x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 8 august. Taurii au din ce în ce mai multă încredere în propria persoană

Horoscop 8 august. Taurii au din ce în ce mai multă încredere în propria persoană

07 Aug 2019   •   13:26
Horoscop 8 august. Taurii au din ce în ce mai multă încredere în propria persoană
Sursa foto: www.pixabay.com

Horoscop 8 august Berbec

Faci ce faci şi tot la trecut te raportezi, de parcă ai trăi şi astăzi din vechi succese sau de parcă tu,c el de azi, ai fi tot una cu cel de acum un an sau zece. Nu e adevărat: ai evoluat, te-ai schimbat, te-ai maturizat, timpul a trecut şi a lăsat urme asupra celui care eşti acum, ca atare nu mai povesti lumii despre tine, cel de odinioară. E ca şi cum ai fost Miss România la 18 ani şi tu ai acum 40 şi tot aşa te crezi încă, sau pe la 20 de ani s-a scris despre tine în ziare şi, acum, la 50, încă te lauzi cu succesul tău de demult. Revino în prezent şi vorbeşte despre cel care eşti acum, fără să te tot întorci la vremuri de odinioară care, sigur, au contat, dar au trecut totuşi.

Horoscop 8 august Taur

Călătoria pe care o faci acum – că e una la propriu sau la figurat – are efecte puternice asupra ta, pentru că te întorci acasă cu alt tonus. Mai bun, mai încrezător, mai optimist, semn că pe parcursul acestui drum ai descoperit aspecte care îţi dau acum alt chef de acţiune. Întâlneşti oameni care te stimulează să faci lucruri noi, treci prin locuri care te încarcă de o energie pozitivă, afli informaţii care deschid noi perspective asupra viitorului, semn că, din când în când, e nevoie să ieşi din mediul tău obişnuit şi strâmt pentru a-ţi umple bateriile. Poate fi un sens nou de explorat şi care te duce foarte repede spre o destinaţie atractivă.

Horoscop 8 august Gemeni

Nu te îndoi de ceea ce vine azi spre tine sub formă de gânduri, vise, idei. Par suflate din culise de un sufleur nevăzut care îţi spune, în secret, ce să faci. Aceste sfaturi benefice vin spre tine pe căi subtile dintre cele mai interesante: sub forma unui cântec auzi la radio, a unei discuţii prinse din zbor pe stradă, a unei fotografii văzute în ziar. Pune-ţi mai mult în valoare creativitatea de care dai dovadă, pentru că ea te va ajuta să rezolvi cu brio situaţia în care te afli. Bazează-te pe imensa inspiraţie, pe resursele bogate de imaginaţie, pe tot ce-ţi trece prin minte, pentru că sunt idei excelente care te pot propulsa mai rapid spre etapa următoare a planurilor tale. Ai curaj să creezi!

Horoscop 8 august Rac

Iubirea cere efort din partea ta, deci, dacă ai cucerit pe cel care ţi-a furat inima, nu te culca pe laurii victoriei, crezând că relaţia va merge de acum de la sine. Comoditatea aceasta nu e deloc benefică iubirii, deci continuă să vâsleşti, să lupţi, să munceşti pentru binele iubirii tale. Nu te mulţumi cu ceea ce ai obţinut deja, pentru că şi în cuplu se poate instala monotonia, lenea, plictiseala şi nu ţi-ai dori asta! Trebuie mereu să aduci ceva nou, să întreţii focul aprins, altfel pasiunea păleşte şi focul se stinge. Investeşte mereu resurse noi în iubire ta şi ea va creşte şi mai mult în intensitate!

Horoscop 8 august Leu

Relaţia ta cu reprezentanţii unor instituţii importante se va dovedi a fi fructuoasă, în ciuda birocraţiei supărătoare. Dacă baţi la uşa unui birou oficial pentru a cere o soluţionare la problemele tale, adu-ţi aminte de câteva aspecte esenţiale pentru a obţine mai uşor ceea ce cauţi: amabilitate, tact, multă răbdare, un dram de supunere, pentru că aşa merge relaţia cu instituţiile statului. Vor să vadă la tine că-i priveşti ca pe nişte zei în mâinile cărora se află cheia problemelor tale. Important e să-ţi atingi tu scopurile, indiferent de mijloacele folosite!

Horoscop 8 august Fecioară

Dacă ai ceva pe suflet, nu ţine în tine, ci caută persoana cea mai de încredere căreia să i te confesezi. Discuţia aceea între patru ochi, în care îi spui sincer ce te macină şi de ce te temi, va avea efecte eliberatoare asupra ta. Te vei simţi mult mai bine după ce-ţi vei lua povara tăcerii de pe suflet, pentru că poţi primi sfaturi şi îndrumări foarte bune de la acea persoană. Ba chiar vei vedea în ea un fel de erou salvator, pentru că e pregătit să intervină în problema care te frământă la modul cel mai sincer şi dezinteresat. O face pentru că îi pasă de tine, sau poate pentru că e un trimis divin în calea ta: apare în locul potrivit la momentul cel mai potrivit pentru a-ţi oferi ajutorul.

Horoscop 8 august Balanţă

Atitudinea ta tonică, optimistă, încrezătoare e un exemplu demn de urmat de cei apatici şi pesimişti. Tu faci un pas în faţă şi arăţi tuturor că nimic nu e atât de greu încât să nu poată fi rezolvat, nimic nu e atât de trist încât să merite să-ţi torni cenuşă în cap, şi prin această atitudine atât de luminoasă, poţi trage şi pe alţii după tine, în sus. Sunt câteva persoane în preajma ta care l-au luat pe nu în braţe şi se plâng întruna, dar au noroc de o prezenţă ca a ta care le readuce şi lor zâmbetul pe buze şi speranţa în suflet. Mobilizează-i, ridică-le moralul, pentru că îţi vor fi recunoscători pentru energia pe care le-o insufli!

Horoscop 8 august Scorpion

E o plăcere să treci prin locuri de care te leagă amintiri intense, ba chiar ai ocazia de a regăsi prieteni de demult, colegi de odinioară, persoane de care se leagă într-un fel sau altul copilăria sau tinereţea ta. Amintirile frumoase revin la lumină vii şi puternice de parcă abia ieri s-au întâmplat, şi totul datorită oamenilor pe care ai ocazia să îi întâlneşti şi veştilor bune care ajung la urechile tale. Poţi afla o mulţime de aspecte din trecut, pe care nu le-ai mai auzit până acum, încât poţi spune că te mai pui şi tu la curent cu ştirile, poate din urmă cu câţiva ani şi până în prezent.

Horoscop 8 august Săgetător

Nu te arunca aşa, în gol, fără să analizezi cu atenţie direcţia în care mergi. Poate eşti încrezător şi ştii că vor ieşi toate la final – şi această atitudine e perfectă pentru un succes deplin – dar sunt totuşi aspecte pe care încă nu le cunoşti şi ar fi bine să pui mâna pe carte. E nevoie de studiu aprofundat, nu doar de o privire superficială asupra acestui punct critic, deoarece nu îl poţi depăşi cu notă maximă doar aşa, într-o doară. Acum vei arăta câte ai acumulat în timp, ce cunoştinţe ai în domeniu, cât de bogată e experienţa ta, pentru că, dacă a fost doar o pospăială, cum se spune, nu vei găsi soluţia cea mai bună. Apucă-te de învăţat!

Horoscop 8 august Capricorn

Sunt momente când toate eforturile depuse nu duc acolo unde ţi-ai propus, deci trebuie să mai accepţi şi micile înfrângeri. Sunt sacrificii obligatorii pe care le mai faci din când în când, dar cu convingerea că ele sunt preţul ce se cere plătit pentru a putea trece mai departe. Poate azi renunţi la un vis sau la o cale, dar cu sentimentul că e cel mai bun lucru pe care îl poţi face în acest moment iar într-o zi vei culege roadele bune ale compromisurilor actuale. Ai deci răbdare şi acceptă alternative, chiar dacă nu eşti întru totul de acord cu ele.

Horoscop 8 august Vărsător

Eşti foarte îngrijorat pentru nişte chestiuni de serviciu sau din cauza unei relaţii care merge defectuos de la o vreme, dar nu cumva te stresezi degeaba? Ai nevoie de puţină relaxare, şi ştii de unde poţi primi tu azi energia pozitivă care să te remonteze cel mai rapid? De la animale! Da, de la vietăţile cu patru lăbuţe şi codiţe fericite care te primesc de fiecare dată cu bucurie! Caută compania lor, pentru că orice problemă va dispărea dacă reuşeşti să-ţi readuci zâmbetul pe buze şi lumina în priviri numai la vederea acestor îngeraşi cu blăniţă! Oferă-le atenţie iar ele te vor recompensa înzecit iar suferinţele umane dispar ca prin farmec!

Horoscop 8 august Peşti

Nu te rupe de restul lumii, nu face opinie separată, pentru că eşti şi tu parte dintr-un întreg. Trebuie să te raportezi permanent la cei din jurul tău, pentru că nu eşti nici exclus, aşa cum ţi se pare, dar nici mai special:, eşti la fel ca toată lumea. Azi vei înţelege altfel apartenenţa ta la acest cadru mai larg de persoane, pentru că descoperi că eşti ca oricine altcineva, gândeşti ca ei, reacţionezi ca ei, deci eşti şi tu unul ca oricare. Adaptează-te acestui mediu fără nici un fel de rezerve, şi încearcă să legi mai bine relaţiile cu cei din jur, arătându-le că nu vă diferenţiază absolut nimic: nici vârsta, nici rangul social, nici averea, nici sexul. Din părţi atât de diverse se formează întregul.

Horoscop oferit de ACVARIA

×
Subiecte în articol: horoscop 8 august