x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 6 semne zodiacale care se răzbună după o despărțire dureroasă

Horoscop. 6 semne zodiacale care se răzbună după o despărțire dureroasă

26 Apr 2021   •   16:16
Horoscop. 6 semne zodiacale care se răzbună după o despărțire dureroasă
Sursa foto: Hepta

Pentru unele semen zodiacale, răzbunarea este singurul mod prin care își pot controla sentimentele, în mod special dacă vorbim de cele care sunt cauzate de o fostă iubire, scrie Your Tango.

Potrivit publicației, există șase semne zodiacale care se vor răzbuna mereu, în cazul în care o fostă iubire le provoacă durere.

Scorpion

Dacă un Scorpion este rănit de o fostă iubire, acesta se va răzbuna cu siguranță. Scorpionii urăsc două lucruri: trădarea și minciuna, așa că acesta va căuta o cale să se răzbune.

Berbec

Berbecii sunt temperamentali și, prin urmare, dacă se enervează pe o fostă iubire, o să existe cu siguranță răzbunare. Berbecii sunt calculați și vor să provoace suferință la nivel emotional.

Vărsător

Când Vărsătorii trec printr-o despărțire dureroasă, răzbunarea este pentru ei o opțiune clară. În plus, aceștia sunt creativi și se vor răzbuna când te aștepți mai puțin.

Taur

Taurii nu permit multor oameni să îi cunoască cu adevărat, așa că dacă aceștia au parte de o despărțire dureroasă, nu reușesc să treacă foarte ușor peste. Aceștia își doresc să îi provoace fostului partener la fel de multă durere.

Fecioară

Fecioarele sunt foarte inteligente, iar dacă vor să se răzbune, vor pune totul la punct în cel mai mic detaliu. Deseori, acestea consideră că cea mai mare răzbunare este aceea de a trece mai departe.

Capricorn

Când un Capricorn vrea să se răzbune, aceștia au tendința de a implica mai mulți oameni. Astfel, deseori aceștia reușesc să dezvolte conexiuni puternice cu prietenii fostei iubiri într-o încercare de a se răzbuna. 

×
Subiecte în articol: horoscop relaţii razbunare