x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cum influențează zodia Scorpionului relațiile romantice

Cum influențează zodia Scorpionului relațiile romantice

de Moira Dună    |    23 Oct 2020   •   12:23
Cum influențează zodia Scorpionului relațiile romantice
Sursa foto: pixabay.com

În această perioadă este momentul să scoatem scheletele din dulap și să dansăm cu ele. Așa încât, pregătește-te să te descurci cu lucrurile pe care le-ai amânat până acum, întrucât este momentul să-ți faci treaba pentru a deveni mai bun. Toate semnele vor dori să spună adevărul, oricât de speriate ar fi. Aceasta este puterea Scorpionului,  să ne simțim confortabili cu adevărul nostru și de a înțelege că acesta este tot ce contează. 

fi atrase să deschidă acel dulap special de schelete și să spună adevărul, oricât de speriați am putea simți despre el. Aceasta este puterea Scorpionului, pentru că dacă suntem confortabili cu adevărul nostru, asta este tot ce contează.

Zodia Scorpionului începe pe 23 octombrie, pe măsură ce Soarele trece de la energia usoară a Balanței, în apele întunecate și adânci ale Scorpionului.  Pentru că ne aflăm într-un semn de apă, vor fi marcați Racul și Peștii, care sunt nevoiți să facă față propriilor sentimente. 

După ce în Balanță ne-am concentrat mai mult pe prieteni și pe păstrarea echilibrului în relații, acum conversațiile devin mai profunde. 

Este 2020 un an bun pentru Scorpioni ?

Așa cum l-am resimțit cu toții, 2020 este destul de dur. Scorpionul este semnul care vede partea întunecată a vieții, așa încât pandemia și revoltele sociale nu sunt cele mai ușoare experiențe din viața sa. Dar există și o parte bună.

În această perioadă ei au devenit mai puternici, sunt în stare să facă față celui mai rău scenariu și să iasă în evidență.

Pe măsură ce toate zodiile intră în acest semn intens, vor reuși să beneficieze și de acele lecții învățate greu. Este, așadar, momentul pentru noi toți să prindem vibrațiile misterioase ale Scorpionului. Acesta, pe lângă profunzime, se știe că este și evaziv.

Există ceva deosebit de interesant și magnetic la persoanele născute sub acest semn. Cu toții vrem acum să ne apropiem de Scorpionii din viața noastră. 

Pe parcursul lunii următoare, totul va avea o semnificație mai mare. Vom avea chef să purtăm conversații intense, să facem următorul pas important și să ne lăsăm cuprinși de pasiune în dormitor, deoarece Scorpionul este despre sex, secrete și seducție.

Mercur va fi retrograd până pe 3 noiembrie. Asta înseamnă că toți vom reflecta asupra deciziilor și alegerilor pe care le-am făcut atunci când această planetă a fost ultima dată în Scorpion, în octombrie-noiembrie 2019.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Pregătește-te să primești un apel de trezire de la Univers sub forma unui semn pe care pur și simplu nu îl poți ignora. Dacă Marte se deplasează prin  zodia ta chiar acum, ești pregătit pentru luptă. Încearcă totuși să-ți controlezi reacțiilor și amintește-ți că nu mai poți da înapoi odată ce ai afirmat ceva. 

Chiar dacă sexul este minunat, poate fi la fel de fierbinte fără a fi nevoie să compenseze sentimentele rănite.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Chiar dacă ești un semn de pământ și ești guvernat de Venus, nu te deranjează să pătrunzi în profunzimea sentimentelor tale, mai ales dacă te simți bine. Acestea fiind spuse, fii pregăti că nu orice sentiment care apare acum va fi pozitiv. Dacă dragostea nu te face mereu să te simți bine, atunci poate că luna aceasta este momentul pentru a te întreba de ce.  

P.S. Nu încerca să pui bazele unei relații folosindu-te de sex. Ai o lună plină albastră în semnul tău, chiar de Halloween. Așteaptă-te la câteva mari oportunități și miracole care intră în viața ta.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Nu trebuie să te hotărăști. Poate că aceasta este o veste bună pentru tine, dar poți fi inteligent și sensibil, puternic și grijuliu, independent și implicat cu cineva. Ți se va cere să te confrunți cu adevăruri mari.

În ceea ce privește dragostea, până la sfârșitul lunii noiembrie încrederea ta va determina pe cineva să te provoace să fii vulnerabil. Fii pregătit. Totul este întâmplă a te ajuta să profiți la maximum de Luna Plină în noiembrie.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Te simți confortabil cu sentimentele tale, dar oare vrei să vorbești despre ce se întâmplă cu adevărat ? Această dilemă este motivul pentru care chiar și tu ai nevoie de Scorpion. Să pretinzi că lucrurile sunt bune atunci când nu sunt, te va răni în la final. Fii pregătit să ai niște momente importante și chiar câteva argumente.

Provocarea ta ? Nu te ascunde în carapace la prima apariție a haosului. Uneori te poate conduce spre lucruri mai bune. Nu-ți fie teamă să accepți și partea întunecată, mai ales în dormitor.

Leo (23 iulie - 22 august)

Acum nu este vorba doar despre cât de minunat ești sau de cât de grozav săruți. De data aceasta va trebui să vorbești despre ce simți și ce vrei. Nu te îngrijora că nu se întâmplă prea multe acum, zodia săgetătorului te așteaptă după colț și vei avea șansa de a-ți trăi viața cum dorești și în condițiile tale. Chiar dacă este tentant, încearcă să stați departe dacă de caută fostul tău iubit sau de a-ți găsi doar un partener de sex. Oricare dintre aceste variante te vor face să te simți rău. 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Îmbracă-te elegant, aranjează-te și mergi înainte. Ești gata să faci lucrurile altfel ? Depșește modurile învehite, deschide-te spre viață și fii mai bun. Bucură-te de ce îți aduce Universul. 

Sigur, s-ar putea să trebuiască să renunți la niște oameni care te-au rănit și pot să plângi, dar despre asta sunt nopțile de fete. Amintește-ți că ai o valoare.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Venus intră în semnul tău chiar înainte de marea Lună plină, ceea ce înseamnă că toată lumea îți vorbește pe limba iubirii. Fii atent dacă lucrurile par prea frumoase pentru a fi adevărate. Cu Mercur retrograd, este posibil ca ceea ce părea a fi pentru totdeauna, va dispărea până luna viitoare.

Nu încercați să depui eforturi mai mari decât cel care îți place, altfel vei rămâne cu inima frântă. Și ține minte că este momentul pentru a scoate la suprafață senzualitatea pe care ai ascuns-o tot anul.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Bine ai venit acasă. Era timpul, nu-i așa ? Stârnește necazuri, fă zgomot, spune adevărul, cumpără lenjerie nouă și uită de orice, în afară de acel adevăr interior. Pot exista unele secrete care sunt expuse în jurul Lunii Pline, dar nu încerca să le diminuezi sau să le acoperi. Lasă-le să iasă la  suprafață.

Ai grijă să nu te îndrăgostești de cineva care nu este disponibil sau dă-i timp celeilalte persoane să-și încheie relația înainte. Nu-ți face griji, e posibil să ai parte de  o întâlnire surpriză la începutul lunii noiembrie.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești liniștit și în așteptare, nu-i așa ? În mod obișnuit, oamenii fericiți ca tine uită că adesea lucrurile se întâmplă în mintea lor. De mult timp te gândești să spui un adevăr și acum este momentul. 

Există atât de multă dragoste și pasiune pentru tine încât trebuie doar să închizi ochii și să spui tot ce crezi.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu te lași prea des dus de val, dar când o faci, lumea ar trebui să fie mai atentă. Acum este momentul să faci ce vrei și să iubești pe cine vrei. Viața este prea scurtă pentru a trăi doar cum se cuvine, însă e mai distractiv să ieși din rutină. 

Bucură-te de ceea ce se întâmplă dar încetează să faci să funcționeze acele lucruri care nu-ți sunt destinate.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Poate că nu ești întotdeauna predispus la romantism și la zile lungi petrecute în paturi confortabile, cu cineva de la care nu-ți poți lua ochii, dar nu înseamnă că nu ți se poate întâmpla. Se pare că luna aceasta este vorba doar despre sentimente și monogamie.

Fii sincer cu tine însuți și cu partenerul tău în legătură cu orice temeri pe care le-ai putea avea, deoarece se pare că ai întâlnit în sfârșit pe cineva cu caare merită să încerci. 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ei bine, nu ești un peștișor fericit care urmărește pe toată lumea zburând în energia în care trăiești tu tot timpul ? Acum ești mai mult acasă decât colegul tău din semn apă, Racul, pentru că, să fim sinceri, ești puțin răsucit, dar o faci cu dulceață. Sezonul acesta are câteva mari surprize și schimbări pentru tine. Nu uita că dacă te sperii acele lucruri vor dispărea ori te împiedici de unele sentimente prea mari, chiar și pentru tine.

Persoana care îți este sortită, va înta alături de tine, fără să cerșești sau să alergi dupăa ea. Când se va întâmpla acest lucru, nu-ți sabota țansa. Și nu-ți fie teamă să te aventurezi în afara normelor în dormitor. Ești semnul zodiacal cel mai bun de iubit, așa că vei fi acasă în apele misterioase ale Scorpionului. 

 

×
Subiecte în articol: zodiac horoscop Scorpion