x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2020 - Fecioară. Anul 2020 va aduce o perioadă de singurătate

Horoscop 2020 - Fecioară. Anul 2020 va aduce o perioadă de singurătate

09 Dec 2019   •   12:45
Horoscop 2020 - Fecioară. Anul 2020 va aduce o perioadă de singurătate
Sursa foto: pixabay.com

Fecioară, 2020

Anul 2020 va aduce o perioadă de singurătate, însă acest lucru nu este neapărat rău. În prima parte a anului reușești să te reconectezi cu propria persoană și, astfel, să realizez ce îți dorești cu adevărat de la viitor, iar acest lucru te ajută pe plan profesional mai mult decât îți poți imagina.

Pe de altă parte, ai tendința să te pierzi în detalii și să nu vezi lucrurile dintr-o perspectivă mai largă. Această izolare a ta când vine vorba de prieteni și familie nu te ajută dacă ne gândim la imaginea de ansamblu și nici atunci când vine vorba de accentuarea emoțiilor negative.

Cea de-a doua parte a anului este una mai veselă. Te bucuri de energie pozitivă și de mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru te ajută pe toate planurile. În plus, găsești determinarea să faci schimbările la care visezi de mult când vine vorba de stilul de viață.

În schimb, cea mai mare parte a atenției tale se îndreaptă tot spre carieră, iar în această parte a anului chiar reușești să îți atingi obiectivele la care visezi, deși ai tendința să ignori nevoile partenerului de cuplu. Este indicat să încerci să-ți organizezi mai bine timpul.  

×
Subiecte în articol: horoscop 2020 fecioara