x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cum să faci un Scorpion să se îndrăgostească

Horoscop. Cum să faci un Scorpion să se îndrăgostească

11 Feb 2019   •   15:55
Horoscop. Cum să faci un Scorpion să se îndrăgostească

Orice persoană se comportă puţin misterios atunci când simte că se îndrăgosteşte, însă nu este şi cazul unui Scorpion, potrivit Your Tango. Scorpionii sunt mult mai secretoşi decât orice alt semn zodiacal, însă până în momentul în care se îndrăgostesc. Intensitatea ataşamentului lor poate fi dificil de ascuns.

Relaţiile sunt dificile. Vin cu multe obstacole şi necesită dorinţa de a trece peste ele, de aceea în orice relaţie este necesar să îţi înţelegi partenerul.

Un mod prin care poţi să faci asta este să petreci timp cu partenerul şi să discuţi deschis despre orice lucru care apare în cale.

Dacă eşti într-o relaţie cu un Scorpion, există patru moduri prin care poţi să îi menţii interesul şi să îl faci să rămână îndrăgostit nebuneşte de tine:

1. Fii sincer întotdeauna

Scorpionii pun mult accent pe onestitate. Dacă eşti dispus să ai o conversaţie deschisă cu ei şi să le spui adevărul, le-ai câştigat respectul. Este o etapă importantă, în mod deosebit pentru că le este destul de greu să aibă încredere în oameni. Onestitatea va face un Scorpion să-şi menţină interesul faţă de tine.

2. Să nu-ţi fie frică să joci jocuri

Dintre toate semnele zodiacale, Scorpionii sunt cei mai senzuali şi sunt mereu atraşi de jocuri. Dacă aduci jocuri în dormitor şi în alte aspecte ale vieţii de cuplu pentru a menţine lucrurile interesante, un Scorpion o să fie extrem de atras.

3. Menţine misterul

Scorpionii sunt cunoscuţi pentru aparenţa lor misterioasă. Astfel, faptul că trebuie să fii misterios pentru a seduce un Scorpion nu este o surpriză. Un Scorpion o să iubească faptul că nu poate să-şi dea seama care este următoarea ta mişcare.

4. Provoacă-l

Un Scorpion iubeşte să fie provocat. Acest lucru are legătură cu energia pe care o are un Scorpion şi cu faptul că îşi doreşte ca partenerul să aibă la fel de multă energie.Dacă ai încredere în propria persoană şi, totuşi, îi aminteşti că sunteţi împreună, o să formaţi un cuplu grozav.

 

×
Subiecte în articol: horoscop relaţii dragoste Scorpion