x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 15 noiembrie 2019. Permite-ţi să explorezi un pic zonele cele mai profunde ale sufletului tău

Horoscop 15 noiembrie 2019. Permite-ţi să explorezi un pic zonele cele mai profunde ale sufletului tău

14 Noi 2019   •   15:11
Horoscop 15 noiembrie 2019. Permite-ţi să explorezi un pic zonele cele mai profunde ale sufletului tău
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. În loc să te retragi în lumea ta şi să porţi o etichetă de inadaptabil, mai bine ai cere ajutor pentru a te putea integra în acel mediu în care nu ai fost primit aşa cum ai fi dorit. Poate în sinea ta ai dori să fii şi tu ca ceilalţi, unul de-al lor, dar dacă te retragi cu bună ştiinţă şi respingi orice invitaţie de a te alătura, fii sigur că vei rămâne tot pe margine. Nu eşti cu nimic mai deosebit de ceilalţi, te poţi integra perfect în acel mediu, dar momentan ai impresia că ei sunt cei care te dau pe tine la o parte. Nici vorbă de aşa ceva? Există cineva în ace spaiu care înelege prin ce treci şi te-ar putea îndruma să te apropii şi să te simţi printre ei ca acasă

 

Horoscop Taur. Ca să ajungi cel la care visezi să devii într-o zi, trebuie să porneşti într-o călătorie. Destinaţia poate nu e încă foarte precisă, ştii doar că există un traseu de parcurs până acolo. Eşti dispus să porneşti în această călătorie cu interes, cu dorinţă de e evolua, de a deveni mai bun, totul e să ai curajul să iei bilet la trenul cel mai adecvat pentru dorinţele tale. Trenul e deja în gară? Atunci e şi mai bine, semn că ţi-ai stabilit deja un parcurs şi nu mai e nevoie decât să pleci la drum. Lasă-te purtat de călătoria în sine, pentru că fiecare staţie, fiecare haltă, fiecare schimbare de macaz are rostul său, dar, cât timp eşti în acel tren, fii convins că eşti pe drumul cel mai bun spre o transformare majoră.

 

Horoscop Gemeni. Încearcă să te detaşezi de atmosfera cam sumbră pe care o creează nişte prieteni în preajma ta. Ei profită de deschiderea ta spre problemele altora şi te acaparează cu ale lor, or tu nu ai nicio legătură cu problemele care îi macină. Chiar dacă empatizezi cu ei, chiar dacă ţi-e milă de tot ce li se întâmplă, nu înseamnă că trebuie să-i laşi să te copleşească aşa cu necazuri şi tristeţi. E treaba lor cum şi le rezolvă, deci nu prelua pe umerii tăi ceea ce ai nu pot face! Tu vei rămâne fără energie din cauza satisfacţiei lor de a te trage în jos, alături de ei.

 

Horoscop Rac. Permite-ţi să explorezi un pic zonele cele mai profunde ale sufletului tău, pentru că e o zi în care ai o anume atracţie spre latura psihologică a vieţii. Ori joci rolul de psiholog în mediul în care te afli şi ţi-e foarte uşor să asculţi şi să empatizezi cu poveştile altora, ori tu ai nevoie să-ţi eliberezi un pic sufletul de unele senzaţii apăsătoare. Această explorare a propriului suflet are un efecte extraordinar, de eliberare, de detaşare faţă de tot ce simţi, descoperind cât de important e uneori să te apleci spre sufletul tău şi, mai ales, să ai cu cine discuta despre ce te apasă.

 

Horoscop Leu. Uneori nu căile bătătorite sunt cele care duc acolo unde trebuie, ci cele complet noi, ca cele pe care le propui tu acum. Ideile tale sunt originale şi merită ascultate şi puse în practică imediat pentru că ştii bine ce spui. Nu sunt păreri sau vorbe aruncate în vânt, ci sunt oglinda experienţei acumulate, rezultatul studiilor aprofundate, sunt tot ce ai adunat în ani de efort. Spune ce ai de spus, cu încredere deplină în inteligenţa ta, lasă modestia la o parte şi, dacă cineva are nevoie de ajutorul tău, oferă-i-l cu dragă inimă, pentru că tu priveşti lucrurile dintr-un alt unghi decât cel direct implicat. Chiar dacă, pe moment, i se pare o idee greu de acceptat, după o vreme îţi va mulţumi că ţi-a urmat sfatul!

 

Horoscop Fecioara. Aştepţi o aprobare sau un document oficial care să îţi asigure evoluţia în planurile viitoare. Fără acea semnătură, nu poţi trece mai departe, căci depinzi de ea, altfel rişti să mergi pe o cale ilegală sau incorectă care, mai devreme sau mai târziu, se va împotmoli într-un refuz. Fă tot posibilul să obţii acel act de care depinde succesul unei afaceri, ca să nu investeşti inutil bani, energie şi timp într-o direcţie care nu este susţinută de legi clare. Nici nu ştii cum te trezeşti cu vreo sancţiune dacă ignori aspectul legal al planurilor începute!

 

Horoscop Balanța. Dacă ai o relaţie specială cu animalele, azi te vei dedica lor în totalitate, pentru că primeşti de la ele acea energie pozitivă de care aveai nevoie. O plimbare prin parc sau prin pădure alături de câinele tău ar avea efect de relaxare totală, şi te întorci acasă cu bateriile încărcate, cu plămânii aerisiţi şi cu un zâmbet mare pe chip, simţind o fericire deplină. Dacă nu ai tu propriile animalele ca să te joci un pic, eşti atras de ele şi pe stradă, şi te apropii de ele cu bucurie. Ceea ce au ele să-ţi ofere înapoi e de zece ori mai mult decât ai putea găsi la un om, deci nu le ignora. Dă-le puţină atenţie şi vei fi răsplătit!

 

Horoscop Scorpion. Astăzi, mulţi vor spune că eşti un rebel, că nu ţii cont de nimic, şi îţi arăţi originalitatea în fel şi chip. Una din direcţiile ciudate în care îţi demonstrezi modul diferit de a te comporta e căsătoria. Poate că partenerul ştie că ai idei ciudate şi te va tolera ca atare, dar cei din afara cuplului s-ar putea să nu îţi accepte uşor comportamentul faţă de jumătatea ta. Poate eşti cam agresiv sau autoritar, poate eşti cam libertin şi independent, deci multă lume va privi la tine azi ca la un exemplar rar! Tu, care eşti de obicei partenerul perfect, cel mai interesat de armonia în cuplu, de data aceasta eşti total atipic zodiei tale şi te porţi în mod neaşteptat.

 

Horoscop Săgetător. Există subiecte oarecum tabu de care e bine să nu discuţi, pentru că s-ar putea să nu primeşti prea multe aplauze. Nu toată lumea gândeşte ca tine, nu toată lumea crede în aceleaşi principii, ca atare trebuie să eviţi conversaţiile care pot genera dispute. Tu ai preferinţele tale şi în plan politic, şi spiritual, şi cultural, or cei cu care intri azi în legătură nu au aceiaşi favoriţi. Dacă pe tine te atrage, de exemplu yoga, sau eşti de acord cu preşedintele, fii sigur că azi dai de oameni care sunt cei mai fervenţi oponenţi ale acestor subiecte şi rişti să naşti ostilitate. Mai bine nu discuţi despre ceea ce ştii că poate genera controverse, chiar dacă tu consideri că ai tot dreptul să-ţi exprimi părerile.

 

Horoscop Capricorn. Astăzi, mulţi vor spune că eşti un rebel, că nu ţii cont de nimic, şi îţi arăţi originalitatea în fel şi chip. Una din direcţiile ciudate în care îţi demonstrezi modul diferit de a te comporta e căsătoria. Poate că partenerul ştie că ai idei ciudate şi te va tolera ca atare, dar cei din afara cuplului s-ar putea să nu îţi accepte uşor comportamentul faţă de jumătatea ta. Poate eşti cam agresiv sau autoritar, poate eşti cam libertin şi independent, deci multă lume va privi la tine azi ca la un exemplar rar!

 

Horoscop Vărsător. Se anunţă ceva bani în perioada imediat următoare şi deja începi să faci planuri mari cu ei, dar nu cumva te cam pripeşti? Atunci când apar bani, apar şi datorii urgente de plătit, ca atare, înainte de a-ţi face iluzii că-ţi vei cumpăra cine ştie ce obiect mult visat, adu-ţi aminte de lista lungă dă plăţi care stau de ceva vreme în aşteptare. Dacă ai nevoie de bani de urgenţă pentru un plan căruia îi acorzi o importanţă majoră, te poţi gândi la un împrumut, pentru că ai putea găsi azi persoana care ţi-ar putea fi de folos în acest sens, dar nu te înhăma la o serie nouă de rate sau de datorii dacă ai deja un bagaj greu de acelaşi fel în spate. Calculează-ţi bine resursele!

 

Horoscop Pești. Treci printr-un moment inspirat în care visele tale se îndreaptă spre o perioadă mult mai îndepărtată a vieţii tale de familie. Dacă ai copii, te gândeşti mai mult la viitorul lor, la ce şcoală ai vrea să urmeze, poate chiar şi la ce meserie ţi-ar plăcea să aibă. Dacă nu ai copii, încă, visezi la clipa când îţi vei petrece sărbătorile în compania lor, şi speri să nu mai dureze mult până acolo! Visele tale au mari şanse să se materializeze, pentru că sunt planuri pe care ţi le programezi mental cu încredere. Aşa e pentru tine viaţa de familie ideală: aşa cum o vezi acum cu ochii minţii!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

 

×
Subiecte în articol: horoscop 15 noiembrie horoscop