x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2020 - Capricorn. Anul 2020 începe într-o notă negativă

Horoscop 2020 - Capricorn. Anul 2020 începe într-o notă negativă

09 Dec 2019   •   13:23
Horoscop 2020 - Capricorn. Anul 2020 începe într-o notă negativă

Capricorn, 2020

Anul 2020 începe într-o notă mohorâtă pentru tine. Natura ta singuratică își face simțită prezența la începutul anului. Petreci mare parte din timp singur și afișezi o atitudine rece față de toate persoanele care încearcă să se apropie de tine.

În plus, ești mai emoțional decât în mod normal și primești refuzurile cu mai multă impulsivitate. În fond, orice lucru mărunt care nu merge exact așa cum ți-ai imaginat reușește să te irite peste măsură.

Pentru a reuși să treci peste această perioadă noroasă a anului 2020 este indicat să îți concentrezi atenția spre meditație sau orice activitate care reușește să îți elibereze mintea de stres.

În cea de-a doua parte a anuui reușești să privești lucrurile cu mai multă deschidere și să nu îți mai fie atât de teamă de nou, iar acest lucru aduce vești bune atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Pe de altă parte, este indicat să acorzi mai multă atenție nevoilor pe care le are familia și să petreci mai mult timp alături de ea.

Rezultatele pe care le ai pe plan profesional și, implicit, pe plan financiar, te ajută să capeți mai multă încredere în propria persoană și să fii mult mai dispus să îți asumi riscuri.

Spre sfârșitul anului începi să înțelegi importanța comunicării și a relațiilor interpersonale și, astfel, consolideri relațiile cu persoanele speciale din viața ta.  

×
Subiecte în articol: horoscop 2020 capricorn