x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 martie 2021. Probleme sentimentale pentru Scorpioni

Horoscop zilnic, 15 martie 2021. Probleme sentimentale pentru Scorpioni

14 Mar 2021   •   13:54
Horoscop zilnic, 15 martie 2021. Probleme sentimentale pentru Scorpioni
Sursa foto: Wes Hicks - unsplash.com

Horoscop Berbec

Intrați într-o fază extrem de creativă pe măsură ce se apropie ziua dvs de naștere. Luni veți avea parte de o aventură pe care o așteptați de mult timp. Concentrați-vă pe ce puteți rezolva, fără a fi influențați de oameni lași sau negativi, și veți vedea cum vă atingeți obiectivele. Un prieten vă va oferi un cadou surprinzator prin conținutul sentimental,  și care vă va face să începeți să-l priviți cu alți ochi.

S-ar putea să decideți să rezolvați unele documente financiare dimineața. Puteți primi vizite de la persoane care vă împărtășesc interesele intelectuale; așteptați conversații interesante în această zi. De asemenea, s-ar putea să vă recomande cărți, iar mai târziu ați putea purta o conversație intimă cu cineva special. Aceasta poate fi o zi foarte stimulatoare și interesantă pentru nativii în Berbec.

Horoscop Taur

Aceasta va fi o zi de luni fericită în care veți recupera ceea ce credeați că ați pierdut. Concentrați-vă interesele pe tot ce e pozitiv și creativ. Încetul cu încetul, dificultățile voastre financiare se rezolvă.

Un sentiment de agitație vă poate determina să fugiți fără un scop clar, poate cu un prieten. Puteți ajunge în magazine sau restaurante la care nu ați fi intenționat să mergeți. Cu toții avem zile de genul acesta, dar aveți grijă să nu exagerați.

Horoscop Gemeni

O zi de luni interesantă care vă va face să schimbați ceea ce simțiți față de o anumită persoană. Întâlnirea cu ea se transformă într-un episod foarte promițător în viața voastră emoțională. Ascultați-vă gândurile și puneți la punct acele mecanisme pe care știți să le folosiți pentru a aprinde scânteia în partenerul tău. Nu lăsați plictiseala să omoare această relație și nici nu vă lăsați învăluit de sentimente de gelozie sau emoții similare care vă pot face rău.

Astăzi s-ar putea să fiți invadat de depresie, fără să știți de ce. Cu siguranță nu există un motiv real; bioritmurile nativilor din Gemeni sunt pur și simplu puțin scăzute. Astăzi este o zi bună pentru a urmări un concert, o piesă de teatru sau un film sau pentru a cumpăra ceva ce v-ați dorit de mult timp. 

Horoscop Rac

În această a doua jumătate a lunii martie pe care o aveți în față va aparea posibilitatea unei noi relații. Fiți răbdător, dar nu vă lăsați manipulat de nimic sau de nimeni, întrucât chiar și cele mai complexe situații au o soluție. Vă aflați într-o etapă în care dragostea se intensifică și pasiunile nativilor din Rac sunt foarte intense.

Este doar una dintre acele zile în care nimic nu pare să meargă bine, deși, în principiu, totul ar trebui să funcționeze foarte bine aceștia. Nu vă așteptați la multe progrese astăzi și, bineînțeles, nu vă așteptați decât la refuzuri sau amânări de la colegii dvs. sau de la oamenii din jur.

Horoscop Leu

Traversați o perioadă de restructurare emoțională din toate punctele de vedere. Amintiti-va întotdeauna că fericirea depinde mai mult de atitudinea față de viață, decât de circumstanțele care vă înconjoară. Răspunsurile sunt acolo, în mâinile voastre.

 V-ați gândit recent la un prieten care trăiește departe, de care nu ati mai auzit de mult timp? Dacă da, ați putea primi un telefon sau un email de la el astăzi. Intuiția ta este ridicată, așa că poate știi telepatic că prietenul respectiv s-a gândit la tine. 

Horoscop Fecioara

Veți primi știri foarte încurajatoare legate de o călătorie pe care, din unele motive, nu ați putut să o faceți. Sunteți în curs de recuperare la nivel financiar, iar banii încep să circule. Intuitia ar trebui să fie ghidul nativilor din Fecioară în această zi. Veți descoperi multe lucruri pe care nu le știați, dar important este să nu vă pierdeți entuziasmul.

Amintiți-vă că, în ciuda tensiunii și haosului din jurul vostru, nu trebuie să permiteți anumitor situatii să vă afecteze. Înțelegeți că baza majorității luptelor se limitează la lupta dintre vechi și nou. Învațați că e bine să stați aproape de lupte pentru a observa și a înțelege, dar nu atât de aproape încât să vă murdăriți mâinile.

Horoscop Balanța

Creativitatea nativilor zodia Balanței se află într-un plan foarte înalt, iar ei au parte de o reactie pozitivă din partea oamenilor din jur, care îi încurajează să își pună tot entuziasmul într-o activitate independentă recent realizată. Vine o perioadă plină de bucurie, mai ales în familie,  Vă așteaptă niște vești grozave!

Luni este o zi minunată, veți constata că relațiile - în special cu bărbații - merg excepțional de bine. Natura voastra extrem de tandră și sensibilă este în sfârșit recunoscută de toți. Astăzi este una dintre acele zile în care obțineți tot creditul pe care îl meritați.

Horoscop Scorpion

Unele persoane invidioase și negative vor încerca să te încurce, provocând o problemă reală în viața voastra amoroasă, dar cel mai bun lucru este că acum veți fi extrem de clar și intuitiv și veți rezolva rapid dificultățile. Înconjurati-vă de persoane pozitive, vesele și optimiste!Descoperiți noi valori în persoana pe care o iubiți și vă simțiți mai aproape de inima ei.

Luni e posibil să participati la o sărbătoare și, în consecință, veți întâlni oameni interesanți cu profesii neobișnuite, indiferent dacă sunt de la televiziune sau cinema. Așteptați-vă să auziți anumite povești bizare, unele adevărate și altele clar exagerate. Pe langa toate glumele și poveștile între prieteni, veți dobândi informații utile. 

Horoscop Săgetător

Energia care predomină luni acționează ca o cheie care deschide uși si noi drumuri. Ceea ce vi s-a părut negativ sau nefericit devine ceva pozitiv,  datorită felului în care vezi viața, modului inteligent în care reacționezi la circumstanțe neașteptate și atitudinii tale față de schimbările care apar în jurul tău. Personalitatea dvs vibrantă captivează și atrage atenția tuturor celor care vă cunosc, iar în aceste ultime zile din primul trimestru al anului începeți să vedeți cu satisfacție cum visele vă devin realitate.

Astăzi veți găzdui o petrecere acasă și veți invita oameni foarte interesanți. Printre invitații dvs. vor fi oameni foarte creativi, care utilizează tehnologii moderne. Vor exista și oameni care se dedică astrologiei, tarotului, numerologiei sau altei științe oculte. Probabil că învățați multe de la acești oameni, așa că asigurați-vă că participați la cât mai multe conversații posibil. Persoana care organizează petrecerea, la urma urmei, trebuie să fie atentă la toți invitații.

Horoscop Capricorn

Nu vă lăsați influențați negativ de sentimentul de nesiguranță în muncă, deoarece puteți fi foarte îngrijorat și puteți interpreta greșit semnalele care vă vin. Vestea bună este că de acum înainte lucrurile vor evolua pozitiv pentru dvs., chiar și în viața sentimentală.

Alegerea celei mai ușoare căi de ieșire nu va fi o opțiune tentantă astăzi. Dacă cineva încearcă să vă convingă de contrariu, rămâneți cu picioarele pe pământ.

Horoscop Vărsător

Trăiți această zi cu dragoste și pasiune, pentru că influența Lunii vă entuziasmează și vă sensibilizează în timp ce călătoriți printr-un semn zodiacal al elementului de foc care este foarte compatibil cu voi, semn de aer. Tot ce trebuie să faceți este să nu pierdeți timpul și să vă  bucurați de prezent. V-ați putea implica într-o nouă activitate lucrativă cu un grup de oameni interesați de promovarea culturii și a afacerilor. 

Horoscop Pești

Neînțelegerile sentimentale și problemele de relație cu rudele și prietenii sunt depășite în această perioadă. Toate acestea fac parte din trecut și ceea ce apare acum este o situație nouă, echilibrată și fericită în care sunt uitate îndoielile și sunt atinse obiective concrete. Intuiția voastra tipică este foarte exactă, este timpul să ascultați doar vocea inimii.

Dacă v-ați gândit la un parteneriat, astăzi este ziua pentru aceasta. Parteneriatele de afaceri vor avea rezultate, iar relațiile romantice vor fi nu numai satisfăcătoare din punct de vedere emoțional, ci și stabile și de lungă durată. 

 

×