x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. A început sezonul Leului

Horoscop. A început sezonul Leului

23 Iul 2019   •   17:34
Horoscop. A început sezonul Leului
Sursa foto: pixabay.com

A început sezonul Leului, iar energia pozitivă nu va înceta să fie prezentă. În plus, acest sezon ne aduce creativitate și vindecare emoțională, potrivit Your Tango.

Berbec

Te bucuri de viață la maximum. Ești plin de creativitate, fericire și romantism, iar aceste caracteristici îți transformă vara într-o perioadă perfecta pentru orice îți propui.

Taur

În această perioadă petreci timp cu familia și te bucuri de atenție din partea persoanelor iubite. Îți încarci bateriile în fiecare zi datorită iubirii din jur.

Gemeni

Profiți de faptul că ai cunoștințe despre orice și oricine și, în plus, comunici din ce în ce mai eficient. Cu toate acestea, ai grijă să nu cazi în capcana bârfei.

Rac

Ai muncit mult în ultima perioadă, iar acum ești răsplătit din plin pe partea financiară. Te bucuri de veniturile pe care ți le-ai dorit și nu-ți refuzi nicio poftă.

Leu

Strălucești în această perioadă și te bucuri de fiecare lucru frumos din viața ta. Ești în centrul atenției și profiți din plin de asta.

Fecioară

Acum găsești curajul să lași oamenii toxici să plece din viața ta. În plus, reușești să închizi capitole pe care ar fi trebuit să le închizi de mult timp.

Balanță

Ești mai sociabil decât în mod normal. Participi la tot felul de evenimente sociale și creezi legături cu oameni interesanți.

Scorpion

Ambiția atinge cote maxime. Te gândești din ce în ce mai mult la carieră, reputație și viață profesională și ești gata să faci tot ce îți stă în putință să-ți îndeplinești visul.

Săgetător

Pasiunea te caracterizează în această perioadă. În plus, acorzi tot mai multă atenție educației și te perfecționezi când vine vorba de pasiunile pe care le ai.

Capricorn

Romantismul și intimitatea te caracterizează în această perioadă. Petreci timp alături de o persoană specială din viața ta și ajungeți să vă cunoașteți mai bine.

Vărsător

Te concentrezi pe tot ce înseamnă relație. Acorzi mai multă atenție persoanei iubite și te gândești din ce în ce mai mult la viitor.

Pești

Ai din ce în ce mai multă încredere în propria persoană și ești gata să faci tot ce îți dorești, fie că ești susținut sau nu. Nu mai faci compromisuri.  

×
Subiecte în articol: horoscop leu sezonul leului