x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cum va afecta ora de vară semnele zodiacale

Cum va afecta ora de vară semnele zodiacale

de Moira Dună    |    27 Mar 2021   •   07:43
Cum va afecta ora de vară semnele zodiacale
Sursa foto: Kinga Cichewicz - unsplash.com

Ora de vară începe oficial duminică, 28 martie. Asta înseamnă că, deși vom pierde o oră de somn dimineața, ne vom bucura mai mult de lumina zilei. Acum Luna formează un aspect pozitiv cu ambițioasa planetă Marte, ceea ce ne va face mai motivați, scrie bustle.com. O altă conexune cu planeta harnică Saturn ne va ajuta să ne concentrăm pe asumarea responsabilităților. 

Iată cum va afecta ora de vară semnele zodiacale, astfel încât să știți la ce să vă așteptați.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Nicio schimbare de oră nu te poate împiedica să-ți atingi obiectivele. Ești foarte concentrat pe obținerea a ceea ce dorești și ai energia necesară pentru a rezolva toate sarcinile de pe listă. Încearcă însă să ai răbdare cu ceilalți, care s-ar putea să nu fie la nivelul tău în următoarele câteva zile. Pentru unii dintre noi, această întrerupere a programului poate fi epuizantă.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ai nevoie de ma multă odihnă. Compensează epuizarea cu mai multe ore de somn, fie culcându-te mai devreme seara ori trage un pui de somn după-amiază.  Este în regulă să iei lucrurile încet timp de câteva zile.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

De cele mai multe ori îți faci griji că nu dormi suficient. Dar acum te simți extrem de sociabil și conectat cu ceilalți,  așa că profită de lumna zile și planifică niște picnicuri distractive după-amiaza târziu sau plimbări seara devreme cu prietenii.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ai o săptămână încărcată de lucru, așa că atenția ta va fi îndreptată spre obiectivele profesionale. Deși este posibil să ai o listă lungă de sarcini de rezolvat, nu te stresa prea tare, mai ales că ești cam somnoros. Poți să mai amâni din lucruri și să te odihnești ma mult. 

Leu (23 iulie-22 august)

Ai vise mari și nu vrei să pierzi timpul dormind. Eșt pln de adrenalină, așa că profită de moment și clarifică-ți obiectivele. Însă nu uita că ai nevoie de ohihnă fizică, dar și mentală.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Ești profund în sentimentele tale, așa că acum este moemntul unui nou început care te va ajuta să îți liniștești mintea și să acorzi importanță intuiției. Menține-te cu picioarele pe pământ și fii atent la semnalele universului.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este posibil să dramatizezi lucrurile din cauza oboselii. Mai bine gândește-te la aspectele pozitive și gândește-te că ora în plus de lumină îți va acorda mai mult timp de muncă pentru a te conecta cu cei dragi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie) 

Dacă te simți obosit, atunci dormi mai mult. Însă dacă nivelul tău de energie este ridicat, carpe dem ! Trezirea de dimineață te ajută să îți respecți o rutină care te va ajuta în munca pe care o desfășori.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Tu nu vei rata nicio oră de somn și îți vei face și timp pentru pasunile tale. În plus, seara vei organiza ceva distractiv împreună cu partenerul, chiar înainte de apusul soarelui.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Apreciezi puterea rutinei, dar este posbil să te simți cam irascibil din cauza oboselii, așa încât fii mai blând cu tine și acordă-ți momente de relaxare, vizionează filme sau petrece timpul cu familia. Ia lucrurile ușor și îț vei reveni.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Îți începi săptămâna rezolvând tot felul de probleme, așa încât vei fi prea ocupat pentru a da atenție faptului că ziua este mai lungă. Ești suficient de acaparat de treburi pentru a observa că ai nevoie de somn.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Lună Nouă puternică în semnul tău, dn 13 martie, te-a inspirat să te relaxezi și să te bucuri de confort. Dacă te simți însă dezorientat, organizează-ț programul, astfel încât să te odihnești mai mult și să mănânci ceva delicios. Ascultă-ți corpul și dorințele. 

 

×
Subiecte în articol: zodii horoscop ora de vara