x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop De ce nu trebuie să superi persoanele născute în zodia Scorpionului

De ce nu trebuie să superi persoanele născute în zodia Scorpionului

de Moira Dună    |    20 Oct 2020   •   13:19
De ce nu trebuie să superi persoanele născute în zodia Scorpionului

Persoanele născute în zodia Scorpionului tind să se enerveze repede și să devină agresive, dar asta nu înseamnă că sunt rele. Este  greu  de spus ce anume îi supără pentru că își ascund sentimentele. Dar se vor răzbuna, scrie yourtango.com.

Așa încât, nu vrei să-i rănești pentru că va fi greu apoi să le recâștigi încrederea.

1. Sunt conduși de două planete malefice - Marte și Pluto. Marte îi face competitivi și agresivi, iar Pluto îi ajută să-și ascundă nervii. Însă acest lucru poate fi înșelător pentru că nu vei ști când sunt supărați pe tine. Ei sunt conduși de emoții și îi poți răni cu ușurință, chiar dacă nu ai făcut asta intenționat. Iar când îi deranjează ceva devin sarcastici și afurisiți. 

2. Sunt defensivi. Pot fi afectați de lucruri pe care le spui sau le faci în mod neintenționat, însă ei le vor lua personal. Dar pentru că își ascund sentimtentele, nu vei ști că i-ai supărat. 

3. Stăpânesc a opta casă solară. Asta înseamnă că detestă să le subminezi autoritatea ori să ataci alte persoane pe care aceștia le iubesc. Uraște persoanele superficiale și false. Au un ego puternic și se simt jigniți dacă le afectezi orgoliul. Se consideră cei mai buni și cred că sunt unici. Dacă le arăți că îi consideri mediocri, îi vei răni foarte tare.

4. În opoziție cu Scorpionii sunt Taurii, zodia banilor. Prin urmare, subiectele legate de bani sunt neplăcute pentru Scorpioni, care se pot enerva ușor. Întrucât sunt guvernați de planeta Marte, sunt mai irascibili și le este greu să se relaxeze. Scorpionii sunt reci și distanți, dar asta îliajută să scape de furia pe care o acumulează în interior. 

5. Sunt răzbunători. Dacă le faci ceva rău, așteaptă-te să pățești și tu ceva. Sunt extrem de ranchiunoși. Așa că nu te opune, pentru că le va fi foarte greu să te ierte și să uite.

×
Subiecte în articol: zodiac horoscop Scorpion