine deoarece prețuiești securitatea materială și statutul sociial. Vrei ca ceilalți să vadă roadele muncii tale, vrei să câștigi mult și să-ți construiești o viață luxoasă.

Joburi potrivite pentru Capricorn: arhitect, constructor, tâmplar, restaurator, imobiliare, consilier în carieră, consultant în afaceri, consilier financiar, stilist, dermatolog, CEO, manager, contabil, avocat, polițist.

Vărsător

Ești născut pentru a conduce lumea ! Însă banii și cariera nu reprezintă principalul tău scop. Ai mai multe preocupări umanitare, globale, etice în minte, dorești să faceți din lume un loc mai bun. Ești genial, dar nestatornic. De succes, dar solitar.

Joburi potrivite pentru Vărsător: astronaut, pilot, politician, inventator, influencer, inginer, asistent social, navigator, designer, artist, scriitor, comerciant, PR, militant pentru justiție socială, jurnalist.

Pești

Peștii sunt empatici naturali, înțelepți și compasivi. Ești creativ și ai o gândire abstractă, fluidă, plină de imaginație  și inovație dar nu te bazezi pe planurile de pensii, strategii de investiții sau bilanțuri. Arta, esotericul, creativitatea sunt cele mai potrivite. Toți Peștii trebuie să-și descopere propriul drum în această viață.  

Joburi potrivite pentru Pești: poet, actor, detectiv particular, proprietar de bar, psiholog, astrolog, artist, regizor de film, medic.

×
Subiecte în articol: zodiac horoscop job