x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Ce înseamnă dragostea adevărată pentru fiecare semn zodiacal în parte

Horoscop. Ce înseamnă dragostea adevărată pentru fiecare semn zodiacal în parte

04 Oct 2019   •   12:54
Horoscop. Ce înseamnă dragostea adevărată pentru fiecare semn zodiacal în parte

Dragostea adevărată are definiții diferite pentru fiecare dintre noi. Your Tango prezintă modul în care fiecare semn zodiacal vedea dragostea.

Berbec

Lucrurile pe care le faci pentru a-ți vedea partenerul fericit înseamnă iubire pentru tine. Faptul că ești competitiv influențează modul în care vezi iubirea și, prin urmare, cauți tot timpul moduri prin care să-i arăți partenerului de cuplu cât de mult îl iubești.

Taur

Când ești complet deschis față de partenerul de cuplu înseamnă că ai găsit iubirea. Romantismul reprezintă pentru tine capacitatea de a te simți confortabil alături de persoana iubită.

Gemeni

Discuții intime și romantism, aceste două lucruri înseamnă enorm pentru tine. Comunicarea cu partenerul este esențială. Când aveți tot timpul ceva interesant de discutat înseamnă că ai găsit dragostea adevărată.

Rac

Ești o persoană emoțională și pasională. Îți place să petreci timp doar cu partenerul de cuplu. Dragostea adevărată pentru tine este atunci când ai petrece timp cu persoana iubită în loc să faci orice altceva.

Leu

Dragostea adevărată pentru tine este atunci când ești cea mai importantă persoană pentru partenerul de cuplu și invers. Atenția față de persoana iubită reprezintă dragostea adevărată pentru tine.

Fecioară

Dragostea adevărată este despre gesturile mici dintre tine și partenerul de cuplu. Îți place să îți arăți afecțiunea față de persoana iubită cu fiecare ocazie pe care o ai. Loialitatea este foarte importantă pentru tine și te simți iubit atâta timp cât poți să ai încredere în partenerul de cuplu.

Balanță

Fără liniște nu poate exista iubire pentru tine. Simți că ai găsit dragostea adevărată atunci când reușești să dezvolți o legătură spirituală cu partenerul de cuplu. Dragostea adevărată este atunci când te simți acasă în prezența persoanei iubite.

Scorpion

Iubirea pentru tine este extrem de importantă, indiferent de modurile în care se manifestă. Loialitatea și conexiunea reprezintă ingredientele care descriu dragostea adevărată.

Săgetător

Dragostea adevărată pentru tine are legătură cu libertatea, de aceea simți că te conectezi doar cu persoanele care sunt la fel de independente ca tine. Pentru a simți dragostea adevărată, partenerul de cuplu trebuie să fie în primul rând prietenul tău cel mai bun.

Capricorn

Dragostea adevărată are legătură cu micile tradiții pe care le construiți împreună, precum cina împreună în fiecare seară, o vacanță în munți în fiecare an și, în general, lucrurile care te fac să simți că sunteți o familie.

Vărsător

Înțelegerea este cheia către dragostea adevărată. Cealaltă persoană trebuie să poată să înțeleagă acele aspecte despre personalitatea ta care rămân un mister pentru oricine altcineva.

Pești

Definiția dragostei adevărate pentru tine ține de creativitate și artă. Dragostea adevărată pentru tine trebuie să fie plină de pasiune, înțelegere și armonie.

×
Subiecte în articol: horoscop dragoste