x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Ce relație de dragoste poți să ai cu o persoană din zodia Racului, în funcție de semnul sub care te-ai născut

Ce relație de dragoste poți să ai cu o persoană din zodia Racului, în funcție de semnul sub care te-ai născut

23 Iun 2021   •   12:52
Ce relație de dragoste poți să ai cu o persoană din zodia Racului, în funcție de semnul sub care te-ai născut

Racul este o zodie vicleană pe care tindem să o subestimăm atunci când vine vorba de prietenii sau relații romantice, scrie yourtango.com.

Nu înseamnă doar că alături de un Rac te simți în siguranță ori că trăiești o iubire sub clar de lună.

Lucrurile sunt, de fapt, destul de complicate. Dacă ar fi așa ușor să ai o relație de dragoste cu un Rac, atunci ar trebui să aveți parte doar de cine romantice, urmate de băi înspumate.

Însă Racul are o forță pe care trebuie să o iei în considerare, așa că fii pregătit să rămâi în picioare dacă te afli într-o relație cu o persoană născută în acest semn. 

Alături de un acesta ai parte de flirturi nerușinate și cuvinte mincinoase. Racii sunt seducători și lipsiți de griji și, dacă te prinzi în mrejele lor, vei ști absolut, fără umbră de îndoială, că ești pe cale să fii adorat, răsfățat, bine hrănit și iubit.

Iată cum te înțelegi cu Racul, în funcție de semnul tău zodiacal

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Între un Berbec și un Rac există atracție fizică. Dacă Racul te va alege, este bine să știi că, în cazul în care nu ești pe fază, mai devreme sau mai târziu vei fi respins. El te vrea pentru puterea ta și are mari așteptări de la tine. Puteți fi compatibili, așa că nu uitați de sărutări și îmbrățișări. 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Loialitatea și angajamentele pe care un Taur este gata să și le asume, este ceea ce caută Racul la un partener. Dacă îi arăți și alte părți ale tale, Racul le va iubi și pe acelea. Ești înțelept, motiv pentru care acesta va fi fascinat de mintea ta, așa cum va fi și în dormitor. Această relație poate începe încet, dar este genul de compatibilitate care va dura toată viața. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Există șanse ca un Geamăn să-și dorească iubirea Racului. Dar, deși ești o persoană caldă și comunicativă, s-ar putea să nu fie suficient pentru Racul care te interesează. Însă, dacă lași garda jos, s-ar putea să fie o călătorie pe viață. Ai încredere în iubirea Racului, are multe de împărtășit cu tine dacă îl lași să-ți intre în suflet. 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

O relație de dragoste între persoane născute în același semn zodiacal poate fi o binecuvântare sau un blestem. În timp ce puteți părea o pereche creată în ceruri, vei începe să observi cât de enervant este să fii cu cineva la fel de grijuliu și profund. Nu prea vrei să fii cu o persoană care îți oferă exact același lucru. Așadar, dacă sunteți amândoi în stare de nebunie, mergeți mai departe. Poate fi rău să ai prea mult ?!

Leu (23 iulie - 22 august)

O iubire romantică de proporții epice. Leul, dacă este abordat de Rac, nu poate spune decât da. Amândurora le plac aceleași lucruri, deși Leul iubește mai îndrăzneț și mai opulent, iar partenerul Rac este fericit să-l facă pe Leu să se simtă obligat. Atâta timp cât primești atenția de care ai nevoie, totul va fi bine. 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Un meci senzual între o Fecioară și un Rac. În timp ce tu ești iubitul căruia îi pasă de lucrurile mărunte, Racul este iubitul care vrea să-ți facă pe plac. În Rac îți vei găsi un partener bun, atât în ​​pat, cât și în viață. Pregătiți-vă pentru longevitate. 

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Aici vei găsi ceva interesant. Vă înțelegeți foarte bine ... atâta timp cât sunteți în pat. Odată încheiat sexul și intimitatea, veți vedea că aveți prea puține în comun. Dacă sunteți amândoi firi emoționale, s-ar putea să găsiți o pârghie de care să vă agățați, dar dacă nu vă puteți conecta unul la celălalt, veți rămâne doar în pat, până când vă veți sătura.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul vrea încredere, dincolo de care nu poate să continue. Dacă ești în căutarea încrederii într-un iubit, atunci vei găsi un început cu Racul. Cu toate acestea, amândoi sunteți la fel de paranoici în ceea ce privește încrederea, și asta ar putea duce la o relație provocatoare.  Vă veți îndoi unul de celălalt continuu, până când îți vei da seama că Racul îți oferă încredere și devotament. Deci relaxează-te ! Există un Rac care vrea să te iubească.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu este cel mai potrivită pereche. Racul va apăsa butoanele Săgetătorului. Sigur, veți putea menține prietenia un timp, dar rareori aceste semne se înțeleg când vine vorba de dragoste. Dacă îți place Racul, gândește-te că este ceva temporar. După ce acesta va vedea în tine ceva ce nu-i place, te va arunca la gunoi.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Sunteți compatibili pe toate planurile. Comunicați bine, vă respectați dorințele, sunteți amândoi fierbinți în pat și vă veți înțelege de parcă v-ați cunoscut dintr-o altă viață. Cea mai bună relație pe care v-ați imaginat-o vreodată !

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Există speranțe pentru parteneriatul Cancer-Vărsător dacă veți înțelege că sunteți diferiți, luminoși și unici. Amândoi sunteți ciudați, în cele mai bune moduri, și este exact ce vă atrage. În timp ce acest lucru vă poate pune nervii la încercare, ar putea fi, totodată, șansa de a-l înțelege pe celălalt.  Nu este întotdeauna cel mai bun cuplu dar, cu timp și efort, această relație ar putea fi deosebită.

Pesti (19 februarie - 10 martie)

Ești pe cale să întâlnești pe cineva special în dragoste. Amândoi sunteți semne de apă, iar acest lucru se adaugă la fluiditatea relației voastre. Sunteți diferiți dar aveți și multe în comun. Deși este posibil să nu credeți în aceleași lucruri, există întotdeauna ceva care vă leagă. Racul este un semn care te inspiră și îi oferi bunătatea pe care acesta o caută.

×
Subiecte în articol: zodii horoscop rac compatibilitati rac