x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cum mint zodiile. Fiecare semn are o poveste

Cum mint zodiile. Fiecare semn are o poveste

de Moira Dună    |    20 Noi 2020   •   14:41
Cum mint zodiile. Fiecare semn are o poveste

Toți mințim, fie că ocolim adevărul pentru a ne eschiva de la invitații pe care nu vrem să le onorăm sau ascundem un lucru urât pe care l-am făcut. Evident, onestitatea este întotdeauna cea mai bună cale, dar nu este oarecum nerealist să ne așteptăm ca toți să spunem mereu adevărul ?

Oricât de banal este să spunem o minciună, ne simțim totuși teribil când facem asta. Atunci când facem ceva rău, ne simțim vinovați și suntem speriați că vom fi prinși, scrie elitedaily.com. 

Se spune că adevărul ne eliberează, dar este complicat să-l recunoaștem. Este foarte greu să fim sinceri tot timpul, cu toate gândurile noastre negative, obiceiurile ciudate, momentele jenante și sentimentele dure. 

Fiecare zodie minte, nu doar Gemenii și Scorpionii, așa cum credeam până acum. Fiecare semn are felul lui de a ocoli adevărul. 

Berbec: Minți cu pasiune

Vorbești scurt, frumos și la obiect. Vei depune eforturi să arăți că ești cinstit, așa încât nimeni nu îndrăznește să pună la îndoială ce spui. 

Taur: Crezi că minciuna este adevărul

Știi că îndolielile te vor da de gol, motiv pentru care vei crede atât de mult în minciuna pe care o spui, încât ea va deveni adevăr pentru tine.

Gemeni: Inventezi o minciună pe loc

Îți lași imaginația să dea strălucire minciunii. Uneori nici măcar nu ai un motiv real să minți, preferi doar să spui propriul tău adevăr pentru a face realitatea mai interesantă.

Rac: Adaugi o emoție reală minciunii

Dacă te emoționezi în legătură cu minciuna pe care o spui, acest lucru o face să pară mai reală. Și chiar dacă oamenii nu te vor crede, se vor simți incomod să cerceteze. În plus, cine te-ar lua la întrebări când te văd atât de afectat ? 

Leu: Faci performanță din minciună

Probabil că ți-ai repetat povestea de multe ori și îți va ieși o minciună perfectă. Ocolești adevărul cu mare artă.

Fecioară: Minciuni detaliate

Te-ai gândit bine la fiecare aspect, acțiune, detaliu, astffel încât să iasă o minciună infailibilă. Cum ar putea eșua tertipurile tale ? Logica ta este atât de bună încât este mai ușor de crezut minciuna ta decât realitatea.

Balanță: Minți prin omisiune

Ești expert din a spune doar părți de adevăr. Poți să îndepărtezi conversația de la subiect, astfel încât să nu se afle niciodată că ai mințit. 

Scorpion: Nu schimbi niciodată nimic 

După ce spui o minciună, trăiești și mori în conformitate cu ea dar nu schimbi nimic. Chiar dacă există fisuri în logica ta ori detaliile nu se potrivesc, o vei susține cu atâta tărie încât convingerea ta îi va încurca pe cei din jur. 

Săgetător: Spui o poveste dramatică

Minți spunând o poveste răvășitoare. Vrei să te asiguri că ești cu adevărat credibil și fascinezi atât de tare încât oamenii vor fi intrigați și te vor încuraja să continui.

Capricorn: Folosești dovezi 

Cuvintele nu sunt suficiente. Te asiguri că există dovezi pe care le poți manipula în avantajul tău. Chiar dacă unele nu au legătură cu subiectul, le vei face să pară relevante. 

Vărsător: Îi amesteci pe toți în minciuna ta

Înțelegi puterea numerelor, așa că încerci să ăi atragi și pe alții de partea ta. Astfel minciuna va fi mai greu se dovedit. Îți găsești un alibi și mulți martori care să-ți confirme povestea.

Pești: Îi convingi că nu minți niciodată

Te pricepi să-i convingi pe ceilalți că tu nu minți niciodată. Ei vor crede că ești prea draguț pentru a-i păcăli sau că îi iubești prea mult pentru a-i minți. 

 

×
Subiecte în articol: zodii horoscop minciuni