x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 februarie 2021. Este momentul să ajutați un prieten apropiat

Horoscop zilnic, 8 februarie 2021. Este momentul să ajutați un prieten apropiat

07 Feb 2021   •   16:03
Horoscop zilnic, 8 februarie 2021. Este momentul să ajutați un prieten apropiat
Sursa foto: Hepta

Horoscop Berbec

Pregătește-te să ai o zi de luni fericită, fără să te gândești atât de mult la muncă sau la alte obligații, ci mai degrabă să te deconectezi. Pe de altă parte, dacă aveți prieteni care vorbesc mult, s-ar putea să vă simțiți epuizați sau obosiți din cauza conversației neîncetate. Trebuie să-ți prețuiești mai mult timpul și pe cel al altora.


Horoscop Taur

În aceste zile cu lună plină vă învăluiți de o aură pozitivă care vă va ajuta să găsiți răspunsuri la diferitele provocări care apar și la întrebările pe care vi le-ați pus. Nu uitați că despre asta este vorba în viață, sa găsiti soluții și să nu regretați ceea ce vi se întâmplă. Odată ce priviți totul intr-o perspectivă realistă, începeți să vedeți clar calea de urmat și tocmai asta veți face în următoarele zile ale lunii februarie.


Horoscop Gemeni

Ți-ar fi plăcut să fii artist? Esti sigur? Dacă ești, ți-ai fi dorit să fii mai cunoscut, mai bogat? Ferește-te de acele vise care te îndepărtează de realitatea ta actuală. Faceți efortul astăzi pentru a putea merge undeva unde este apă. Fie că este o mare, un râu sau chiar un lac înghețat, sentimentul de expansiune și confort pe care îl veți regăsi acolo va fi extrem de reconfortant și vindecător. 

Horoscop Rac

Ești o persoană foarte intuitivă din fire, capabilă să-i calibreze pe alții, chiar și pe străini. Astăzi această tendință poate fi și mai pronunțată. Te vei bucura de conversații intense, poate despre chestiuni metafizice, care te vor aduce mai aproape de prieteni sau de partenerii tăi. Copiii pot fi, de asemenea, o sursă de căldură și inspirație. Este probabil ca impulsurile tale artistice să fie favorizate. Scrieți toate gândurile neobișnuite care vă vin în cap, deoarece acestea pot însemna mult în viitor. Intuiția nativilor din zodia Racului este acum la nivel maxim.

 

Horoscop Leu

În această zi vei fi mai receptiv decât în alte zile și cu o dispoziție mai bună. Vei putea face față cu un zâmbet diferitelor situații deranjante care apar. Modul în care vă conduceți relația poate provoca o ruptură dacă vă exagerați sentimentele indecise astăzi. Vei primi un puternic stimul moral care te va motiva să faci ceva diferit în viața emoțională. Chiar acum „jumătatea ta mai bună” sau un prieten apropiat are nevoie de sprijinul tău, nu de o predică. Anunțați-l că sunteți disponibil să-l ascultați și să-l ajutați în orice mod are nevoie, dar nu-l sufocați  cu exces de bunătate. 


Horoscop Fecioara

Acesta este momentul tuturor posibilităților. Când faci un lucru cu dragoste vei obține întotdeauna rezultate pozitive. Dacă au existat dispute conjugale sau situații delicate între voi doi, inclusiv o distanțare din partea dvs., sa nu credeți că totul este pierdut. Așteptați. Există circumstanțe noi de care ar trebui să profitați. Astăzi oamenii nu vor fi deloc receptivi la glumele tale, de aceea va fi mai bine să rămâi discret. Ascultați mai mult decât vorbiți și încercați să limitați sarcasmul. 

Horoscop Balanță

Discursul tău este fluent și devine un vehicul puternic in comunicarea afectiunii pe care o simtiti pentru partener. Orice greșeli care au fost făcute odinioară pot fi îndreptate astăzi. Vor fi vești bune luni, dacă așteptați un răspuns pentru un nou loc de muncă.

Horoscop Scorpion

Poate apărea o schimbare la nivel sentimental. Nu ramane impasibil atunci când cineva da semne ca vrea să se apropie de tine. Este posibil să aveți o relație frumoasă. Ai o tendință puternică de a vorbi despre lucruri din trecut și asta îți va crea probleme. Pregătește-te acum pentru o perioadă excepțională, ceva care va lăsa o amprenta puternică asupra vieții tale. 


Horoscop Săgetător

Puteți face modificări în locuintă. Poate că este timpul să scapi de niște mobilier vechi. Sau ar trebui să vopsiți pereții într-o culoare proaspătă și vibrantă. Dacă ați trăit în dezordine, începeți să îndepărtați dosarele și hârtiile. Duceți câteva cutii la un depozit. Donați hainele vechi pentru caritate. Creati mai multă frumusețe și armonie în casă. S-ar putea să fie o zi bună pentru a testa eficiența unor tehnici de vindecare sau de relaxare „neobișnuite”. 


Horoscop Capricorn

Aceasta este o zi bună pentru a relua o poveste de dragoste sau pentru a pune capăt unei situații neplăcute. Dacă ați făcut greșeli în trecut, îndreptați-le și acționați decisiv. De multe ori ati ratat oportunități importante, pentru că sunteti tăcut sau din cauza unei atitudini încăpățânate sau inflexibile. Acum o priviti dintr-un alt unghi. Veți cuceri terenul pe care l-ați crezut pierdut și din nou veți fi lângă cel pe care nu l-ați mai văzut de mult timp. Soarta este în mâinile voastre.

Horoscop Vărsător

Cineva ar putea sa vă provoce astăzi. Poate fi atât de puternic încât vă puneți la îndoială abilitățile. Reacționează rațional, fără a permite emoțiilor să intervină. Comunicarea este cheia. Încercați să vă îmbunătățiți situația, clarificând toate aspectele acesteia și tragând concluzii.

Horoscop Pești

Fiți atent la aparențe, deoarece tot ceea ce vedeti poate să nu fie ceea ce credeti și ati putea avea o dezamăgire in dragoste dacă începeti să cautați defecte la alții. Trăiți prezentul cu intensitate. Concentrați-vă asupra problemelor relevante și nu vă pierdeți timpul cu  lucruri inutile sau vorbind cu oameni leneși care nu au altceva de făcut. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop 8 februarie