x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop, 14-15 august 2021. Gemenii sunt neliniștiți. Vărsătorii sunt în centrul atenției

Horoscop, 14-15 august 2021. Gemenii sunt neliniștiți. Vărsătorii sunt în centrul atenției

de Andreea Lovin    |    14 Aug 2021   •   06:06
Horoscop, 14-15 august 2021. Gemenii sunt neliniștiți. Vărsătorii sunt în centrul atenției

Berbec

Este o perioadă extraordinară pentru tine! Ești pe punctul de a intra într-o perioadă de succes și împlinire. Te vei exprima cu încredere și vei fi în centrul atenției. Atragi foarte ușor banii. Nu ai de ce să-ți faci griji. Astrele te susțin. Poți începe o nouă etapă în viața ta. Nu-ți fie teamă de nou.

Taur

Fericirea este ceea ce îți dorești cel mai mult în acest moment. Îți dorești un nou început, dar te simți nesigur de ceea ce vrei sau încotro te îndrepți. Din punct de vedere romantic, este posibil să ai sentimente nesigure față de cineva - o parte din tine dorește să intre în relație, cealaltă se abține.

Gemeni

Simți nesiguranță și neliniște. Ceva în interiorul tău îți spune că lucrurile nu sunt așa cum par a fi la prima vedere. Poți simți să fii mai discret. Este posibil să amâni o decizie sau  o acțiune până când te liniștești sufletește. Ai încredere în intuiția ta și nu lua decizii la nervi!

Rac

Ești foarte concentrat pe carieră și abia ai liniște în weekend. Relaxează-te mai mult, nu mai insista să rezolvi orice problemă de unul singur. Cere ajutor! Ceilalți te vor susține, dacă îți vei face curaj să apelezi la ei. E timpul să-ți planifici o vacanță.

Leu

Atragi tot ce-ți dorești în această perioadă. Poți fi în centrul atenției foarte ușor. Este posibil să apară cineva în viața ta și să-ți propună o afacere. Asculă-ți intuiția. S-ar putea ca acest om să nu fie prea serios sau să-ți lipsească anumite detalii importante. Nu te grăbi cu deciziile. Mai cercetează!

Fecioară

Simți că lucrurile vor merge în favoarea ta. Vrei să faci dreptate într-un aspect din viața ta. Dacă ai probleme cu partenerul de cuplu sau de afaceri, până la urmă se vor rezolva. Poate că sunteți pe punctul de a semna un contract sau un document legal, acest lucru vă va fi benefic. Dacă cineva ți-a greșit, se va face dreptate.

Balanță

Ceea ce îți dorești cel mai mult în acest moment nu este ușor de obținut. Poate fi o alegere proastă să insiști, se va dovedi o greșeală.  Este timpul să fii încercat de Univers pentru a-ți conștientiza nivelul de evoluție. Încearcă să nu pui la sulfet orice auzi. Ai o sensibilitate mare îm această perioadă.

Scorpion

Ai nevoie de o vacanță relaxantă. Poate că lucrurile nu se desfășoară exact așa cum te-ai așteptat din anumite motive. Din păcate, aceasta este o perioadă în care rutina ta va fi schimbată dramatic. Nu-ți fie teamă, deși evenimentele vor părea alerte, orice alegere pe care o vei face, îți va schimba viața în bine.

Săgetător

Ești într-o perioadă predestinată și viața ți se reconfigurează instant. Îmbrățișează schimbările și vezi și partea plină a paharului. Ești mai norocos decât crezi. Poți obține o sumă mare de bani. Ai încredere în destinul tău. Dacă ai avut o problemă, se va rezolva.

Capricorn

Ești foarte activ în perioada aceasta. Poți să simți că nu ai timp de nimic, chiar dacă ești în vacanță. Relaxează-te și organizează-te mai bine. Poți primi o sumă de bani. Încearcă să te bucuri de weekend. Bucură-te de relația ta și vorbește mai des cu partenerul tău.

Vărsător

Te vei distra în acest weekend. Ai o energie pozitivă și vei avea foarte multe activități de făcut. Prietenii îți sunt alături orice ai face. Poți fi în centrul atenției. Bucură-te de perioada aceasta. Dacă apar tensiuni, se vor rezolva.

Pești

Sensibilitatea este la cote maxime, ai grijă cu psihicul tău! Vrei să te odihnești mai mult. Vei călători într-un loc nou și te vei simți excelent. Partenerul te poate suprinde cu gesturi romantice. Veți petrece momente de neuitat.

×