x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 19 iunie 2019. Trebuie să iei o decizie importantă pentru tine şi partener

Horoscop 19 iunie 2019. Trebuie să iei o decizie importantă pentru tine şi partener

18 Iun 2019   •   14:34
Horoscop 19 iunie 2019. Trebuie să iei o decizie importantă pentru tine şi partener
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Nu eşti în toane prea bune iar cei care îţi ţin companie toarnă şi ei gaz pe foc, cu riscul de a avea o zi ratată. Totul porneşte de la atitudinea negativistă şi pesimistă cu care îţi începi ziua şi, colac peste pupăză, apar tot felul de alte motive de supărare pe parcurs. Dai mereu de oameni trişti, împovăraţi de tot felul de probleme, şi, adunându-le cu ale tale, transformaţi orice discuţie într-un cor al plângerii la care fiecare îşi aduce contribuţia. Ca să ai totuşi o zi reuşită, ar trebui să fugi de oameni încărcaţi negativ care te vor molipsi şi pe tine cu ale lor!

 

Horoscop Taur. Ai mari rezerve să pleci azi la drum, de parcă ar fi o călătorie împotriva voinţei tale. Ai dori să fii în cu totul alt loc, ocupându-te de altceva, dar dacă e o obligaţie, vei accepta cu jumătate de gură, de parcă ai presimţi că la capăt nu te aşteaptă ceea ce ţi s-a promis. Dacă ai putea amâna deplasările pe altădată, ai fi foarte mulţumit, pentru că dacă pleci cu o atitudine ostilă şi negativă ca cea care îţi dă azi târcoale, practic vei atrage chiar tu în calea ta o serie de incidente neplăcute care îţi vor confirma presimţirile.

 

Horoscop Gemeni. Eşti sfătuit să stai pe loc şi să nu duci mai departe planul la care îţi aduci contribuţia. O pauză sau doar o simplă detaşare de miezul evenimentelor îţi va oferi o altă perspectivă asupra acestei teme şi vei descoperi noi variante de abordare. Mai ai multe de învăţat, dar nu poţi ajunge la concluziile cele mai bune dacă nu treci şi prin momente critice. Piedicile au rolul de a te pune serios pe studiu sau să scormoneşti în mintea ta după soluţii eficiente pe care nici nu ştiai că le deţii.

 

Horoscop Rac. Trebuie să iei o decizie importantă pentru tine şi partener, dar tu eşti persoana cea mai potrivită să facă o alegere corectă. Persoana iubită ar decide după ceea ce simte, după propriile dorinţe, în funcţie de ce îi transmite inima, dar tu eşti de altă părere. Ai mintea mai limpede, nu e orbită de amor, deci vei putea discerne corect şi astfel să-l tragi şi pe cel drag după tine. Discutaţi serios despre ce aveţi de făcut împreună şi fiecare contribuie cu resursele pe care le deţine: tu cu raţiunea, celălalt cu emoţia.

 

Horoscop Leu. Ţi-e dor de locuri de care te leagă amintiri puternice din copilărie, de aceea ar fi o zi perfectă pentru a face o vizită la bunici sau la părinţi, în cazul în care aceştia sunt în altă localitate. Chiar şi un telefon ar fi de ajuns pentru a le arăta că te gândeşti la ei, deoarece şi ei sunt cu gândul la tine. Ai ocazia să vizitezi din nou locuri prin care ai mai trecut şi altădată, locuri care îţi încarcă inima de emoţie şi bucurie. Mai mult: o călătorie pe care ai putea să o faci azi ţi-ar putea aduce în cale chiar şi o şansă de iubire, deci caută amorul dincolo de graniţele oraşului.

 

Horoscop Fecioara. Profită de un răgaz pentru a-ţi aduna forţele sau a analiza la rece nivelul la care ai ajuns într-un proiect de anvergură. Ai muncit mult până şi eşti în punctul în care poţi spune destul de clar încotro te îndrepţi şi ce ai realizat. Chiar dacă azi nu se mai mişcă nimic, e bine să mai stai un pic, pentru că o zi de pauză îţi este de folos pentru a privi logic şi detaşat situaţia. Vei descoperi ceea ce te ţine pe loc, ba chiar ai putea primi informaţii sau sfaturi salvatoare care te vor duce într-o direcţie promiţătoare. Permite-ţi deci o zi de linişte, departe de miezul acţiunii începute.

 

Horoscop Balanța. Nu te poţi impune în faţa celor mai tineri care ţi se opun cu încăpăţânare, uiţi că şi tu ai fost la fel la vârsta lor, deci mai bine ai fi tolerant şi nu ai lua afronturile lor ca pe ceva personal. E o diferenţă de viziune asupra unor evenimente: tu le priveşti de la nivelul experienţei tale de viaţă, ceilalţi încă au impresia că totul e mai uşor decât pare, şi trebuie să fii un exemplu pentru ei pentru a fi ascultat. Când vor mai creşte, îţi vor da dreptate, dar acum nu sunt uşor de convins că tu, cel în vărstă, ştii mai bine.

 

Horoscop Scorpion.  Ai toate motivele să crezi că planul la care îţi aduci contribuţia va avea urmări dintre cele mai bune. Chiar dacă e un demers de lungă durată care te solicită enorm din toate punctele de vedere, deja se conturează la orizont rezultatele spre care ai pornit alături de un grup mai larg de persoane, care au aceleaşi interese. Dacă vă uniţi cu toţii forţele în acelaşi scop, lucrurile vor evolua pe teren mult mai sigur. Norocul tău e contribuţia unei persoane mai mature şi mai experimentate care a mai trecut prin astfel de situaţii şi vă sfătuieşte pe toţi ceilalţi ce trebuie făcut, ca să nu mai pierdeţi timpul pe experimente inutile.

 

Horoscop Săgetător. Ai motive de satisfacţie la finalul unui proiect când deja poţi vedea cu ochii tăi la ce nivel ai ajuns. Ai muncit mult, deşi nu a fost doar contribuţia ta, deci, dacă tot culegeţi acum roadele eforturilor depuse, ar fi bine să vă recunoaşteţi unii altora contribuţia, ca să nu simtă nimeni defavorizat sau folosit. Sigur că e mult mai bine să profiţi singur de nişte condiţii avantajoase, dar dacă a participat şi altul alături de tine la acest succes, împarte victoria şi cu acesta. Aşa veţi fi amândoi la fel de încântaţi de rezultate.

 

Horoscop Capricorn. Eşti invitat să te alături unui proiect colectiv cu care, la prima vedere, nu ai prea multe în comun, dar vei vedea că ai o impresie greşită. Te vei simţi foarte bine în acel grup, vei fi primit cu braţele deschise, pentru că ai sau ştii şi tu ceva ce le este tuturor de folos. Vă puneţi cu toţii forţele la un loc pentru un rezultat comun, de care veţi beneficia cu toţii, şi fiecare trebuie să facă un efort de adaptare, să îl asculte pe cel de alături, să-i accepte opinia, să primească sfaturile sale. A face opinie separată, fiecare în felul său, nu ar fi decât motiv să strice armonia de care e nevoie pentru a ajunge la rezultatul visat. Conlucraţi cu toţii cu deschidere unii spre alţii.

 

Horoscop Vărsător. Nu te lăsa copleşit de stres, pentru că ai leac la orice motiv de enervare. Unii abia aşteaptă să-ţi pierzi cumpătul, pentru că aşa te pot învinge mai uşor, dar nu le da satisfacţie. Controlează-ţi reacţiile, luptă cu irascibilitatea care-ţi dă târcoale şi, la nevoie, cere şi ajutor autorizat. Un psiholog, un medic, un terapeut ar putea face minuni cu tine, dacă ai bate la uşa lor, ca atare nu încerca de unul singur să-ţi tratezi anxietatea sau nervozitatea, pentru că torni şi mai tare gaz pe foc. Citeşte o carte, ascultă muzică, vezi un film, toate acestea sunt remedii perfecte pentru stresul acumulat care te face să sari în sus la orice impuls.

 

Horoscop Pești. Rolul tău se va dovedi a fi esenţial în situaţia de azi, pentru că tu priveşti lucrurile dintr-un alt unghi decât restul lumii şi poţi lua o decizie corectă. Mulţi aşteaptă azi de la tine o părere avizată sau un răspuns şi îţi dai seama cât de importantă e poziţia ta în faţa tuturor şi nu vrei să-i dezamăgeşti cumva. Îţi iei inima în dinţi şi spui ce gândeşti iar ceilalţi vor prelua decizia ta ca pe literă de lege, convinşi că ai gândit problema pe toate feţele. Eşti cap de familie, lider de grup, conducător de oaste, cam aceasta e rolul tău, deci trebuie să fii curajos şi să iei decizii şi pentru alţii.

 

Horoscop oferit de acvaria.com

 

×
Subiecte în articol: horoscop 19 iunie horoscop