x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cele mai înfricoșătoare caracteristici ale zodiilor

Horoscop. Cele mai înfricoșătoare caracteristici ale zodiilor

04 Noi 2019   •   15:37
Horoscop. Cele mai înfricoșătoare caracteristici ale zodiilor
Sursa foto: pixabay.com

Nu contează cât de empatic și drăguț ești cu cei din jur, tot timpul va exista ceva legat de personalitatea ta care îi va speria pe unii dintre cei cu care interacționezi, scrie Your Tango.

Publicația menționată a realizat o listă cu cele mai înfricoșătoare caracteristici ale zodiilor.

Berbec

Berbecii sunt înfricoșători din cauza temperamentului și din cauza modului în care aceștia au accese de furie venite parcă de nicăieri. Mai mult, aceștia sunt cu atât mai înfricoșători atunci când vine vorba de faptul că spun, fără să ezite, tot ce le trece prin minte.

Taur

Taurii sunt înfricoșători din cauza faptului că sunt incredibil de încăpățânați. Aceștia nu o să renunțe niciodată la ce își propun, chiar dacă toți cei din jur le dovedesc că ce au în minte este o idee proastă.

Gemeni

Gemenii sunt înfricoșători pentru că sunt mincinoși profesioniști. Unii atribuie acest lucru dualității specifice. Gemenilor nu le place să mintă, însă știu că este un rău necesar.

Rac

Racii sunt înfricoșători pentru că sunt deosebit de posesivi. Racii sunt creaturi emoționale și au tendința să se agațe de lucruri și persoane cu obsesivitate.

Leu

Leii sunt înfricoșători pentru că sunt mult prea dramatici. Dacă un Leu este într-o stare de spirit puțin tristă, acesta va transforma totul într-o adevărată tragedie.

Fecioară

Fecioarele sunt înfricoșătoare pentru că sunt tot timpul în căutarea perfecțiunii. Este un lucru să ai așteptări imposibile de la tine, însă lucrurile se schimbă atunci când ai aceleași așteptări de la cei din jur.

Balanță

Balanțele sunt înfricoșătoare pentru că nu uită niciodată când au fost tratate greșit sau, pur și simplu, diferit de felul în care își doreau. Acestea pot fi geniale, însă cu adevărat diabolice când vine vorba de greșelile celor din jur.

Scorpion

Scorpionii sunt înfricoșători pentru că sunt fascinați de tot ce înseamnă crima. Mulți dintre noi suntem interesați de documentare sau seriale despre crime, însă Scorpionii duc totul la un alt nivel.

Săgetător

Săgetătorii sunt înfricoșători pentru că nu sunt consistenți. Acum totul poate fi lapte și miere, iar peste un minut totul să se prăbușească, în viziunea lor. Tot timpul trebuie să fii atent la stările lor de spirit.

Capricorn

Capricornii sunt înfricoșători pentru că se detașează emoțional foarte ușor. Este bine să știi să îți ții emoțiile sub control, dar când vine vorba de relațiile cu persoanele importante este cu totul altceva.

Vărsător

Vărsătorii sunt înfricoșători pentru că nu știi niciodată ce gândesc. Aceștia pot să se contrazică cu pasiune pe o temă de care nu le pasă sau să intre într-un conflict doar din dorința de a se energiza.

Pești

Peștii sunt înfricoșători pentru că au o gândire negativistă. Aceștia au momente în care sunt extrem de pesimiști, în special atunci când lucrurile nu merg așa cum au planificat.  

×
Subiecte în articol: horoscop