x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Ce plante de interior se potrivesc fiecărei zodii

Ce plante de interior se potrivesc fiecărei zodii

de Moira Dună    |    01 Feb 2021   •   11:51
Ce plante de interior se potrivesc fiecărei zodii

Plantele de apartment nu sunt doar decorative și ne dau senzația că suntem mai aproape de natură, dar pot avea și efecte benefice. Desigur, spațiul și lumina sunt importante pentru dezvoltarea lor. Pentru a ști însă care ni se potrivesc, putem apela chiar și la astrologie, astlfe încât să ne asigurăm energiile de care avem nevoie. Acestea ne sunt  cu atât mai utile, cu cât restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus ne fac să petrecem mai mult timp în propriile case, scrie bustle.com. 

Berbec: Monstera Deliciosa

Se știe că berbecii sunt încrezători. Nu au nicio problemă să-și exprime sentimentele și își pot găsi cu ușurință o plantă care să reflecte acest lucru. Astfel că Monstera Delicioasa este ceea ce li se potrivește. Este o plantă elvețiană care a căpătat tren în ultimul deceniu fiind preferată de cei care locuiesc în apartamente.

Taur: Plantă de porumb

Taurii sunt persoane rezistente, care supraviețuiesc în condiții grele și ajung în cele din urmă să prospere. Așa încât planta de porumb este cea mai indicată pentru ei. Sunt nemaipomenite în spații mici, înguste și se adaptează chiar și în condiții mai reduse de lumină. 

Gemeni: Golden Pothos

Adaptabilitatea este o trăsătură atât de prețioasă atât la oameni, cât și la plante. Gemenii sunt cunoscuți pentru maleabilitatea lor, așa încât această plantă, care arată ca vița de vie, este cea mai potrivită. Frumoasă și rezistentă, ea supraviețuiește și la umbră și necesită puțină atenție.

Rac: Feriga de Boston

Racii sunt cunoscuți pentru loialitatea lor și profunzimea emoțională. Așteaptă în schimb același lucru. Feriga din Boston are nevoie de  atenție și îngrijire dar le oferă Racilo satisfacție și bucurie.

Leu: Ficusul Lyrata sau Smochinul cu frunze de lăută

Este perfect pentru Leu, cunoscut pentru nevoia sa de atenție. Cu cât este mai mare, cu atât mai mare pentru prețioșii Lei,

Fecioara: Planta șarpelui

Fecioarele sunt cunoscute ca unele dintre cele mai raționale persoane ale zodiacului. Ele înțeleg ce au de făcut, și trec la treabă. Dacă vor să dețină o plantă la fel de independentă  ca ele, atunci Planta șarpelui este potrivită. Ea se dezvoltă chiar dacă este neglijată.

Balanță: Feriga de Boston

Feriga de Boston este potrivită nu doar pentru Raci, ci și pentru Balanțe. Indecizia acestora este calmată de această plantă care le oferă pace și echilibru. 

Scorpion: Anthurium

Scorpionii ar trebui să opteze pentru un Anthurium. Ființe pasionale, aprinse, Scorpionaii au nevoie de plante care să se potrivească personalității colorate a acestora. Așa încât Anturium îi va răsplăti cu florile lui roșii și lucioase. 

Săgetător: Ficus Elastica

Ficusul Elastica este ideal pentru Săgetători. Iubitori de libertate, ei se pot agita destul de ușor când stau în casă. Așa încât acestă plantă cu frunze mari și verzi sunt perfecte pentru ei.

Capricorn: Crinul Păcii

Cunoscute ca persoane pragamatice, Capricornii sunt semne de pământ, ambițioase și pregătite pentru provocări. Crinul Păcii este așadar ideal pentru aceștia, oferindu-le un echilibru și încântându-le privirea cu florile lor albe și frumoase. 

Vărsător: Pepenele verde

Această plantă este nemaipomenită pentru creativii Vărsători. Frunzele lor dungate sunt la fel de unice ca și această zodie nonconformistă de aer. 

Pești: Tradescantia Nanouk 

Empatia, misticismul și romantismul Peștilor este pus în evidență de această plantă cu frunze mov. Persoane care se bucură de lucrurile magice din viața lor, Tradescantia Nanouk este exact ce au nevoie. O plantă cu o culoare fascinantă și o formă deosebită care dă o notă de sălbăticiei casei lor.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop plante