x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cele mai bune ritualuri de vindecare pentru fiecare zodie

Cele mai bune ritualuri de vindecare pentru fiecare zodie

29 Mai 2020   •   14:42
Cele mai bune ritualuri de vindecare pentru fiecare zodie
Sursa foto: pixabay.com

Fiecare dintre noi are propria părere despre cum ne-am putea relaxa, mai ales atunci când ceva ne supără, când suntem obosiți ori stresați. Dar și semnele zodiacale ne arată moduri diferite prin care să ne revenim după necazuri, relatează yourtango.com.

Forțele cosmice care guvernează semnele astrologice oferă o perspectivă deosebită despre ceea ce funcționează pentru noi.

Ritualurile de vindecare pentru fiecare zodie variază. Ritualul nu înseamnă nicidecum invocarea diavolului, așa cum vedem în filmele hollywoodiene. Ritaualul se rederă la focalizarea gândurilor și acțiuni repetitive, potrivit unui plan bine pus la punct. 

De exemplu, ar putea exista un ritual al mesei de seară: pregătirea, stabilirea orei, selecția perfectă a vinului și degustarea fiecărui fel de mâncare. Dacă se repetă din nou și din nou, în fiecare seară, este un ritual. Acesta poate fi atât spiritual, dar și banal.

Scopul ritualului este concentrarea și sentimentul de realizare. La sfârșit ne oferim un sentiment de încheiere. Iar când decidem că este vorba de o vindecare pe care dorim să ne-o oferim, putem realiza asta foarte bine și foarte specific, potrivit zodiei căreia îi aparținem. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Deoarece Berbecul guvernează capul, un ritual de vindecare adecvat pentru acesta ar fi un masaj în această zonă. Dacă ești Berbec și ai un partener care este dispus să facă parte din aceast ritual, întreabă-i dacă ar vrea să-ți maseze capul timp de cel puțin 20 de minute.

Este important locul și felul în care în care alegi să luminezi zona. Dacă vrei să aprinzi lumânări ori să stai în întuneric.

Dacă nu ai un partener, ia o pernă electrică care poate fi cronometrată. Funcționează bine și îți poate oferi acea ușurare vindecătoare pe care o dorești. 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurii sunt cunoscuți că le place mâncarea. Dacă doriți cu adevărat să vă vindecați, setați o zi în timpul săptămânii pentru a vă pregăti propriile bucate. Prepararea mesei poate fi meditativă. Doar crearea unei liste de ingrediente te poate face să te simți calm.

Stabilește dinainte ziua și bucură-te să gătești. Planificarea, în sine, este un ritual. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

O dată pe săptămână pleacă la plimbare cu mașina. Setează-ți melodiile din timp și doar urcă-te la volan. Vei fi doar tu cu tine și vei știi că acea zi din săptămână îți este dedicată doar pentru a-ți liniști gândurile. 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ar trebui să-ți fie foarte ușor să găsești un ritual de vindecare, întrucât îți iubești casa și îți place să o ai curată și frumoasă.

Așa că stabilește o zi pe săptămână pentru a o împrospăta, înlocuiește florile vechi cu altele noi. Crează locuri magice unde poți să te bucuri și astfel să te vindeci. 

Leu (23 iulie - 22 august)

Ești cel mai fericit atunci când petreci cu prietenii, dansezi și te bucuri din plin de mâncăruri alese și băuturi scumpe. Îți place chiar să porți lungi conversații la telefon cu cineva care te face să râzi. Uneori ai nevoie de lucruri mărețe și evenimente importante. 

Fă-ți timp pentru prieteni, așa te vei bucura nespus și te vei vindeca.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Deși la prima vedere nu îți place, este posibil să ai nevoie să postești pentru a te curăța. Fecioara stăpânește stomacul și asta înseamnă că te confrunți cu probleme gastrice uneori. O metodă cunoscută pentru echilibrarea corpului și a minții este postul. Poți face un ritual din prepararea unor sucuri de detoxifiere. Alege o zi pe săptămână și fă un ritual din a bea doar lichide. Curăță-ți corpul de impurități și așa îți vei curăța și spiritul. 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

S-ar putea să ai timp pentru o mică terapie la magazin și, cu toate că este o idee bună să te abții de la extravagnțe, este cunoscută pasiunea balanțelor pentru cumpărături.  Și te face să te simți cu adevărat bine. Motiv pentru care ar fi o idee bună să îți restrângi cheltuielile la o singură zi pe săptămână. Cumpără-ți ceva aiurea și te vei simți bine. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai tendința să te îngrijorezi excesiv. Îți place să te chinui imaginându-ți tot felul de scenarii negative. Însă ai nevoie de ceva senzual care să te distragă de la stres. Pentru tine ritualul de vindecare e ste destul de ușor: o baie cu petale de flori, muzică, lumânări, un pahar de vin, o carte bună.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai început să-ți pierzi creativitatea și asta te îngrijorează. Tu ești geniul zodiacului dar nu pune presiune pe tine încercând să te ridic la nivelul așteptărilor celor din jur. Toți vor să fii mereu liderul, artistul. Ia însă o pauză, în care să nu faci nimic, să accepți că ești un om și să-ți vindeci mintea. Nu trebuie să muncești continuu, așa că pleacă într-o lungă plimbare. 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Nimeni nu poate ține pasul cu tine. Capricornul vrea tot timpul numai muncă. Chiar dacă nu ai de lucru, găsești tu ceva de făcut.  Rareori dai înapoi și te relaxezi, tocmai de aceea ritualul tău de vindecare este acela de a lua o pauză. Este vorba de meditație și liniște completă. 

Ești obișnuit cu agitația și vrei să duci lucrurile la bun sfârșit. Rareori găsești timp să-ți reîncarci bateriile. Ei bine, dacă vrei să rămâi puternic și sănătos și să-ți menții ritmul rapid, trebuie să găsești timp pentru a medita. Caută meditația mantra pe care să o asculți zilnic timp de 15 minute. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Unul dintre cele mai bune ritualuri de vindecare pe care le-ai putea face pentru tine este să ții un jurnal. Scrie gândurile o dată pe zi. Ai tendința să-ți reprimi gândurile și asta te stresează. Deci, lasă aceste gânduri pe hârtie. Spune tot ce vrei să spui, înfurie-te, simte recunoștință, spune lucruri urâte, spune lucruri minunate. Nimeni nu va vedea jurnalul tău. Vei fi surprins de cât de bine te vei simi după ce îți așezi sentimentele pe hârtie. 

Pesti (19 februarie - 10 martie)

Crezi sau nu, un ritual de vindecare grozav pentru tine ar fi să înveți ceva nou. Bingo ! Pariez că ai auzit asta. S-ar putea să fie timpul să înveți o limbă străină sau o meserie nouă. 

De ceva timp te gândești să faci ceva, dar nu erai gata să te angajezi în nimic. Ai sfârșit prin a nu face nimic, motiv pentru care te simți neliniștit. Nu-ți place să pierzi timpul. așadar, apucă-te să faci ceva. Învață să gătești, să sculptezi, etc.  Vindecă-te implicându-te într-o activitate.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscoă zodii vindecare