x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cele 3 zodii norocoase în luna martie 2021

Cele 3 zodii norocoase în luna martie 2021

de Moira Dună    |    03 Mar 2021   •   13:16
Cele 3 zodii norocoase în luna martie 2021
Sursa foto: Hepta

Martie este o lună minunată pentru că anunță venirea primăverii. Natura revine la viață, după zilele geroase de iarnă, temperaturile cresc, apar frunzele copacilor și florile, scrie elitedaily.com. Acum este momentul când Soarele se află în zodia Pești, ultimul semn al horoscopului, care aduce un sentimente de iertare, în timp ce ne luăm la revedere de la trecut, pentru ca, apoi, pe măsură ce Soarele intră în Berbec, să simțim că renaștem.

Însă cel mai mult o vor iubi zodiile care vor simți că aceasta este cea mai bună lună a anului pentru ele. 

Perioada Peștilor este marcată de magie, creativitate și bunătate, însă acum farmecul acesteia este altfel decât de obicei. Acest lucru se datorează faptului că Soarele își va uni forțele cu visătorul și spiritualul Neptun, pe 10 martie, sporind empatia și dorința de apropiere sufletească. Această energie plină de compasiune va marca relațiile până pe 13 martie, când Venus formează conjuncție cu Neptun și încurajează renunțarea la limitele care ne separă de ceilalți, creând spațiu pentru conexiuni puternice și profunde.

Totodată, sezonul Berbecului devine chiar mai motivant decât de obicei. Pe 21 martie, curajosul Marte va forma un trigon cu puternicul Saturn, încurajându-ne să ne urmăm obiectivele și oferindu-ne rezistența de a ne asuma angajamente pe termen lung. Astfel, persoanele născute în zodiile Berbec, Scorpion și Pești, martie va fi o lună incredibilă. Iată de ce:

Berbec

Te pregătești pentru o perioadă grozavă și aștepți multe lucruri acum. Cu toate acestea, prima jumătate a lunii ar putea fi un moment mai lent și introspectiv. Soarele din Pești se află în Casa ta a 12-a, a spritualității, încurajându-ți experiențele solitare care te determină să-ți explorezi lumea interioară. Dar pe 20 martie Soarele intră în Berbece, energia cosmică va fi pe placul tău, inspirându-te să depui eforturi pentru a fi cel mai bun. Și Venus ajunge în semnul tău pe 21 martie, aducând iubirea în viața ta.

Scorpion

Latura ta artistică este la cote înalte luna aceasta. Pregătește-te pentru un martie plin de distracție și voie bună. La urma urmei, sezonul Peștilor activează cea mai interesantă și plăcută parte a astrogramei tale: Jucăușa Casa a V-a, a iubirii. Acest lucru te va încuraja să te reconectezi cu copilul interior și să-ți amintești  de  hobby-urile tale. Renunță la griji, la nevoia ta de a fi un adult serios ș bucură-te  de prezent. Când erai mic, desenarea cu cretă a florilor pe trotuar într-o zi însorită era suficientă pentru a te simți bine. Prin urmare, adu mai multă energie în viața ta în această perioadă.

Pești

Ești o sursă de bucurie pentru toată lumea fiindcă luna martie îți aparține. De ce ? Pentru că Soarele este în zodia ta, desigur. Este o etapă de bunătate, compasiune, imaginație și vise. Cauți mereu aventuri și experiențe care te ajută să evadezi din cotidian. Totuși, acest sezon al Peștilor va fi mai bun decât de obicei. Nu doar simți că ești mai aproape de magie, dar cei dragi se vor simți mai aproape de vibrațiile tale mistice. Bucură-te de toată această atenție.

×
Subiecte în articol: horoscop zodii