x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2020 - Săgetător. Anul 2020 va fi unul în care Săgetătorii își vor consolida independența

Horoscop 2020 - Săgetător. Anul 2020 va fi unul în care Săgetătorii își vor consolida independența

09 Dec 2019   •   13:14
Horoscop 2020 - Săgetător. Anul 2020 va fi unul în care Săgetătorii își vor consolida independența
Sursa foto: pixabay,com

Săgetător, 2020

Anul 2020 va fi cel în care îți vei consolida independența. Întotdeauna ai fost adeptul independenței, însă problemele financiare ți-ai pus probleme când vine vorba de modul în care îți dorești să trăiești.

Prima parte a anului 2020 vine cu vești bune pe plan financiar, iar acest lucru aduce cu sine o mai mare independență și, implicit, mai multă încredere în propria persoană. Începi să privești viitorul cu mai mult optimism.

Pe de altă parte, când vine vorba de viața sentimentală, ai tendința să fii mai impulsiv decât în mod normal și, astfel, se anunță despărțiri pe care nu ți le doreai cu adevărat. Este important să acorzi mai multă atenție relației de cuplu.

În cea de-a doua parte a anului vrei să simți mai multă stabilitate, iar primul pas în această direcție constă în acceptarea greșelilor pe care le-ai făcut și un control mai puternic când vine vorba de impulsivitatea care te caracterizează.

Astfel, în această parte a anului reușești să atingi un echilibu interior și să îți controlezi mai bine emoțiile. Pe de altă parte, te gândești tot mai mult la carieră și la o schimbare pe care vrei să o faci de mult. Acum găsești curajul să îți asumi riscuri și să mergi după lucrurile pe care ți le dorești de la viitor.

Oportunitățile nu lipsesc în acest an.  

×
Subiecte în articol: horoscop 2020 sagetator