x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop De ce zodia Racului este cel mai antipatizat semn al horoscopului

De ce zodia Racului este cel mai antipatizat semn al horoscopului

de Moira Dună    |    30 Apr 2021   •   10:52
De ce zodia Racului este cel mai antipatizat semn al horoscopului
Sursa foto: Pexels Koolshooters

Care este cea mai antipatizată zodie ? Această întrebare este foarte dezbătută, toată lumea are o părere și nimeni nu vrea să fie semnul sub care s-a născut. Unele zodii sunt considerate prea încăpățânate, cum ar fi Gemenii și Taurul. Altele sunt văzute ca manipulatoare, precum Berbecul, Leul și chiar Scorpionul. Deși fiecare semn provoacă nemulțumiri, Racii supără mulți oameni, scrie yourtango.com.

Știm că Racii sunt asociați cu dragostea datorită relației lor cu familia și casa. Dar, a IV casă solară din astrologie, pe care Racul o stăpânește, nu poate fi întotdeauna roz. Ar putea fi considerat cel mai antipatizat semn din cauza trăsăturilor sale de personalitate atunci când este exprimat la extrem. De exemplu, problemele de insecuritate care decurg din nevoia Racului de stabilitate sau de pesimismul și dorința lui de a se răzbuna. Totodată, acesta este excesiv de emoțional.

Dominat de Lună, Racul este schimbător ca mareele. Pentru mulți, acest lucru poate fi copleșitor. Într-un moment el se simte optimist, pentru ca dintr-o dată să devină restras și nemulțumit, fără un motiv aparent. Acest lucru poate fi copleșitor deoarece persoanele apropiate simt adesea că trebuie să meargă pe coji de ouă pentru a evita schimbările de dispoziție imprevizibile.

De asemenea, Racul este nesigur. Nu acceptă criticile și un singur comentariu negativ îi poate supăra. O singură remarcă le poate strica toată ziua, dar și stima de sine. Și nu doar atât. Își vor aminti ce s-a întâmplat mult timp pentru că sunt neiertători și răzbunători. Pot fi meschini și manipulatori, așa că cel mai bine este să fii atent când te afli în apropierea unui Rac supărat.

Este pesimist. Văd întotdeauna jumătatea goală a paharului, mai degrabă decât jumătatea plină. Se luptă să vadă binele într-o situație și recurg adesea la autocompătimire.

Dacă se întâmplă să se trezească pe partea greșită a patului, va fi supărat toată ziua  sau poate chiar întreaga săptămână. Mai mult, va face din asta problema tuturor celorlalți. Joacă adesea cartea victimei și dă vina pe restul lumii pentru toate problemele lui.

Totuși, în pofida trăsăturilor lor negative de personalitate, este puțin probabil ca Racii să se înece, cu excepția cazului în care temerile lor sunt amplificate. Deși uneori își lasă emoțiile să-i domine, natura lor simpatică și sensibilă nu este întotdeauna un lucru rău. Le pasă cu adevărat de cei dragi și sunt întotdeauna capabili să empatizeze cu durerea și suferința altor persoane. Este vital ca inimile lor sensibile să fie păzite și, atunci când se simt protejați, răspund cu loialitate, afecțiune și dragoste.


 

 

×
Subiecte în articol: horoscop rac