x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cele mai puternice cristale pentru fiecare zodie

Cele mai puternice cristale pentru fiecare zodie

de Moira Dună    |    16 Ian 2021   •   14:46
Cele mai puternice cristale pentru fiecare zodie

Frumoase și puternice, cristalele sunt accesoriile care vă ajută să fiți mai liniștiți și mai intuitivi. Deși au proprietăți diferite, cum ar fi cuarțul trandafir pentru decepțiile în dragoste, sau citrinul care atrage gândurile pozitive, sunt și pietre semiprețioase potrivite pentru fiecare zodie. Fie că le purtați, le țineți în poșetă ori le puneți lângă pat, acestea vă vor elibera de energiile negative și vă vor susține să vă realizați visele, scrie horoscope.com. 

Berbec

Unele dintre cele mai bune cristale pentru Berbec sunt carneol, citrinul și granatul. În timp ce carneolul îți completează vocea interioară și îți oferă încredere pentru a scăpa de îndoială, citrinul te ajută să-ți realizezi dorințele. Granatul îți dă energie, trimițându-ți vibrații înalte în tot corpul, ceea ce îți crește rezistența și te ajută să-ți atingi potențialul maxim.

Taur

Peridotul îi transmite Taurului gânduri pozitive. Te ajută astfel să fii mai curajos și să ai încredere în instinctele tale. Carneolul îți dă putere să mergi înainte atunci când ești prins într-o situație neplăcută, iar pirita vine ca o binecuvântare pentru munca și perseverența de care dai dovadă.

Gemeni

Jadul alungă negativitatea Gemenilor și o înlocuiește cu pace și liniște. Îți restabilește echilibrul fizic, emoțional și intelectual. Cuarțul rutilat te conectează la spiritualitate, în timp ce corniola îți aduce bucurie și putere. Împreună, aceste cristale îți aduce învățăminte noi și înțelepciune.

Rac

Piatra lunii, așa cum sugerează și numele, este conectată direct la planeta dominantă a Racilor și le valorifică potențialul. Când te conectezi la piatra lunii, spiritul tău liber te va purta pe drumul vieții. Jaspul roșu îți oferă rezistență, ajutându-te să depășești adversitățile și să fii un sprijin real pentru cei dragi. Scoica de abalone te conectează la mareele și emoțiile în schimbare ale mării, și te face să simți emoțiile celorlalți.

Leu

Granatul aprinde focul interior al Leilor și le alimentează pasiunile. Ochiul de tigru, încărcat de soare, îți susține spiritul pe măsură ce îmbătrânești. Orice proiect în care te implici poate fi susținut cu carneol, care îți dă putere și îți stimulează gândirea creativă. 

Fecioară

O caracteristică negativă pentru Fecioară ? Nu vrei să-ți deschizi inima către ceilalți. Jaspul roșu te motivează și te ține centrat pe tine însuți. Un alt mod de a-ți echilibra chakrele este prin kianit, care îți aduce protecție energetică și te împinge să ieși din zona ta de confort. Odată ce ai suficient curaj pentru a accepta ceva sau pe cineva nou, jadul vine cu abundență și prosperitate.

Balanță

Balanța are tendința de a cântări lucrurile și de a lua în considerare toate aspectele unei situații, lucru care o face indecisă. Pentru a contracara această slăbiciune, poartă lapis lazuli. În plus, citrinul te face optimist și îți echilibrează energiile yin și yang. Te vei simți astfel încrezător în alegerile pe care le faci. Pentru o siguranță și mai mare în luarea deciziilor, labradoritul îți curăță și îți protejează aura. 

Scorpion

Când este enervat și supărat, Scorpionul are nevoie de citrin, malachit și ametist. Toate cele trei cristale te ajută să-ți regăsești liniștea. Citrinul îți redă fericirea, bucuria și seninătatea. Malachitul, o piatră de naștere puternică a Scorpionului, îți transformă energia negativă în vibrații pozitive și îți vindecă rănile. Pentru curățarea aurei, ametistul îți deschide chakra capului și îți aduce astfel liniște sufletească.

Săgetător

Săgetătorul caută mereu noi aventuri. Astfel că piatra bronzit acționează ca un puternic catalizator pentru schimbarea vieții tale. Citrinul te reconectează cu sinele tău interior, permițându-ți să rămâi fidel ție însuți. Indiferent de provocare, turcoazul îți îmbunătățește intuiția și te ajută astfel să vezi finalul.

Capricorn

Divinitatea Capricornului este stimulată de azurit. O altă modalitate de a practica ceea ce predici este printr-o curățare energică, care îți poate deschide inima și te încurajează să-i accepți pe ceilalți. Aici te ajută peridotul, care îți alungă invidiile. Atunci când vrei să elimini blocajele energetice din chakre, granatul, piatra ta de naștere, îți întinerește spiritul.

Vărsător

Când apar conflicte, Vărsătorul poate folosi acvamarinul. Cu ajutorul lui vei putea să îi ierți pe ceilalți. Când te simți rănit sau trădat de cei apropiați, jaspul galben vindecă rănile care încă îți împovărează sufletul. Conectează-te și la piatra ta de naștere, ametistul, pentru a-ți echilibra mintea, corpul și spiritul.

Pești

Acvamarinul este piatra de naștere a Peștilor. Ea clarifică lucrurile, mai ales atunci când te îndoiești de propria intuiție. Totodată, poate scoate la iveală sentimente pe care le ascunzi față de alții, dar și față de tine. Conectează-te la crisocola pentru a-ți liniști suferința din dragoste dar și pentru a-ți exprima clar sentimentele pe care le ai în relațiile tale. Când ai nevoie de o reînviere spirituală, ametistul te calmează și îți oferă un sentiment plăcut de relaxare.

×